+47 4000 1701

Personvernerklæring

Personvern Hos Matvareexpressen


Her finner du informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger, og hvordan du får innsyn i opplysninger vi har om deg.

Alle personlige opplysninger du gir til oss, blir forsvarlig lagret og fortrolig behandlet. Opplysningene blir bare lagret så lenge du har et aktivt kundeforhold hos oss, og vi lagrer ikke mer enn det vi må.

Behandling av personopplysninger er underlagt gjeldende personopplysningslov. Vi har i samsvar med regelverket utarbeidet interne rutiner for behandling av personopplysninger. Her er krav til informasjonssikkerhet og intern kontroll er ivaretatt.


Mer om hvordan vi behandler personvernet ditt.
Matvareexpressen registrerer følgende  opplysninger om ditt firma i vårt datasystem: kontaktperson, organisasjonsnummer, adresse, postnummer og poststed, telefonnummer, og e-postadresse.

Cookies

Du kan avvise bruken av informasjonskapsler på din maskin ved å justere de nødvendige innstillingene på nettleseren din. Vær imidlertid oppmerksom på at om du gjør dette, vil du kanskje ikke være i stand til å benytte nettstedets funksjonalitet i sin helhet.

 

Dette nettstedet bruker Google Analytics, som er en tjeneste for webanalyse levert av Google. Google Analytics bruker informasjonskapsler, som er tekstfiler som plasseres på din datamaskin.


Dette gjøres for å hjelpe nettstedet med å analysere hvordan brukerne anvender seg av nettstedet. Informasjonen som kapselen samler inn om din bruk, sendes til Google og lagres på selskapets servere i USA. Google vil bruke denne informasjonen til å vurdere din bruk av nettsiden, lage rapporter til innehaveren av nettstedet om aktiviteten på nettstedet, og yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteten på nettstedet og bruken av internett. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter dersom det foreligger en rettslig plikt til dette, eller dersom slike tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google.



Noen av våre sider bruker informasjonskapsler for å holde rede på at du har logget deg inn, slik at du ikke kontinuerlig må oppgi brukernavnet og passordet ditt når du navigerer rundt på nettstedet.


Tawk to live chat: Live chat og support.
Personopplysninger i Tawk to: Navn, e postadresse, telefonnummer dersom dette står oppført, informasjon om hvilke sider du besøker hos oss så lenge samtalen med oss er aktiv og samtalehistorikk.

Matvareexpressen har en databehandleravtale med de ulike selskapene.
En databehandleravtale skal sikre at personopplysninger blir behandlet i samsvar med regelverket og setter en klar ramme for hvordan databehandleren kan behandle opplysninger.

 

Hvor lenge lagrer vi opplysninger om deg

Informasjon i vårt datasystem lagres så lenge du har et aktivt kundeforhold hos oss.

Dine ordre lagres hos oss i tråd med bokføringsloven som er 5 år.

Statistikk i google analytics lagres i 36mnd.

Din historikk i vår chat-tjeneste lagres i 30 dager før det slettes.

Vi benytter en CRM tjeneste for oppfølging av kundeforholdet, her lagres informasjon så lenge ditt kundeforhold er aktivt.

 

Be om innsyn eller klage

Dersom du har spørsmål knyttet til vår behandling av personopplysninger, herunder om dine rettigheter knyttet til dette, kan du ta kontakt med daglig leder.Du har også rett til å klage over en behandling av personopplysninger til Datatilsynet.

 

Navn: Fredrik Engen

Telefon: +47 45 90 54 14

E-postadresse: fredrik.engen@mve.no

 

Postadresse hvis du vil sende forespørsel om innsyn per post

Matvareexpressen Norge As

24/7-Bygget, Spannavegen 152 5535 Haugesund

 

Kontakt Datatilsynet på: postkasse@datatilsynet.no