+47 4000 1701

E+ Kremet måltid m/fersken/aprikos 100G Tine - 6 stk

Varekode: 4302063_dpak

Tilgjengelighet: På lager

E+®-serien er fristende mat- og drikkeprodukter for dem som trenger litt ekstra påfyll.Mange syke og eldre har en utfordring med å spise nok. Da kan det være enklere å drikke enn å spise. Derfor har TINE, i samarbeid med Haukeland Universitetssjukehus og Bergen kommune, utviklet en serie velsmakende produkter for dem som trenger det aller mest. Målet er å tilby et godt mattilbud til personer med risiko for underernæring. Det må gjøres enkelt å få til flere mellommåltider i løpet av dagen uten at det går på bekostning av (matlysten til) hovedmåltidene.
Serien består av to kremede måltider, to supper, samt ulike varianter av fyldige drikker i halvliters- og literskartonger.Se inspirasjonsfilm.
Logg inn for pris

Detaljer

E+ Kremet måltid m/fersken/aprikos 100G Tine - 6 stk

Bestillingsfrist:1 - 2 dager

Tilleggsinformasjon

Bestillingsvare (i dager) 3
Leverandør Tine
Oppbevaring Kjølevare
Ingredienser kremost (pasteurisert helmelk og fløte), yoghurt (pasteurisert helmelk og skummetmelkpulver), sukker*,6 % fersken fra purékonsentrat, melkeprotein,5 % aprikos fra purékonsentrat, 4 % rapsolje, emulgator (gelatin (fra storfe) og mono- og diglyserider av fettsyrer), modifisert maisstivelse, sitronjuice fra konsentrat, aroma, gulrotkonsentrat, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), sitronsyre, kalsium fra melk, vitamin C (askorbinsyre), xantangummi, vitamin D (kolekalsiferol). *Tilsatt sukker 9 %. Pisket med nitrogen. Basen er varmebehandlet til 80oC før frukttilsetningen.
Næringsinnhold per 100g/ml energi 1007 kJ (241 kcal), fett 15 g -hvorav mettede fettsyrer 7,2 g - enumettede fettsyrer 5,2 g - flerumettede fettsyrer 1,4 g, karbohydrat 18 g -hvorav sukkerarter 18 g, protein 7,5 g, salt 0,1 g, vitamin D 2,9 µg (58 %'), vitamin C 13 mg (16 %'), kalsium 120 mg (15 %'), ' av referanseverdien
Allergen Melk
Youtube video url

Informasjonen er levert av leverandør, produsent eller grossist - det tas forbehold om avvik.