# 98 Pannestekt sei med kremet potet og råkost

La barna få lov til å vende fisken i mel.

Tidsbruk: 60-90 min | Letthetsgrad: enkel
Tips: Stek fisken litt og litt. Du trenger kun å bruke rapsolje.
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Skrell potetene, del de i terningstore biter og sett på kok. Når de er ferdig siler du av vannet, blander med rømme og smaker til med krydder etter ønske.
2. Fjern bein fra fiskefiletene, del de så i jevnstore stykker. Krydre med salt og pepper og vend i grovt mel.
Stek først i en panne, så legger du over på stekebrett med bakepapir og steker ferdig i ovnen på 180 grader varmluft i ovnen.
3. Lag råkostsalat med raspet gulrot, reddik og snittet sukkererter.

1 barneporsjon er beregnet til: 100 g potet, 75 g fisk og 40 g grønnsaker.

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Seifilet Uten Bein 120-140g Møremat 1 Kg
    Potet Løsvekt Hele Kilo
    Tine Lettrømme 17 % 300g
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Reddik Pk.
    Sukkererter Runde 250g Pk
    Grovbakst 1kg Møllerens
    Husk å logge inn!
  • Seifilet Uten Bein 120-140g Møremat 1 Kg
    Potet Løsvekt Hele Kilo
    Tine Lettrømme 17 % 300g
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Reddik Pk.
    Sukkererter Runde 250g Pk
    Grovbakst 1kg Møllerens
    Husk å logge inn!
  • Seifilet Uten Bein 120-140g Møremat 1 Kg
    Potet Løsvekt Hele Kilo
    Tine Lettrømme 17 % 300g
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Reddik Pk.
    Sukkererter Runde 250g Pk
    Grovbakst 1kg Møllerens
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen