# 53 Lakseburger med avocado og salat

La barna lage sine egne burgere.

Tidsbruk: 45-60 min | Letthetsgrad: enklere
Tips: La fisken hvile litt etter at du har tatt den ut av ovnen, da løsner skinnet lettere.
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Sørg for at laksen er tint for du begynner å steke den.
2. Stek i en forhåndsvarmet ovn på 160 grader varmluft med skinnsiden opp.
3. Etter 10 minutter tar du laksen ut av ovnen og drar av skinnet, del den opp i grove biter.
4. Lag en avocado krem av avocado og lime som du smaker til med salt. Del avocado i to, fjern stein og skall, miks så med en blender eller stavmikser.
5. Server laks i burgerbrød med avocadokrem, salat og tomat du har delt i båter.

1 barneporsjon er beregnet til: 1 stk. burgerbrød, 75 gram laks, 15 gram avocado, 30 gram salat.

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Laksefilet U/skinn Og Bein 8x125g Møremat 1 Kg
    Hamburgerbrød Buffalo 63g Hatting 6pk
    Avocado Spisemoden Stk
    Lime Stk
    Tomat - Antall Stk
    Isbergsalat Bama Stk Norge
    Jozo Salt U/jod 1 Kg
    Husk å logge inn!
  • Laksefilet U/skinn Og Bein 8x125g Møremat 1 Kg
    Hamburgerbrød Buffalo 63g Hatting 6pk
    Avocado Spisemoden Stk
    Lime Stk
    Tomat - Antall Stk
    Isbergsalat Bama Stk Norge
    Jozo Salt U/jod 1 Kg
    Husk å logge inn!
  • Laksefilet U/skinn Og Bein 8x125g Møremat 1 Kg
    Hamburgerbrød Buffalo 63g Hatting 6pk
    Avocado Spisemoden Stk
    Lime Stk
    Tomat - Antall Stk
    Isbergsalat Bama Stk Norge
    Jozo Salt U/jod 1 Kg
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen