+47 4000 1701

Cheerios Havre 375G Nestle

Varekode: 4658977

Tilgjengelighet: På lager

Cheerios Havre 375G Nestle
Logg inn for pris

Detaljer

Cheerios Havre 375G Nestle. Vil du ha en super start på morgenen med en balansert frokost fylt med fullkorn og fiber? Forskning viser at de som spiser mye fullkorn, gjerne har en sunnere livsstil, og at fullkorn er en viktig del av et balansert kosthold. Derfor anbefaler helsemyndigheter på tvers av kloden inntak av matvarer, eksempelvis frokostblanding, som er laget på fullkorn. CHEERIOS Havre er knasende gode fullkornsringer med høyt fiberinnhold og 93% fullkorn. Bland Cheerios Havre med melk, yoghurt og frukt, og få en flott start på morgenen. CHEERIOS Havre har også fått det grønne Nøkkelhullet, som er de nordiske myndigheters fellesmerking for sunnere mat. Det betyr at CHEERIOS Havre er en frokostblanding med blant annet lavt innhold av sukker, fett, salt og et høyt innhold av fiber og fullkorn.

Tilleggsinformasjon

Leverandør Nestle Norge AS
Oppbevaring Tørrvare
Ingredienser Fullkornshavremjöl/-mel (85,4%), socker/sukker, vetestärkelse/hvetestivelse, mørk sirap/sirup, salt, surhetsreglerande medel (trikaliumfosfat), emulgeringsmedel/emulgator (mono- och diglycerider av fettsyror/fedtsyrer), solrosolja/solsikkeolje och antioxidationsmedel/antioksidant (tokoferolrika/tokoferolrikt extrakt).
Næringsinnhold per 100g/ml Energi kilojoule 1 663,0, Energi kcal 394,0, Fett (total) 6,4 - mettet fett 1,3, Karbohydrat 70,0 - sukkerarter 9,3, Kostfiber 8,0, Protein 11,0, Salt 0,88
Allergen Gluten, Kan inneholde spor av: Nøtter
Informasjonen er levert av leverandør, produsent eller grossist - det tas forbehold om avvik.