# 94 Kyllingbryst med bakt søtpotet, agurk og karridressing.

Barna kan være med å lage og smake til dressingen.

Tidsbruk: 60-90 min | Letthetsgrad: enkel
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Skrell søtpotet og del den i jevne båter. Bland med litt olivenolje, salt og pepper. Fordel jevnt utover et stekebrett med bakepapir og sett i ovnen på 180 grader varmluft. Stek i 30-40 minutter til den er ferdig stekt og myk.
2. Krydre kyllingen med salt og pepper og stek kyllingen i en stekepanne til den får en fin gyllen farge på begge sider. Sett inn i ovn og stek i 15-20 minutter til den er gjennomstekt. La den hvile i 10 minutter før du skjærer den i skiver.
3. Kutt agurken i tynne skiver
4. Bland yoghurt med karripulver og smak til med litt salt og sitronsaft.

1 barneporsjon er beregnet til: 75-100 g kylling, 100 g søtpotet, 25 g dressing, 10 g agurk.

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

Tilbake til Måltidshjelpen