+47 4000 1701

Servelat med potet og spinatstappe - 30 barn

Varekode: Op-100260

Fra: kr 10,13

til: kr 514,59

Pris som konfigurert: kr 0,00

1. Skrell potetene og sett de på kok.
2. Mens de står og koker, kutter du servelaten i tynne skiver og steker i en panne til de får en fin farge. Ha de på et stekebrett og sett inn i ovnen på 160 grader før servering slik at de er varme.
3. Skrell gulrot og kutt i fine biter, kutt brokkolien i samme størrelse. Kok først gulroten i et par minutter før du har i brokkolien. Når grønnsakene er ferdig kokt siler du av vannet.
4. Sil av potetene og lag stappe med melk, se an hvor mye melk du trenger. Tilsett spinaten og smak til med salt og pepper
5. Server alt varmt.


1 barneporsjon er beregnet til: 125 gram servelat, 100 gram potetstappe, 50 gram grønnsaker


Vanskelighetsgrad: Enkel Tid: 60-90 minutter. Barnevennlighet: La barna være med å kutte grønnsaker eller lage stappe.

Fra: kr 10,13

til: kr 514,59

Tilleggsinformasjon

Merking

Kilokalorier (kcal) 389
Fett (g) 25,2
-hvorav Mettet (g) 9,5
Karbohydrat (g) 21,6
- hvorav Sukkerarter(g) 1,18
Protein (g) 17,6
Salt (g) 2,53

Informasjonen er levert av leverandør, produsent eller grossist - det tas forbehold om avvik.