# 6 Crispy laks i tortilla lefse

La barna panere fisken

Tidsbruk: 60-90 | Letthetsgrad: enkel
Tips: Har du lyst til å piffe opp laksen litt ekstra? Dryss litt tacokrydder over laksen før den stekes.
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Sett stekeovnen på 180 grader.
2. Ha sammenvispede egg, mel og havregryn i skåler.
3. Paner fisken først i grovt mel, så i egg og til slutt i havregryn.
4. Legg så fisken på stekebrett med bakepapir og stek i 15-20 minutter, alt ettersom hvor store laksestykkene er.
5. Kutt salaten i tynne strimler, paprika og avocado kutter du i små biter.
6. Smør rømme utover tortillalefsene. Ha på laks og salat og brett sammen.

1 barneporsjon er beregnet til 125 g laks, 1 tortillalefse, 1ss rømme og ca. 30 g paprika/avocado

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Laksefilet U/skinn Og Bein 125g Møremat 1 Kg
    Tortilla Fersk 20cm Mission - 18 Stk
    Avocado Spisemoden Stk
    Paprika Rød - Stk
    Isbergsalat Bama Stk Norge
    Tine Lettrømme 17 % 300g
    Husk å logge inn!
  • Laksefilet U/skinn Og Bein 125g Møremat 1 Kg
    Tortilla Fersk 20cm Mission - 18 Stk
    Avocado Spisemoden Stk
    Paprika Rød - Stk
    Isbergsalat Bama Stk Norge
    Tine Lettrømme 17 % 300g
    Husk å logge inn!
  • Laksefilet U/skinn Og Bein 125g Møremat 1 Kg
    Tortilla Fersk 20cm Mission - 18 Stk
    Avocado Spisemoden Stk
    Paprika Rød - Stk
    Isbergsalat Bama Stk Norge
    Tine Lettrømme 17 % 300g
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen