# 9 Grillspyd med laks

La barna være kreative med sine egne grillspyd!

Tidsbruk: 45-60 | Letthetsgrad: enklere
Tips: Skjær laks og grønnsaker i biter og la barna lage sine egne grillspyd.
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

OBS! Grillspyd er ikke inkludert i oppskriften, disse må kjøpes ved siden av.

1. Fyr opp grillen eller sett stekeovnen på 180 grader.
2. Kutt laksen i jevne biter, på en lakseporsjon får du 5 biter, regn med 4 biter per syd.
3. Kutt squash i en cm tykke skiver og del de i to, paprikaen kutter du i firkanter som er ca. like store som laksestykkene.
4. Sett risen på kok og la den koke mens du gjør klar laksespydene.
5. Stek på grill til de er ferdig eller i ovn i ca. 10-15 minutter til laksen er gjennomstekt.
6.Server med yoghurt naturell og agurk i tynne skiver.

Er det fint vær ute kan du gjerne grille spydene, men de kan like greit stekes i ovnen.

1 barneporsjon er beregnet til: 100 g laks, ca. 30 g squash/paprika, 60 g kokt ris og 1 ss yoghurt.

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Laksefilet U/skinn Og Bein 8x125g Møremat 1 Kg
    Fullkornris Boil In Bag 1kg Eldorado
    Squash Stk
    Paprika Rød - Stk
    Agurk Norsk Stk
    Naturell Yoghurt 500g Tine
    Husk å logge inn!
  • Laksefilet U/skinn Og Bein 8x125g Møremat 1 Kg
    Fullkornris Boil In Bag 1kg Eldorado
    Squash Stk
    Paprika Rød - Stk
    Agurk Norsk Stk
    Naturell Yoghurt 500g Tine
    Husk å logge inn!
  • Laksefilet U/skinn Og Bein 8x125g Møremat 1 Kg
    Fullkornris Boil In Bag 1kg Eldorado
    Squash Stk
    Paprika Rød - Stk
    Agurk Norsk Stk
    Naturell Yoghurt 500g Tine
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen