# 72 Bakt laks med grønnsaker og ris

Barna kan være med å lage salaten.

Tidsbruk: 30-45 min | Letthetsgrad: enklest
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Sett ris på kok.
2. Fjern skinn på laksen og del stykkene i to. Disse stekes i en forhåndsvarmet ovn på 160 grader varmluft i ca. 10 minutter
3. Mens fisken står i ovnen og risen koker gjør du klar salaten. Kutt eple, sukkererter og gulrot i tynne strimler. Du kan også raspe det med et grovt rivjern.

Tips fra Kokken: Blir det rester har du en god lunsj som er lett å ha med som turmat

1 barneporsjon er beregnet til: ca. 75 g fisk, 50 g ris og 50 g grønnsaker.

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Laksefilet U/skinn Og Bein 8x125g Møremat 1 Kg
    Fullkornris Boil In Bag 1kg Eldorado
    Sukkererter Runde 250g Pk
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Epler Rød - Antall Stk
    Husk å logge inn!
  • Laksefilet U/skinn Og Bein 8x125g Møremat 1 Kg
    Fullkornris Boil In Bag 1kg Eldorado
    Sukkererter Runde 250g Pk
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Epler Rød - Antall Stk
    Husk å logge inn!
  • Laksefilet U/skinn Og Bein 8x125g Møremat 1 Kg
    Fullkornris Boil In Bag 1kg Eldorado
    Sukkererter Runde 250g Pk
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Epler Rød - Antall Stk
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen