# 57 Fiskepudding med kremet potetsalat

Fiskepudding er en fin ting for de store barna og være med å skjære i skiver da den er myk og ikke trenger en dyp kniv.

Tidsbruk: 45-60 min | Letthetsgrad: enklere
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Skrell potetene og kutt de i jevne terninger. Kutt de ferdig i vann.
2. Når potetene koker rasper du brokkoli og gulrot og blander sammen med rømme.
3. Kutt fiskepuddingen i skiver som du steker i en panne eller varmer opp i ovn.
4. Når potetene er ferdig siler du av vannet og blander sammen med resten. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

1 barneporsjon er beregnet til: 100 g fiskepudding og 100 g potetsalat

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Fiskepudding Pølse 650g First Price
    Potet Løsvekt Hele Kilo
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Brokkoli Pr Stk
    Tine Lettrømme 17 % 300g
    Sitroner - Stk
    Husk å logge inn!
  • Fiskepudding Pølse 650g First Price
    Potet Løsvekt Hele Kilo
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Brokkoli Pr Stk
    Tine Lettrømme 17 % 300g
    Sitroner - Stk
    Husk å logge inn!
  • Fiskepudding Pølse 650g First Price
    Potet Løsvekt Hele Kilo
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Brokkoli Pr Stk
    Tine Lettrømme 17 % 300g
    Sitroner - Stk
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen