+47 4000 1701

Bakt plukkfisk med råkost - 30 barn

Varekode: Op-100453

Fra: kr 9,10

til: kr 426,22

Pris som konfigurert: kr 0,00

1. Skrell poteter, del de i grove biter og ha i en gryte. Dekk potetene med vann og kok til potetene er ferdig. Sil av vannet før du moser potetene. Lag potetstappe med melk, smak til med salt og pepper.
2. Tinn fisken å dryss litt salt på den. Legg fisken i en stor bolle eller gryte. Kok opp vann å hell over fisken til det dekker. La fisken trekke i 10-15 minutter til den er ferdig. Sil av vannet og bland med potetstappen.
3. Ha over i en ildfast form og stek på 200grader i 25-30 minutter til de er har fått en gylden farge.
4. Server med en råkost av reddik, gulrot, eple og sukkererter.

Tips fra Kokken: Har du rester av fisk er dette en perfekt mulighet til og bruke det opp.
1 barneporsjon er beregnet til: 75 gram fisk, 125 gram potet, ca 25 gram melk og 50 gram råkost.
Vanskelighetsgrad: Enkel. Tid: 60-90 minutter. Barnevennlighet: De kan være med å lage råkost salaten.

Fra: kr 9,10

til: kr 426,22

Tilleggsinformasjon

Næringsinnhold per 100g/ml Kilokalorier (kcal) 171 Fett (g) 0,98 -hvorav Mettet (g) 0,23 Karbohydrat (g) 23,7 - hvorav Sukkerarter(g) 1,18 Protein (g) 16,1 Salt (g) 0,19
Informasjonen er levert av leverandør, produsent eller grossist - det tas forbehold om avvik.