# 14 Pasta karbonada

Barna kan være med å kutte løk og karbonader.

Tidsbruk: 45-60 min | Letthetsgrad: enklere
Tips: Rester kan brukes som en enkel pastasalat
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Sett på vann til pastaen, husk å kok opp nok vann. Kok pasta etter anvisning på pakken.
2. Kutt løk og karbonader i fine biter, disse steker du lett i en vid kasserolle.
3. Etter at løk og karbonader har stekt i 5 minutter på middels varme tilsetter du fløten.
4. La dette småkoke til sausen har tyknet, tilsett så kokt pasta og fryste erter.
5. Kok alt sammen opp igjen slik at det blir varmt før servering.

1 barneporsjon er ca. beregnet til: 1 stk. karbonade, 100 g kokt pasta, 25 g grønnsaker, 25 g fløte

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Karbonader 1kg Skjeggerød Fryst
    Pasta Fusilli Fullkorn 500g Eldorado
    Kremfløte 1l Q
    Selskapserter 250g Eldorado
    Løk - Antall Stk
    Husk å logge inn!
  • Karbonader 1kg Skjeggerød Fryst
    Pasta Fusilli Fullkorn 500g Eldorado
    Kremfløte 1l Q
    Selskapserter 250g Eldorado
    Løk - Antall Stk
    Husk å logge inn!
  • Karbonader 1kg Skjeggerød Fryst
    Pasta Fusilli Fullkorn 500g Eldorado
    Kremfløte 1l Q
    Selskapserter 250g Eldorado
    Løk - Antall Stk
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen