# 87 Vegme med tomatsaus og pasta

Barna kan være med å kutte grønnsaker

Tidsbruk: 45-60 min | Letthetsgrad: enklere
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Begynn med tomatsausen. Kutt sellerirot, løk, gulrot og hvitløk i små biter. Fin frem en dyp kasserolle eller stekepanne og stek grønnsakene raskt med litt olivenolje.
2. Så har du i hakkede tomater og lar sausen koke på middels varme.
3. Tilsett vegme og la det koke videre på middels varme i 20 minutter.
4. Kok pasta etter anvisning på pakken og bland i sausen.

1 barneporsjon er beregnet til: 250 g pasta med vegme.

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Pasta Fusilli Fullkorn 500g Eldorado
    Fusilli Glutenfri 400g Barilla
    Vegme Tacofarse 2 Kg X2 Stk Hel Kartong
    Jozo Salt U/jod 1 Kg
    Hindu Oregano 77g
    Hakkede Tomater 390g Eldorado
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Løk - Antall Stk
    Kinesisk Hvitløk Stk
    Sellerirot - Kg
    Husk å logge inn!
  • Pasta Fusilli Fullkorn 500g Eldorado
    Fusilli Glutenfri 400g Barilla
    Vegme Tacofarse 2 Kg X2 Stk Hel Kartong
    Jozo Salt U/jod 1 Kg
    Hindu Oregano 77g
    Hakkede Tomater 390g Eldorado
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Løk - Antall Stk
    Kinesisk Hvitløk Stk
    Sellerirot - Kg
    Husk å logge inn!
  • Pasta Fusilli Fullkorn 500g Eldorado
    Fusilli Glutenfri 400g Barilla
    Vegme Tacofarse 2 Kg X2 Stk Hel Kartong
    Jozo Salt U/jod 1 Kg
    Hindu Oregano 77g
    Hakkede Tomater 390g Eldorado
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Løk - Antall Stk
    Kinesisk Hvitløk Stk
    Sellerirot - Kg
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen