# 73 Bakt sei med grønnsaker og avocado

La barna være med å kutte grønnsaker og lage avocadokrem.

Tidsbruk: 45-60 min | Letthetsgrad: enklere
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Sett potetene på kok, er de veldig store kan de godt kuttes i litt mindre biter.
2. Del fiskestykkene i 75 grams porsjoner, legg utover på et stekebrett og stek i en forhåndsvarmet ovn på 160 grader varmluft i 10-12 minutter.
3. Del alle grønnsakene i jevne biter og kok disse raskt før servering. De kan godt være litt lite kokt, dette bevarer mye av smaken.
4. Fjern skall og stein på avocadoen, ha i en blender eller bruk en stavmikser og lag en krem/pure. Smak til med limesaft og salt.

1 barneporsjon er beregnet til: ca. 100 g fisk, 75 g potet og 115 g grønnsaker og avocado.

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

Tilbake til Måltidshjelpen