+47 4000 1701

Om Oss

Matvareexpressen Norge AS
Matvareexpressen Norge AS 

Matvareexpressen er en fullverdig dagligvarebutikk på nett og leverer i dag til bedriftskunder i Haugesund, Stavanger og Bergen. Siden oppstart i 2007 har vårt fokus vært på kvalitet, service og matsikkerhet. Med blide og glade sjåfører som strever etter punktlighet og fornøyde kunder, sammen med topp moderne kjølebiler, leverer vi mat til din bedrift helt inn på kjøkkenet. Dette sparer bedriften for utlegg ettersom man ikke lenger trenger å ta den enkelte ansatte ut av sin opprinnelige arbeidsoppgave for å dra og handle mat.

Kunder hos Matvareexpressen bruker kun minutter på å handle med selvkomponerte favorittlister som inneholder de varer som trengs regelmessig fra uke til uke. Igjen, dette sparer bedriften for verdifull tid.

Matvareexpressen har siden dag 1 hatt et sterkt fokus på matsikkerhet. Det har derfor blitt opprettet rutiner i samarbeid med Anticimex for næringsmiddelhygiene. Vi kjører KUN kjølebiler av topp kvalitet og våre sjåfører er opplært grundig i varehåndtering.

Knut R. Tveit
Daglig Leder
post@mve.no
Matvareexpressen Norge AS
Orgnr: 892436452
Adr: Industrigata 14, 5537 Haugesund

Matvareexpressen Bergen AS
Matvareexpressen Bergen AS 

Matvareexpressen Bergen drives av Fredrik Engen som med sin praktiske erfaring fra McDonalds, Coca Cola og Chess, kombinert med en master i ledelse og entreprenørskap, har alt som skal til for at du som kunde skal kunne være sikker på at produktene kommer fram til avtalt tid og med et smil :-)

Fredrik Engen
Driftsleder
bergen@mve.no
Matvareexpressen Bergen
Orgnr: 999552285
Besøks adr: Bontelabo 2, 5003 Bergen
Post adr: Industrigata 14, 5537 Haugesund

Matvareexpressen Haugesund AS
Matvareexpressen Haugesund AS 

Matvareexpressen Haugesund drives av Jan Tore Roth som har fagbrev fra salg- og serviceskolen, og lang erfaring fra service yrker og butikkdrift. Teamet i Haugesund har som 1.pri å levere en hyggelig opplevelse til kundene våre når de handler hos oss.
Kvalitet og service er varemerket vårt - Velkommen til en hyggelig handel :-) 

Jan Tore Roth
Driftsleder
haugesund@mve.no
Matvareexpressen Haugesund
Orgnr: 996313425
Adr: Industrigata 14, 5537 Haugesund

Matvareexpressen Stavanger AS
Matvareexpressen Stavanger AS 

 Matvareexpressen Stavanger drives av Jo Åge Undheim, som har bred matfaglig bakgrunn. Matvareexpressen Stavanger har som mål å være best på utlevering av mat, du som kunde skal være sikker på at du får varer av aller høyeste kvalitet til avtalt tid. Velkommen til en trygg, tidsbesparende og hyggelig handel hos oss :-)

Jo Åge Undheim
Driftsleder
stavanger@mve.no
Matvareexpressen Stavanger AS
Orgnr: 996316130
Besøks adr: Skurvemarka 21, 4330 Ålgård
Post adr: Industrigata 14, 5537 Haugesund