# 1 Laksesalat med asiatiske smaker

Tidsbruk: 30-45 min | Letthetsgrad: enklest
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Sett stekeovn på 150 grader.
2. Sett på en kjele med vann til nudlene
3. Fordel lakseporsjoner utover et stekebrett med bakepapir. Stek laksen på 150 grader i 15 minutter
4. Kok nudlene etter anvisning på pakken
5. Skrell mango og avocado og kutt jevne terninger
6. Bryt fisken opp i terninger og server med nudler, mango og avocado

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Laksefilet U/skinn Og Bein 8x125g Møremat 1 Kg
    Eggnudler 250g Eldorado
    Mango Pr Stk
    Avocado Spisemoden Stk
    Husk å logge inn!
  • Laksefilet U/skinn Og Bein 8x125g Møremat 1 Kg
    Eggnudler 250g Eldorado
    Mango Pr Stk
    Avocado Spisemoden Stk
    Husk å logge inn!
  • Laksefilet U/skinn Og Bein 8x125g Møremat 1 Kg
    Eggnudler Eldorado 1kg
    Mango Pr Stk
    Avocado Spisemoden Stk
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen