# 5 Burger med karbonader og søtpotetfries

La barna lage sine egne hamburgere

Tidsbruk: 60-90 min | Letthetsgrad: enkel
Tips: 1. Sett stekeovnen på 180 grader varmluft. 2. Skrell søtpotet og kutt i jevne båter. Ha de i en skål og ha på litt olje og ønsket krydder. 3. Fordel jevnt utover et stekebrett med bakepapir og stek på
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Sett stekeovnen på 180 grader varmluft.
2. Skrell søtpotet og kutt i jevne båter. Ha de i en skål og ha på litt olje og ønsket krydder.
3. Fordel jevnt utover et stekebrett med bakepapir og stek på 180 grader i ca. 30-40 minutter til de er skikkelig møre.
4. Karbonadene varmer du opp i en ildfast form på 180 grader.
5. Kutt isbergsalaten i tynne strimler.
6. Bland yoghurt sammen med ketchup.

1 barneporsjon er beregnet til 1 hamburgerbrød, 1 karbonade, salat og ca. 60 g Søtpotet

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Hamburgerbrød Buffalo 63g Hatting 6pk
    Karbonader 1kg Skjeggerød Fryst
    Søtpotet Kg
    Isbergsalat Bama Stk Norge
    Naturell Yoghurt 500g Tine
    Idun Tomatketchup 530g
    Idun Ketchup U/sukker 510g
    Husk å logge inn!
  • Hamburgerbrød Buffalo 63g Hatting 6pk
    Karbonader 1kg Skjeggerød Fryst
    Søtpotet Kg
    Isbergsalat Bama Stk Norge
    Naturell Yoghurt 500g Tine
    Idun Tomatketchup 530g
    Idun Ketchup U/sukker 510g
    Husk å logge inn!
  • Hamburgerbrød Buffalo 63g Hatting 6pk
    Karbonader 1kg Skjeggerød Fryst
    Søtpotet Kg
    Isbergsalat Bama Stk Norge
    Naturell Yoghurt 500g Tine
    Idun Tomatketchup 530g
    Idun Ketchup U/sukker 510g
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen