Om Matvareexpressen

Matvareexpressen er en fullsortimentsgrossist innen dagligvarer og storhusholdning. I dag leverer vi dagligvarer til bedriftskunder i Haugesund, Stavanger, Bergen og Agder. Siden oppstart i 2007 har vårt fokus vært på kvalitet, service og matsikkerhet. Alle våre ansatte brenner for god kundeservice og føler ekte ansvar overfor våre kunder. I 2019 ble Matvareexpressen AS kåret til «årets bedrift» av Næringsforeningen Haugalandet. Utdrag fra juryens begrunnelse:

«I tillegg er juryen imponert over eiernes bevisste og kompromissløse holdning til bærekraft. Helt fra starten har miljø stått i sentrum. Miljøperspektivet gjenspeiler seg i kjøp av bilpark, produksjonsutstyr og egen merkevarebygging, og ved at bedriften er karbonnøytral gjennom Trefadderordningen, bruker kortreiste leverandører og er i full gang med Miljøfyrtårnsertifisering.»

Til forskjell fra mange av våre konkurrenter leverer Matvareexpressen en totalleverandør av næringsmidler til blant annet kunder innen den offentlige sektoren, store kantiner, mindre og mellomstore bedrifter, små og store barnehager, institusjoner, eldrehjem etc. Til våre kunder leverer Matvareexpressen blant annet ferske brød, meierivarer, frukt og grønt, fersk fisk, pålegg og husholdningsvarer.

Matvareexpressen leverer både i dagligvareforpakninger og storhusholdningsforpakninger, både i stk. og i hele kolli. Dette gjør at Matvareexpressen oppleves som meget fleksibel, samt at kunder bruker minimalt med tid på bestilling og mottak av varer. Det innebærer også at kunder sjelden sliter med lagringskapasitet, og at bestiller kan forholde seg til 1 bestillingsløsning.

Matvareexpressen har som mål om å være den mest brukervennlige og effektive dagligvareleverandøren på markedet for barnehager og bedrifter. Vi tilbyr derfor en topp moderne nettbutikk med kort bestillingsfrist og kjapp levering. Hos oss sparer kundene tid og penger. Pga. Matvareexpressens fleksibilitet opplever kundene ofte en sterk reduksjon i svinn. Hos oss kan kundene enkelt bestille nøyaktig den mengde som trengs av hvert produkt.

Matvareexpressens filosofi er å:

  • Overgå alle forventningene til våre kunder.
  • Sørge for overlegen kvalitet på produkter og levering.
  • Kontinuerlig utvikle og forbedre fremtidens handlemåte.

Bergen

Alle våre kunder i Bergen blir tatt godt vare på av Fredrik Pedersen og hans team med serviceinnstilte medarbeidere. På telefon er det enten han selv dere treffer, eller vår koordinator Alexandra. De gjør sitt ypperste for at kundene skal føle seg godt ivaretatt og svarer både på e-post og SMS til alle døgnets tider og følger opp alle løse tråder for å sørge for kundeservice av ypperste grad.

Border circle
Fredrik Pedersen
Driftsleder (i pappaperm)
Border circle
Alexandra Zeman
Nestleder
Border circle
Silje Torset
Key Account Manager
Border circle
Iselin Adolfsen
Kundeservice

Stavanger / Haugesund / Agder

Stavanger og Haugesund som er vår største avdeling blir til daglig drevet av Randi Torsvik og hennes team med serviceinnstilte medarbeidere. På telefon er det enten henne dere treffer, eller hennes assisterende driftsleder Ståle. De gjør sitt ypperste for at kundene våre skal føle seg godt ivaretatt og svarer både på e-post og SMS til alle døgnets tider og følger opp alle løse tråder for å sørge for kundeservice av ypperste grad.

Border circle
Eirik Bue
Selger
Border circle
Mantas Asakavicius
Driftsleder
Border circle
Nicklas Jørgensen
Nestleder
Border circle
Victoria Mehus Sætre
Kundeservice
Border circle
Silje Torset
Key Account Manager

Administrasjon

Administrasjonen er lokalisert i Stavanger, Haugesund og Bergen. Hovedkontoret er i Haugesund.

Border circle
Fredrik Engen
Daglig leder
Border circle
Oskar Lie
Utvikler
Border circle
Ingrid Duesund
Adm. leder. Fakturaansvarlig
Border circle
Oddmund Tjentland
Salgssjef
Border circle
Silje Torset
Key Account Manager
Border circle
Gunnar Gullaksen
Økonomi og HR Sjef
Border circle
Geir Hongset
Kategorisjef