# 56 Betasuppe

Barna kan være med å kutte grønnsaker.

Tidsbruk: 45-60 min | Letthetsgrad: enklere
Tips: Bruk rester av kjøtt i suppen.
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Bløtlegg byggryn over natten, sil av vannet og kok til de er ferdig.
2. Skrell og kutt alle grønnsakene i biter og sett på kok. Ha i buljongterning etter ønske. Beregn 2 dl vann per barn.
3. Mens alt står på kok så kutter du middagspølsene i biter og koker sammen med resten de siste par minuttene før servering. Husk at det kan være lurt å ta av skinnet på pølsen.

1 barneporsjon er beregnet til: 2 dl suppe med 25 g pølse, 50 g grønnsaker og 15 g byggryn.

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Byggryn Hele 550g Boks Møllerens
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Sellerirot - Kg
    Løk - Antall Stk
    Purre - Stk
    Kyllingbuljong 80g Toro
    Kjøttpølse U/skinn 880g Skjeggerød Fryst
    Husk å logge inn!
  • Byggryn Hele 550g Boks Møllerens
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Sellerirot - Kg
    Løk - Antall Stk
    Purre - Stk
    Kyllingbuljong 80g Toro
    Kjøttpølse U/skinn 880g Skjeggerød Fryst
    Husk å logge inn!
  • Byggryn Hele 550g Boks Møllerens
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Sellerirot - Kg
    Løk - Antall Stk
    Purre - Stk
    Kyllingbuljong 80g Toro
    Kjøttpølse U/skinn 880g Skjeggerød Fryst
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen