# 23 Wraps med røkelaks og kremost

La barna være med å legge på laks og rulle sammen sine egne wraps.

Tidsbruk: 30-45 min | Letthetsgrad: enklest
Tips: Den perfekte turmat? Disse wrapsene smaker like godt ute som inne, men de er lett å pakke med seg på tur. Du kan fint bruke grove lefser om du vil.
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Legg utover tortillalefser.
2. Smør på kremost i et jevnt lag på lefsene. Fordel røkelaks på lefsene, man beregner 5 wraps per pakke røkelaks.
3. Dryss over spinaten.
4. Rull opp lefsene og del de i to.

1 barneporsjon er beregnet til: 1 tortillalefse, 30-40 g røkelaks, ca. 10 g kremost og ca. 15 g spinat

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Tortilla Fersk 20cm Mission - 18 Stk
    Laks Einerrøkt Skivet 500g Remø
    Tine Kremgo Naturell 125g
    Spinat Bama Flowpack
    Tine Kremgo Urter 125g
    Husk å logge inn!
  • Tortilla Fersk 20cm Mission - 18 Stk
    Laks Einerrøkt Skivet 500g Remø
    Tine Kremgo Naturell 125g
    Spinat Bama Flowpack
    Tine Kremgo Urter 125g
    Husk å logge inn!
  • Tortilla Fersk 20cm Mission - 18 Stk
    Laks Einerrøkt Skivet 500g Remø
    Tine Kremgo Naturell 125g
    Spinat Bama Flowpack
    Tine Kremgo Urter 125g
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen