Om Matvareexpressen

Matvareexpressen er en fullsortimentsleverandør innen dagligvarer og storhusholdning. I dag leverer vi dagligvarer til bedriftskunder i Haugesund, Stavanger, Bergen og Agder. Siden oppstart i 2007 har vårt fokus vært på kvalitet, service og matsikkerhet. Alle våre ansatte brenner for god kundeservice, og føler ekte ansvar overfor våre kunder. I 2019 ble Matvareexpressen AS kåret til «Årets bedrift» av Næringsforeningen Haugalandet. Utdrag fra juryens begrunnelse:

«I tillegg er juryen imponert over eiernes bevisste og kompromissløse holdning til bærekraft. Helt fra starten har miljø stått i sentrum. Miljøperspektivet gjenspeiler seg i kjøp av bilpark, produksjonsutstyr og egen merkevarebygging, og ved at bedriften er karbonnøytral gjennom Trefadderordningen, bruker kortreiste leverandører og er i full gang med Miljøfyrtårn-sertifisering.»

I motsetning til fra mange av våre konkurrenter er Matvareexpressen en totalleverandør av næringsmidler til kunder blandt annet i den offentlige sektor, store kantiner, mindre og mellomstore bedrifter, små og store barnehager, institusjoner, eldrehjem osv. Til våre kunder leverer Matvareexpressen blant annet ferske brød, meierivarer, frukt og grønt, fersk fisk, pålegg og husholdningsvarer.

Matvareexpressen leverer både i dagligvareforpakninger og storhusholdningsforpakninger, både i stk. og i hele kolli. Dette gjør at Matvareexpressen oppleves som meget fleksibel, samt at kunder bruker minimalt med tid på bestilling og mottak av varer. Det innebærer også at kunder sjelden sliter med lagringskapasitet, og at bestiller kan forholde seg til 1 bestillingsløsning.

Matvareexpressen har som mål om å være den mest brukervennlige og effektive dagligvareleverandøren på markedet for barnehager og bedrifter. Vi tilbyr derfor en topp moderne nettbutikk med kjapp levering. Hos oss sparer kundene tid og penger. Med Matvareexpressens fleksibilitet opplever kundene blandt annet ofte en sterk reduksjon i svinn. Hos oss kan kundene enkelt bestille nøyaktig den mengde som trengs av hvert produkt.

Matvareexpressens filosofi er å:

  • Overgå alle våre kunders forventninger.
  • Sørge for overlegen kvalitet på produkter og levering.
  • Kontinuerlig utvikle og forbedre fremtidens handlemåte.

Bergen

Alle våre kunder i Bergen blir tatt godt vare på av Mads Holmen og hans team med serviceinnstilte medarbeidere. På telefon vil det ofte være ham eller vår koordinator Alexandra som svarer. De yter maksimalt for å sikre førsteklasses kundeservice, og vil alltid ta tak i, og løse, kundenes utfordringer så fort det lar seg gjøre.

Border circle
Silje Torset
Key Account Manager
Border circle
Iselin Adolfsen
Kundeservice
Border circle
Thomas Holgersen
Nestleder Bergen
Border circle
Oddmund Tjentland
Salgssjef

Stavanger / Haugesund / Agder

Stavanger og Haugesund som er vår største avdeling blir til daglig drevet av Mantas Asakavicius og hans team med serviceinnstilte medarbeidere. På telefon treffer dere gjerne ham eller hans assisterende driftsleder Nicklas. De gjør sitt ypperste for at kundene våre skal føle seg godt ivaretatt og svarer både på e-post og SMS til alle døgnets tider og følger opp alle løse tråder for å sørge for kundeservice av ypperste grad.

Border circle
Eirik Bue
Avdelingsleder Agder
Border circle
Mantas Asakavicius
Driftsleder Stavanger
Border circle
Nicklas Jørgensen
Nestleder Stavanger
Border circle
Victoria Mehus Sætre
Kundeservice
Border circle
Silje Torset
Key Account Manager
Border circle
Oddmund Tjentland
Salgssjef

Administrasjon

Administrasjonen er lokalisert i Stavanger, Haugesund og Bergen. Hovedkontoret er i Haugesund.

Border circle
Fredrik Engen
Daglig leder
Border circle
Oskar Lie
Utvikler
Border circle
Ingrid Duesund
Adm. leder. Fakturaansvarlig
Border circle
Oddmund Tjentland
Salgssjef
Border circle
Silje Torset
Key Account Manager
Border circle
Gunnar Gullaksen
Økonomi- og HR-sjef
Border circle
Geir Hongset
Kategorisjef