Piano® Original Vaniljekrem er en velsmakende krem som kan brukes til kalde desserter og kaker. Vaniljekremen er perfekt som kakefyll i bløtkaker og annen bakst som i kald pai eller som topping på pavlova (marengsbunn). Piano® Original Vaniljekrem smaker også veldig godt til fruktsalat hvis man ønsker en tykkere konsistens enn vaniljesaus.
Kremen kan spises som den er, eller blandes med litt vispet TINE Kremfløte for å få en luftigere krem. Dersom du skal bruke vaniljekrem i gjærbakst, anbefaler vi Piano® Vaniljekrem til steking, som er utviklet spesielt for varmebehandling og gjør at vaniljekremen holder formen bedre etter steking.
helmelk, kremfløte, 7% sukker, modifisert stivelse (mais), aroma, stabilisator (natriumalginat, karragenan, difosfater, kalsiumsulfat), vaniljeekstrakt, fargestoff (karotener)
Allergener: Melk
energi 572 kJ (137 kcal)
fett 7,2 g
-hvorav mettede fettsyrer 4,6 g
karbohydrat 15 g
-hvorav sukkerarter 11 g
protein 2,8 g
salt 0,12 g
Markedets beste formfett på sprayflaske
Rapsolje, emulgator (rapslecitin).
Allergener:
Energi 805 kcal / 3367 kj
Fett 91 g
- mettet fett 6 g
- enumettet fett 54 g
- flerumettet fett 26 g
Karbohydrat 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Natreen flytende søtningsmiddel har en praktisk kork som fungerer som et målebeger og gjør det enkelt å dosere. Den lille flasken har både målebeger og dryppe-tut for enkel dosering. 8 dråper flytende Natreen tilsvarer 1 teskje sukker. Praktisk og ypperlig til bruk i baking og matlaging.
Vann, søtningsmidler (natriumsyklamat, natriumsakkarin), fruktose, syre (sitronsyre), konserveringsmiddel (sorbinsyre)
Allergener:
Fett 0 g
- mettede 0 g
Karbohydrater 0 g
- sukkerarter 0 g
Protein 0 g
Salt 3.7 g
Hendig tube med spiselig lim til baking. Spesielt gått egnet til montering av pepperkakehus. Unngå brente barnehender under årets montering.
Sukker, vann, glukosesirup, modifisert stivelse, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 337 kcal / 1431 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 84 g
- sukkerarter 75 g
Protein 0 g
Salt 0,02 g
Freia Dronningsjokolade er Freias bestselgende kokesjokolade som passer til alt. Den gir nok preg av kakao til at den største sjokoladeelskeren blir fornøyd, uten å skremme bort de som ikke er glad i for sterke smaker. Det er en selvsagt ingrediens til sjokoladekaker, glasur, muffins, kakao o.l. Les om COCOA LIFE på www.freia.no/baerekraft
Sukker, kakaomasse, kakaosmør, tørrmelk, emulgator ( soyalecitin), aroma
Allergener: Melk ,Soya
Energi 525 kcal / 2145 kj
Fett 28,5 g
- mettet fett 18 g
Karbohydrat 56 g
- sukkerarter 54,5 g
Kostfiber 7 g
Protein 4,9 g
Salt 0,03 g
Freia Kokesjokolade 70% er kokesjokoladen med stor K. Med hele 70% kakao får sjokoladesmaken virkelig stå i fokus. Du bør velge denne kraftige varianten når du ønsker en tydelig smak av mørk sjokolade. Passer perfekt når kaken skal nytes sammen med en kopp kaffe. Les om COCOA LIFE på www.freia.no/baerekraft
Kakaomasse*, sukker, kakaosmør*, fettredusert kakao*, melkefett, emulgator ( soyalecitin), aroma, tørrmelk
Allergener: Melk ,Soya
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 600 kcal / 2490 kj
Fett 46,5 g
- mettet fett 28,5 g
Karbohydrat 32,5 g
- sukkerarter 28 g
Kostfiber 11 g
Protein 7,3 g
Salt 0,03 g
Mild og god kokesjokolade som passer perfekt til baking og varm sjokolade.
Sukker, hel melkpulver, kakaosmør, kakaomasse, mysepulver ( melk), melkefett, emulgator (E476 og E322/solsikkelecitin) og naturlig vaniljearoma.
Allergener: Melk
Energi 523 kcal / 2187 kj
Fett 27 g
- mettet fett 16 g
Karbohydrat 63 g
- sukkerarter 62 g
- stivelse 1 g
Kostfiber 1,9 g
Protein 6 g
Salt 0,2 g
Mørk kokesjokolade som passer perfekt til baking.
Sukker, kakaomasse, kakaosmør, helmelkpulver, emulgator (E322/solsikkelecitin) og aroma.
Allergener: Melk
Energi 511 kcal / 2135 kj
Fett 27 g
- mettet fett 11 g
Karbohydrat 58 g
- sukkerarter 56 g
- stivelse 2 g
Kostfiber 6,2 g
Protein 5,9 g
Salt 0,1 g
Demerarasukker er store, knasende krystaller med en aromatisk sødme.
Sukrose.
Allergener:
Energi kilojoule 1 700,0,
Energi kcal 400,0,
Karbohydrat 100,0
- sukkerarter 100,0
Brun farin er en blanding av sukker og rørsukkersirup. Brun farin kan brukes blant annet i Irish Coffee eller til kaker. Den er også velegnet til matlaging med sin mildt, krydrede aroma.
Sukrose, rørsukkersirup.
Allergener:
Energi 388 kcal / 1649 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 97 g
- sukkerarter 95 g
- stivelse 2 g
Protein 0 g
Salt 0,1 g
Perlesukker med transparente perler. Velegnet som pynt på bakverk. Løfter bakverket visuelt og smaksmessig.
Sukrose (100 %)
Allergener:
Energi 400 kcal / 1700 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 100 g
- sukkerarter 100 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Hvitt sukker fremstilt av sukkerroer.
Sukker (100 %).
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 400 kcal / 1700 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 100 g
- sukkerarter 100 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Sukkerbiter av hvitt sukker.
Sukker 100 %
Allergener:
Energi 400 kcal / 1700 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 100 g
- sukkerarter 100 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Brune, rustikke sukkerbiter.
100 % rørsukker
Allergener:
Energi kilojoule 1 700,0,
Energi kcal 400,0,
Karbohydrat 100,0
- sukkerarter 100,0
Sukrin er et 100% naturlig og kalorifritt alternativ til sukker og kunstige søtstoffer. Kan brukes av diabetikere og alle som vil unngå sukker. Gir ingen blodsukkerstigning og skader ikke tennene. Med Sukrin kan alle nyte søtt i hverdagen med god samvittighet.
SØTSTOFF ERYTHRITOL
Allergener:
Energi 0 kcal / 0 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 100 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Sukkerkulør fremstilles ved karamellisering av sukker. Brukes i saus, suppe og gryte for å gi en innbydende brunfarge.
Ammonisert karamell (E150c), salt.
Allergener:
Energi 65 kcal / 273 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 52 g
- sukkerarter 16 g
Protein 0 g
Salt 3,4 g
Ekte vaniljesukker laget av vaniljestang. Supert å bruke når du ikke trenger en hel vaniljestang, eller når du vil ha enda litt mer vaniljesmak i desserten eller kaken.
Sukker, ekte vanilje fra Indonesia.
Allergener:
Energi 372 kcal / 1581 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 93 g
- sukkerarter 93 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Vaniljesukker 175g Freia
Sukker, maisstivelse, vanillin.
Allergener:
Energi 385 kcal / 1645 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 97 g
- sukkerarter 91 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Sukker, maisstivelse, vanillin.
Allergener:
Energi 385 kcal / 1645 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 97 g
- sukkerarter 91 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Eldorado Melis er godt egnet til både bakverk og til glasur.
Sukker 98 %, potetstivelse.
Allergener:
Energi 400 kcal / 1700 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 100 g
- sukkerarter 98 g
- stivelse 2 g
Protein 0 g
Salt 0,3 g
Denne gjæren passer til alle typer gjærbakst, men er spesielt godt egnet til baking av brød, rundstykker og annen litt grovere bakst som ikke er tilsatt mer enn 3 spiseskjeer sukker eller sirup pr. 50 g gjær.
Gjær
Allergener:
Energi 108 kcal / 452 kj
Fett 1,7 g
- mettet fett 0,3 g
Karbohydrat 6 g
- sukkerarter 4,4 g
Protein 13 g
Salt 0,05 g
Denne gjæren passer til alle typer gjærbakst, men er spesielt godt egnet til baking av brød, rundstykker og annen litt grovere bakst som ikke inneholder mer enn 3 spiseskjeer sukker eller sirup pr. 50 gram gjær. Tørrgjær tilsettes de tørre ingrediensene, før væsken så tilsettes
tørket gjær, emulgator E491 (vegetabilsk)
Allergener:
Energi 354 kcal / 1482 kj
Fett 5,7 g
- mettet fett 0,9 g
Karbohydrat 20 g
- sukkerarter 14 g
Kostfiber 27 g
Protein 43 g
Salt 0 g
Tørrgjær Søt Deig 5pk Idun
tørket gjær, emulgator E491 (vegetabilsk)
Allergener:
Energi 354 kcal / 1482 kj
Fett 5,7 g
- mettet fett 0,9 g
Karbohydrat 20 g
- sukkerarter 14 g
Kostfiber 27 g
Protein 43 g
Salt 0,3 g
Skal du bake boller, skolebrød eller annen søt hvetebakst bør du velge Idun Mors hjemmebakte gjær for søte deiger.
Den arbeider godt i gjærbakst hvor det er tilsatt mer enn 3 spiseskjeer sukker eller sirup pr 50 g gjær, altså søte deiger. Deigen vil heve raskere ved bruk av denne gjæren fordi den tåler bedre at deigen er tilsatt sukker.
Gjær
Allergener:
Energi 108 kcal / 452 kj
Fett 1,7 g
- mettet fett 0,3 g
Karbohydrat 6 g
- sukkerarter 4,4 g
Protein 13 g
Salt 0,05 g
Freia Bakepulver har vært en del av den norske baketradisjonen i generasjoner. Bakepulveret hever og gjør baksten luftigere, og brukes i alt fra vafler og kaker!
Surhetsregulerende middel (dinatriumdifosfat), maisstivelse, hevemiddel (natriumhydrogenkarbonat).
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g:
Energi 135 kcal / 570 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 33,5 g
Protein 0,1 g
Salt 37,15 g
Maizena Maisstivelse er en klassiker på kjøkkenet med lang holdbarhet. Maizena er laget av maisenna, og kan brukes til baking, desserter, sauser og gryteretter. Prøv også Maizena brun eller lys jevner.
Maisstivelse
Allergener:
Energi 350 kcal / 1500 kj
Fett 0,5 g
Karbohydrat 87 g
Kostfiber 1 g
Protein 0,5 g
Salt 0,03 g
Natron er et must for alle som baker.
Natriumbikarbonat (E500), for bruk i mat
Allergener:
Energi 0 kcal / 0 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 0 g
Protein 0 g
Salt 68 g
HOFF Potetmel er et glutenfritt produkt med stort bruksområde! Perfekt til kakebaking, jevning av sauser og gryter, men også til en hel del kjerringråd. Har du prøvd potetmel mot maur, som flekkfjerner eller som tørr sjampo?
Glutenfritt naturprodukt uten tilsetningsstoffer, Stivelse (80%), Vann (20%)
Allergener:
Energi 326 kcal / 1367 kj
Fett 0,3 g
- mettet fett 0,2 g
Karbohydrat 81 g
Protein 0,1 g
Salt 0 g
Vitaminer/mineraler
Delfia har en sammensetning og konsistens som egner seg ypperlig til sjokoladekrem og sjokoladefyll, og som gir konfekt og kokostopper en blank overflate.
Fullherdet kokosolje, emulgator (solsikkelecitin)
Allergener:
Energi 900 kcal / 3700 kj
Fett 100 g
- mettet fett 95 g
Karbohydrat 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Flott Matfett til frityr av mat og bakst. Flott matfett spruter ikke, og er derfor trygg og sikker i bruk. Kakene får en sprø og lekker overflate i tillegg til god smak.
Rapsolje, kokosolje, fullherdet rapsolje, sheafett.
Allergener:
Energi 900 kcal / 3700 kj
Fett 100 g
- mettet fett 58 g
- enumettet fett 30 g
- flerumettet fett 7 g
Karbohydrat 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Melange formfett i en praktisk sprayflaske. Unngå fastbrenning i former og på plater. Kan benyttes både på varme og kalde flater. Melange formfett tilfører ingen smak og gjør rengjøringen lettere.
Rapsolje, emulgator (rapslecitin), drivgass (butan, propan, isobutan)
Allergener:
Energi 865 kcal / 3560 kj
Fett 96 g
- mettet fett 7 g
- enumettet fett 58 g
- flerumettet fett 27 g
Karbohydrat 0,5 g
- sukkerarter 0,5 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Gimsøy sitronsyre
sitronsyre for næringsmidler
Allergener:
Energi 0 kcal / 0 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Hornsalt, eller hjortetakksalt, er et hevemiddel som brukes i bakst som skal være litt sprøtt i konsistensen. Det brukes i oppskrifter til kjeks, småkaker, lapper, lefser og kakemenn
Hornsalt, eller hjortetakksalt, er et hevemiddel som brukes i bakst som skal være litt sprøtt i konsistensen. Det brukes i oppskrifter til kjeks, småkaker, lapper, lefser og kakemenn
hevemiddel (E503), antiklumpemiddel (E504)
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Deilige valnøtter uten skall. Valnøtter er naturlig supermat, fulle av Omega 3, vitaminer, mineraler, antioksidanter og proteiner. Helsedirektoratet anbefaler en håndfull usaltede nøtter hver dag!
Valnøttkjerner.
Allergener: Nøtter
Energi 672 kcal / 2770 kj
Fett 65,2 g
- mettet fett 6,1 g
Karbohydrat 2,7 g
- sukkerarter 2,6 g
- stivelse 0,1 g
Kostfiber 6,7 g
Protein 15,2 g
Salt 0 g
KANEL MALT
Allergener:
Energi 246 kcal / 1016 kj
Fett 1,2 g
- mettet fett 0,3 g
Karbohydrat 28,1 g
- sukkerarter 2,2 g
Kostfiber 53,1 g
Protein 4 g
Salt 0 g
Gelatinplater av god kvalitet, klare til bruk. Hver pakke inneholder 10stk gelatinplater. Perfekte til geleer, aspik eller desserter.
Gelatinplater (fra svin).
Allergener:
Energi 392 kcal / 1666 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 0 g
Protein 98 g
Salt 0 g
Finrevet kokosmasse tilpasset det norske kjøkkenet. Kokosmasse består av ren, tørket kokos som brukes til kaker, baking og frokostblandinger. Det kan også brukes til å lage eget kokossmør.
Tørket og finhakket kokosmasse. Kan inneholde spor av peanøtter og nøtter.
Allergener:
Energi kilojoule 2 753,0,
Energi kcal 669,0,
Fett (total) 65,7
- mettet fett 56,9
- enumettet fett 4,4
- flerumettet fett 1,1,
Karbohydrat 6,4
- stivelse 6,4,
Kostfiber 13,0,
Protein 6,4
Svane-merkede muffinsformer laget av bærekraftig materiale. 100 former i pakningen.
Freia Bakekakao er laget av 100% kakao, og er enkel i bruk. Du kan rett og slett blande kakaoen rett inn i kakerøren.
Bakekakaoen er spesiallaget for baking, og har en mørkere farge og kraftigere smak enn vanlig drikkekakao.
Pulver av presset kakaomasse fremstilt av rensede, røstede og nøytraliserte kakaobønner.
Allergener:
Energi 380 kcal / 1570 kj
Fett 21 g
- mettet fett 13 g
Karbohydrat 11 g
- sukkerarter 0,9 g
Kostfiber 28,5 g
Protein 19,5 g
Salt 0,08 g
Alle som baker.
Bærer (propylenglykol), aroma
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g
KAKEBUNN 3-DELT 360G BERTHAS
hvetemel, sukker, egg, hvetestivelse, stabilisator (E422, E341), emulgatorer (E475, E471, E481), hevemiddel ((E450, E500 inneholder hvete), E503ii), glykosepulver, salt, fortykningsmiddel (E461, E407a, E410, E412), vann, konserveringsmiddel (E202, E281), aroma (inneholder vanilin), surhetsregulerende middel (E330), tapiokastivelse
Allergener:
Energi 318 kcal / 1349 kj
Fett 3,4 g
- mettet fett 1,6 g
Karbohydrat 66 g
- sukkerarter 28,4 g
Protein 6,1 g
Salt 0,99 g
Konditorfarger - Dr. Oetker tilbyr nå konditorfarger, eller såkalte pastafarger/geléfarger. Denne typen farge er tyktflytende, og mer konsentrert.
En pakke med Dr. Oetker Konditorfarge inneholder 4 farger: Blå, rød, grønn og gul. Bak på pakken beskrives hvordan man enkelt kan blande flere farger, for å variere bakingen/pyntingen enda mer.
Fargene er helt uten AZO-fargestoffer.
Glukosesirup, sukker, vann, fargestoffer (Brilliant Blue FCF, gurkemeiefarge, karmin, lutein), konsentrat av sitron og saflor, fortykningsmiddel (carrageenan), surhetsregulerende middel (eddiksyre, melkesyre, natriumlaktat, sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).
Allergener:
Energi 259 kcal / 1099 kj
Fett 0,2 g
- mettet fett 0,1 g
Karbohydrat 64 g
- sukkerarter 45 g
Protein 0,5 g
Salt 0,06 g
Mestselgende strøssel til sjokolade langpannekake, men også populært på is
Sukker, modifisert maisstivelse, palmefett, glukosesirup, konsentrat (tistel, sitron, søtpotet og reddik), aroma, antiklumpemiddel (talkum), fargestoff (briljantblått).
Allergener:
Energi 399 kcal / 1695 kj
Fett 1,3 g
- mettet fett 0,7 g
Karbohydrat 97 g
- sukkerarter 91 g
Protein 0,1 g
Salt 0,03 g
Freia Vaniljesaus - helt uten koking får du en klassisk dessertsaus med deilig smak av vanilje. En sikker vinner blant både store og små. Passer perfekt til sjokoladepudding, gelé og bær. Tilberedes med 4dl lettmelk.
Maisstivelse, sukker, aromaer, fargestoffer (riboflaviner, anattoekstrakter).
Allergener:
Energi 355 kcal / 1500 kj
Fett 0,1 g
Karbohydrat 87,5 g
- sukkerarter 7,6 g
Kostfiber 0,1 g
Protein 0,4 g
Salt 0,03 g
Priors eggeplommer er sukret og laget av egg fra frittgående høner. Fin å bruke til baking. Kartongen inneholder to pakker à 5 liter.
Pasteurisert eggeplomme (91%) fra frittgående høner, sukker.
Allergener: Egg
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 320 kcal / 1331 kJ
Fett 25 g
hvorav enummettede fettsyrer 9.7 g
hvorav flerumettede fettsyrer 4.8 g
hvorav mettede fettsyrer 7.2 g
Karbohydrater 9.3 g
hvorav sukkerarter 9.3 g
Protein 14 g
Salt 0.2
Formfett, unngå fastbrenning på former og på plater.
Soyaolje, etanol, emulgator ( soyalecitin).
Allergener: Soya
Energi 900 kcal / 3780 kj
Fett 95 g
- mettet fett 23,9 g
- enumettet fett 40 g
Karbohydrat 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Møllerens Havrekli er ideell til grov gjærbakst som brød, rundstykker, pizzabunn, kjeks, flatbrød, knekkebrød, frokost- og müsliblandinger. Produktet er nøkkelhullsmerket.
Erstatter Certo Fruktpektin.
Sukker, geleringsmiddel (pektin), surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (sorbinsyre).
Allergener:
Energi 335 kcal / 1412 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 70 g
- sukkerarter 70 g
Kostfiber 21 g
Protein 0 g
Salt 1,92 g
Kanel er et søtt og aromatisk krydder som kommer fra kaneltreets bark. Vi benytter den mest populære kanelsorten Cinnamomum Burmanii fra Indonesia. Kanel setter god smak i eksotiske gryteretter.
Kanel
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 243 kcal / 1005 kj
Fett 1,2 g
- mettet fett 0,3 g
Karbohydrat 27 g
- sukkerarter 2,2 g
Kostfiber 53 g
Protein 4 g
Salt 0,03 g
Et glutenfritt og fiberrikt mel laget av økologisk kokos som er tørket. fettredusert og finmalt. Kokosmel er mye brukt i proteinbarer og annen "proteinbakst". Melet har en naturlig søtlig smak som gjør at du kan bruke mindre søtning i baksten. Det anbefales å bruke kokosmel i kombinasjon med andre meltyper for best mulig resultat.
tørket økologisk kokoskjøtt, tørket og finmalt
Allergener:
Energi 187 kcal / 785 kj
Fett 10 g
- mettet fett 9 g
Karbohydrat 4 g
- sukkerarter 3,8 g
Kostfiber 60 g
Protein 20 g
Salt 0 g
Lys Express er en stivelse laget av potet- og rismel som løser seg opp umiddelbart i varm væske. Ideell for justering av lyse sauser, supper og gryter, spesielt om du trenger å justere konsistensen på en rett like før servering. Stabil i varm temperatur og danner ikke hinne. Glutenfri. Egnet for varmeholding og kok/kjøl (ikke frysestabil).
Stivelse, melkesukker, maltodekstrin, rismel, stabilisator (e 450), palmefett, melkeprotein.
Allergener: Melk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 360 kcal / 1500 kJ
Fett 2 g
hvorav mettede fettsyrer 1.5 g
Karbohydrater 83 g
hvorav sukkerarter 30 g
Kostfibre 0.2 g
Protein 0.8 g
Salt 2.8 g
Kardemomme er et mildt og aromatisk krydder. Dets fyldige smak passer bra både i matretter, drikker og bakverk.
Kardemomme.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 0.05 g
Vitaminer og mineraler
Jern 0 mg
Kalium 0 mg
Ferdig laget marsipan. Perfekt til å kjevle ut til kakelokk og dekorering.
Melis, mandler 22 %, glukose, vann, stabilisator e420, invertsukker, maltodekstrin, konserveringsmiddel e202..
Allergener: Nøtter
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 420 kcal
Energi 1769 kJ
Fett 10.5 g
hvorav enummettede fettsyrer 6.9 g
hvorav flerumettede fettsyrer 2.2 g
hvorav mettede fettsyrer 0.8 g
Karbohydrater 73.2 g
polyoler 0 g
stivelse 15.6 g
hvorav sukkerarter 57.6 g
Kostfibre 3 g
Protein 6.6 g
Salt 0 g
Natron passer godt til baking. Smaksrikt krydder av god kvalitet
Natriumkarbonat
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 68 g
Vitaminer og mineraler
Jern 0 mg
Kalium 0 mg
Nellik har mye duft og aroma. Smaken av nellik er varm, fruktig og aromatisk. Hel nellik brukes ekstra mye i det franske og kreolske kjøkkenet, til å smaksette gryter. De skal koke med eller brukes i buljongen, og plukkes ut før servering.
Den vanligste bruken av sesamfrø er til å dekorere brød. Disse frøene smaker imidlertid også veldig godt i salatdressinger, i grønnsaksretter og i panering ved steking av kjøtt og fisk.
Hvide SESAMFRØ.
Allergener:
Energi 2 713 kJ /
658 kcal
Fett 61 g
- mettet fett 9,1 g
Karbohydrat 0 g
- sukkerarter 0 g
Kostfiber 12 g
Protein 20 g
Salt 0,12 g
Hvite sesamfrø.
Allergener:
Energi 581 kcal / 2436 kj
Fett 53,5 g
- mettet fett 8 g
Karbohydrat 6 g
Kostfiber 7,5 g
Protein 20,9 g
Salt 0 g
Sesamfrø er en god kilde til kostfiber. Brukes gjerne i knekkebrød, brød og kjeks, og strøs også på toppen av sushi, hamburgerbrød, rundstykker og bagels. De tilfører maten en nøtteaktig smak.
Økologiske sesamfrø fra India og/eller Etiopia
Allergener: Sesam
Energi 2 774 kJ /
672 kcal,
Fett 61,2 g
- mettet fett 9,1 g
- enumettet fett 23,9 g
- flerumettet fett 25,5 g,
Karbohydrat 4,1 g
- sukkerarter 2,6 g
- stivelse 1,5 g,
Kostfiber 11,6 g,
Protein 20,4 g,
Salt 0,1 g
Sitronsaft fra 4-5 sitroner. Inneholder en kapsel inne i flasken med sitronolje som er ekstrahert fra skallet av sitrusfrukten. Hver dose er ledsaget av helt naturlig, herlig aromatisk sitrusolje.
sitronsaft (fremstilt av konsentrat), sitronolje, konserveringsmiddel (kaliumdisulfitt).
Allergener: Sulfitt
Energi 31 kcal / 129 kJ
Fett 0.5 g
- mettede 0 g
Karbohydrater 7.2 g
- sukkerarter 2.4 g
Protein 0.4 g
Salt 0.05 g
TORO sjokoladeglasur til langpanne. Passer godt til de store anledningene hvor man ønsker å pynte med masse godt - kun fantasien som setter grenser.
melis, fettredusert kakao 6 %, solsikkeolje, glukosesirup, modifisert maisstivelse, vanillin, kaffe, salt.
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 429 kcal / 1799 kJ
Fett 18 g
- mettede 1.6 g
Karbohydrater 64 g
- sukkerarter 61 g
Protein 1.1 g
Salt 0.41 g
Hvitt strøsukker.
Sukker.
Allergener:
Energi 400 kcal / 1700 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 100 g
- sukkerarter 100 g
Protein 0 g
Salt 0 g
SukrinMelis er finmalt Sukrin som er tilsatt en liten mengde stevia, slik at den har samme søtningsgrad som vanlig melis. SukrinMelis er litt søtere enn original Sukrin, og har en rundere smak, men er fortsatt helt uten kalorier og gir ingen blodsukkerstigning.
søtning, sukkererstatning,
Søtstoff: erythritol, steviol glykosider.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 100 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Ekte Bourbon vaniljestang.
Bourbon vaniljestang fra Indonesia.
Allergener:
Energi 317 kcal / 1331 kj
Fett 3,2 g
- mettet fett 0,9 g
Karbohydrat 56 g
- sukkerarter 55,5 g
- stivelse 0,5 g
Kostfiber 24,3 g
Protein 3,9 g
Salt 0,02 g
Vaniljestang av beste klassifisering.
Vaniljestang
Allergener:
Energi 1 104 kJ /
265 kcal
Fett 7,4 g
- mettet fett 1 g
Karbohydrat 31 g
- sukkerarter 15 g
Kostfiber -
Protein 4,2 g
Salt 0,05 g
Havregryn
Havre
Allergener: Gluten
Energi 350 kcal / 1481 kj
Fett 6,4 g
- mettet fett 1,2 g
Karbohydrat 61,1 g
- sukkerarter 0,9 g
Kostfiber 10 g
Protein 12,1 g
Salt 0,02 g
Sammalt, fint hvetemel. Dyrket på Jæren, med høyt proteininnhold og falltall (god bakeevne). Passer til surdeig, flatbrød, pizza og vanlig brødbakst.
Steinmalt hvetemel
Allergener: Gluten
Næringsinnhold pr 100 gram
Energi 1382/330
Fett 2,06
– mettede fettsyrer 0,47
Karbohydrater 60.,1
– sukkerarter 0,74
Protein 13
Salt 0
Dette melet er ment å være et universalmel, godt egnet til bruk i gjærbakst og annet bakeverk.
Hvetemel
Allergener: Gluten
Energi 341 kcal / 1424 kJ
Fett 2 g
- flerumettede 0.8 g
- mettede 0.3 g
Karbohydrater 66 g
- sukkerarter 1.7 g
Kostfibre 3.3 g
Protein 13 g
Salt 0 g
Ypperlig til gjærbakst, vafler og raspeballer.
BYGG.
Allergener:
Energi 1 497 kJ /
354 kcal,
Fett 1,3 g
- mettet fett 0,2 g
- enumettet fett 0,1 g
- flerumettet fett 0,6 g,
Karbohydrat 71 g,
- sukkerarter 0,9 g,
Kostfiber 8,6 g,
Protein 10,2 g,
Salt 0,01 g
Ideell i supper, gryteretter, salater, som grøt, ingrediens i gjærbakst eller som middagstilbehør i stedet for ris/pasta.
Hele byggryn består av byggkorn hvor de ytterste skalldelene er tatt vekk. Dermed er kjernen av byggkornet igjen (ca. 50 % av kornets bestanddeler). Ytterskallet på byggkornet er svært hardt og ubehagelig å spise, derfor fjernes dette.Hele Byggryn kan brukes som ingrediens i gjærbakst men bør da bløtlegges før bruk, gjerne over natten i lunkent vann. Byggryn brukes også i supper og puddinger.
BYGG
Allergener: Gluten
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 326 kcal / 1381 kJ
Fett 1.1 g
hvorav enummettede fettsyrer 0.1 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0.5 g
hvorav mettede fettsyrer 0.2 g
Karbohydrater 65.4 g
hvorav sukkerarter 0.8 g
Kostfibre 7.6 g
Protein 9.9 g
Salt 0 g
Sunne og populære Fibra 2 kg. 100% fullkornsmel som kan erstatte siktet hvetemel i alle oppskrifter for økt fiberinnhold.
Sammalt HVETE, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre).
Allergener: Gluten
Energi 1 364 kJ /
323 kcal
Fett 2,5 g
- mettet fett 0,3 g
- enumettet fett 0,4 g
- flerumettet fett 1,1 g
Karbohydrat 57,2 g
- sukkerarter 2,2 g
Kostfiber 11,3 g
Protein 12,2 g
Salt 0 g
Grovbakst 1kg møllerens
Grovbakst 1kg møllerens
Siktet mel av Hvete 50% (melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre)), sammalt Hvete 25%, sammalt rug 25%
Allergener:
Energi 329 kcal / 1394 kj
Fett 2,2 g
- mettet fett 0,3 g
- enumettet fett 0,3 g
- flerumettet fett 1 g
Karbohydrat 62,5 g
- sukkerarter 1,9 g
Kostfiber 7,4 g
Protein 11,2 g
Salt 0 g
For bakere som er opptatt av en grov og sunn base til bakst og matlaging. 100 % fullkorn og rik på fiber.
HAVREMEL
Allergener:
Energi 389 kcal / 1638 kj
Fett 7,8 g
- mettet fett 1,1 g
- enumettet fett 2,7 g
- flerumettet fett 2,5 g
Karbohydrat 63,1 g
- sukkerarter 1 g
Kostfiber 10,8 g
Protein 11,4 g
Salt 0 g
Finmalt, sammalt hvetemel som er perfekt til grove brødtyper, rundstykker og knekkebrød. Sammalt Hvetemel finmalt er et rent hveteprodukt. Her benytter vi hele hvetekorn hvor både skall/kli og kjerne er med når vi maler dette til fint mel. Dette gir et grovere hveteprodukt enn siktet hvetemel hvor bare kjernen på kornet benyttes. Møllerens Sammalt Hvete Fin kan du blant annet bruke i grove brødtyper og rundstykker, flatbrød og knekkebrød.
Sammalt HVETE
Allergener: Gluten
Energi 324 kcal / 1370 kj
Fett 2,5 g
- mettet fett 0,3 g
- enumettet fett 0,4 g
- flerumettet fett 1,1 g
Karbohydrat 58,9 g
- sukkerarter 2,2 g
Kostfiber 10,7 g
Protein 11,2 g
Salt 0 g
Sammalt og grovmalt hvetemel som er perfekt til grove brødtyper, rundstykker og knekkebrød.
Sammalt Hvetemel grovmalt er et rent hveteprodukt. Her benytter vi hele hvetekorn hvor både skall/kli og kjerne er med når vi maler dette til grovt mel. Dette er en grovere utmaling enn Sammalt Hvetemel finmalt som gjør at en del av skallpartiklene er med i melet. Dette melet kan du blant annet bruke i grove brødtyper og rundstykker, flatbrød og knekkebrød.
Sammalt HVETE
Allergener: Gluten
Energi 324 kcal / 1370 kj
Fett 2,5 g
- mettet fett 0,3 g
- enumettet fett 0,4 g
- flerumettet fett 1,1 g
Karbohydrat 58,9 g
- sukkerarter 2,2 g
Kostfiber 10,7 g
Protein 11,2 g
Salt 0 g
Møllerens Hvetemel Siktet Økologisk er et rent hvete produkt. Kjernen i hvetekornet er finmalt. Dette utgjør ca. 78 % av kornet. Dette økologisk dyrkede produktet er av høy kvalitet. Det er ved dyrking verken brukt kunstgjødsel eller kjemiske/syntetiske sprøytemiddel. Det økologiske landbruket betrakter naturen som en helhet og forvalter naturressursene slik at skadevirkninger på miljøet unngås. Det perfekte melet til finbakst som boller og loff
Økologisk siktet Hvetemel
Allergener: Gluten
Energi 339 kcal / 1437 kj
Fett 1,8 g
- mettet fett 0,4 g
- enumettet fett 0,2 g
- flerumettet fett 1,1 g
Karbohydrat 66 g
- sukkerarter 0,8 g
Kostfiber 3,6 g
Protein 12,9 g
Salt 0 g
Ideell til grov bakst, frokostblandinger og grøt.
Kli av HVETE
Allergener: Gluten
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 950 kJ /230 kcal
Fett 3,4 g
- mettet fett 0,6 g
- enumettet fett 0,5 g
- flerumettet fett 1,7 g
Karbohydrat 9,7 g
- sukkerarter 0,5 g
Kostfiber 50,7 g
Protein 16,6 g
Salt 0 g
Et spesialmel for deg som like å lage din egen hjemmelagde pizza. Pizzamel tipo 0 er laget av spesielt utvalgte kornsorter og er ekstra finmalt etter italienske kriterier. Dette gir en smidig deig, som er lett å forme - perfekt til baking av pizzabunn.
Pizzamel - Et spesialmel for deg som like å lage din egen hjemmelagde pizza. Pizzamel tipo 0 er laget av spesielt utvalgte kornsorter og er ekstra finmalt etter italienske kriterier. Dette gir en smidig deig, som er lett å forme - perfekt til baking av pizzabunn.
HVETEMEL
Allergener:
<p>Energi kilojoule 1 505,0<br />Energi kcal 360,0<br />Fett (total) 1,1<br />- mettet fett 0,3<br />Karbohydrat 75,0<br />- sukkerarter 0,8<br />Kostfiber 2,7<br />Protein 10,0</p>
Spesielt godt egnet til å bake saftige grove brød og rundstykker. Sammalt Rugmel grovmalt er et rent rugprodukt. Hele rugkornet er malt til et grovt mel som inneholder både kornets kjerne og skall/kli.
Sammalt RUG
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 318 kcal / 1343 kJ
Fett 2.3 g
hvorav enummettede fettsyrer 0.2 g
hvorav flerumettede fettsyrer 1.1 g
hvorav mettede fettsyrer 0.3 g
Karbohydrater 58.7 g
hvorav sukkerarter 2.1 g
Kostfibre 12.9 g
Protein 9.2 g
Salt 0 g
Møllerens Rugmel Sammalt Finmalt er et rent rugprodukt. Spesielt godt egnet til å bake saftige grove brød og rundstykker. Produktet er nøkkelhullsmerket.
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 318 kcal / 1343 kj
Fett 2,3 g
- mettet fett 0,3 g
- enumettet fett 0,2 g
- flerumettet fett 1,1 g
Karbohydrat 58,7 g
- sukkerarter 2,1 g
Kostfiber 12,9 g
Protein 9,2 g
Salt 0 g
Semulegryn
Semulegryn - Semulegryn
Semule av Hvete
Allergener:
Energi 342 kcal / 1449 kj
Fett 2 g
- mettet fett 0,2 g
- enumettet fett 0,3 g
- flerumettet fett 0,9 g
Karbohydrat 66,9 g
- sukkerarter 1,6 g
Kostfiber 3,1 g
Protein 12,5 g
Salt 0 g
Møllerens Speltmel Sammalt er en type hvete som har en annen sammensetning av proteiner enn dagens hvete. Den kalles også dinkel eller urkorn. Spelt regnes som urhvete eller stamfaren til dagens hvete, den ble dyrket allerede 5-6000 år f.Kr. Den kommer opprinnelig fra områdene rundt Svartehavet og Det Kaspiske hav. I Møllerens Speltmel Sammalt har vi malt hele speltkornet til mel. Sammalt Speltmel kan erstatte sammalt hvete i all slags bakst. Den er velegnet til bruk i brødbaking. Sammalt Speltmel har en god aroma og tilfører derfor baksten en ekstra smak. Produktet er nøkkelhull merket.
Sammalt Spelt
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 335 kcal / 1413 kj
Fett 4,1 g
- mettet fett 0,8 g
- enumettet fett 0,7 g
- flerumettet fett 2,6 g
Karbohydrat 53,1 g
- sukkerarter 2,5 g
Kostfiber 9,9 g
Protein 16,4 g
Salt 0 g
Møllerens Speltmel Siktet er en type hvete som har en annen sammensetning av proteiner enn dagens hvete. Den kalles også dinkel eller urkorn. Spelt regnes som urhvete eller stamfaren til dagens hvete, den ble dyrket allerede 5-6000 år f.Kr. Den kommer opprinnelig fra områdene rundt Svartehavet og Det Kaspiske hav. I Møllerens Speltmel Siktet har vi brukt ca. 70% av kornet og malt det til mel. Møllerens Speltmel Siktet kan erstatte vanlig hvetemel i all slags bakst. Bakeegenskapene til speltmel er litt annerledes enn vanlig siktet hvetemel. Deigen bør være løs fordi melet tar opp væsken saktere enn vanlig hvetemel. Den bør også eltes forsiktig da siktet speltmel tåler mindre elting enn siktet hvetemel. Den egner seg også godt i kaker, sauser, pannekake- og vaffelrøre.
SPELTMEL og melbehandlingsmiddel (askorbinsyre).
Allergener: Gluten
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 352 kcal / 1488 kJ
Fett 4 g
hvorav enummettede fettsyrer 0.6 g
hvorav flerumettede fettsyrer 2.4 g
hvorav mettede fettsyrer 0.9 g
Karbohydrater 64.6 g
hvorav sukkerarter 2.7 g
Kostfibre 2.8 g
Protein 12.9 g
Salt 0 g
potetflak (poteter, emulgator e 471, stabilisator e 450, antioksidanter e 304, e300, natrium sulfitt e 221, surhetsregulerende middel e 330), byggmel, kavringmel (hvete, gjær, og salt), hvete finmalt, hvete sammalt, havremel, havregryn, salt, sukker
Allergener: Gluten
Energi kilojoule 1 399,0,
Energi kcal 330,0,
Fett (total) 2,1
- mettet fett 0,6,
Karbohydrat 67,7
- sukkerarter 3,3,
Kostfiber 6,7,
Protein 10,0,
Salt 2,64
Ideal Griljemel passer utmerket til panering og desserter og er kun laget av naturlige råstoffer. Griljemel inneholder hverken sukker, krydder eller kunstige tilsetninger.
Hvetemel, fullkornrugmel, rapsolje, gjær, sukker, valmuefrø, salt, rugmel, maltet bygg
Allergener: Gluten
Energi kilojoule 1 650,0,
Energi kcal 390,0,
Fett (total) 7,0
- mettet fett 2,5,
Karbohydrat 66,0
- sukkerarter 3,0,
Kostfiber 8,0,
Protein 11,0,
Salt 1,0
Glutenfri grov melblanging 415g
Maisstivelse, hvetestivelse (glutenfri maks. 20 ppm gluten), bokhvetemel, risbakemel, druesukker, roefiber, sukkerroefiber, potetfiber, sesamfrø, risstivelse, fiberhusk, salt, stabilisator (E464), rapsolje, fargestoff (ammonisert karamell).
Allergener:
Energi 209 kcal / 887 kj
Fett 1,4 g
- mettet fett 0,3 g
Karbohydrat 44,4 g
- sukkerarter 2,6 g
Kostfiber 4,2 g
Protein 2,7 g
Salt 0,6 g
Bokhvetemel fullkorn brukes til jevning i ssauser og stuinger, til pannekaker, kaker og paier og du kan også bruke deler av bokhvete til brødbakst. Inneholder nyttige mineraler.
Sammalt bokhvetemel* *) fra sertifisert økologisk jordbruk
Allergener:
Energi 364 kcal / 1531 kj
Fett 2,7 g
- mettet fett 0,5 g
Karbohydrat 70,7 g
- sukkerarter 0,4 g
Kostfiber 3,6 g
Protein 11,7 g
Salt 0,01 g
Maisstivelse, rismel, potetmel, modifisert potetstivelse, sukker, fortykningsmiddel (gummi, hydroxipropylmetylcellulose, natriumalgenat, pektin), bakepulver (glucono-delta-lacton, natriumbikarbonat), mineraler (jern), vitaminer (tiamin, riboflavin, niaci
Allergener:
Energi 351 kcal / 1488 kj
Fett 0,5 g
- mettet fett 0,5 g
Karbohydrat 83 g
- sukkerarter 3,6 g
Kostfiber 2 g
Protein 2,5 g
Salt 0,13 g
Møllerens Havregryn er et godt valg for deg som ønsker norsk havre med god smak og konsistens. Møllerens havregryn har en nydelig nøtteaktig og rund smak. Brukes som ingrediens i gjærbakst. Kan også brukes som dekor på gjærbakst og i frokost-/müsliblandinger.
Havre
Allergener: Gluten
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 389 kcal / 1639 kJ
Fett 7.8 g
hvorav enummettede fettsyrer 2.7 g
hvorav flerumettede fettsyrer 2.5 g
hvorav mettede fettsyrer 1.1 g
Karbohydrater 63.1 g
hvorav sukkerarter 1 g
Kostfibre 10.8 g
Protein 11.4 g
Salt 0 g
Siktet Hvetemel og melbehandlingsmiddel (askorbinsyre)
Allergener: Gluten
Energi 341 kcal / 1447 kj
Fett 2 g
- mettet fett 0,3 g
- enumettet fett 0,4 g
- flerumettet fett 0,9 g
Karbohydrat 67,1 g
- sukkerarter 1,5 g
Kostfiber 2,9 g
Protein 12,3 g
Salt 0 g
Arv Håndverksmel fra Toten er naturlig fritt for gluten. Melblandingen er rik på kostfiber og er en kilde til protein.Et utmerket alternativ til vanlig hvetemel. Ideelt for baking av kaker og brød
Rismel (43%), sammalt bokhvetemel (30%), maismel (21%), psylliumskall, fortykningsmiddel: johannesbrødkjernemel, xantangummi og tarakjernemel
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g
Fett 1 g
hvorav mettede fettsyrer 0.2 g
Karbohydrater 71 g
hvorav sukkerarter 0.6 g
Kostfibre 9.2 g
Protein 7.7 g
Salt 0.01 g
Et glutenfritt og fiberrikt mel laget av økologisk kokos som er tørket. fettredusert og finmalt. Kokosmel er mye brukt i proteinbarer og annen "proteinbakst". Melet har en naturlig søtlig smak som gjør at du kan bruke mindre søtning i baksten. Det anbefales å bruke kokosmel i kombinasjon med andre meltyper for best mulig resultat.
tørket økologisk kokoskjøtt, tørket og finmalt
Allergener:
Energi 187 kcal / 785 kj
Fett 10 g
- mettet fett 9 g
Karbohydrat 4 g
- sukkerarter 3,8 g
Kostfiber 60 g
Protein 20 g
Salt 0 g
En ren maisstivelse som er perfekt for jevning av alle typer supper, sauser og stuinger. Glutenfri og laktosefri. Løses opp i kaldt vann før bruk. Varmestabil og egnet for kok/kjøl.
Maisstivelse
Allergener:
Energi kilojoule 1 487,0,
Energi kcal 355,0,
Fett (total) 0,5
- mettet fett 0,1,
Karbohydrat 86,0
- sukkerarter 0,5,
Kostfiber 1,0,
Protein 0,5,
Salt 0,01
Finmalte skåldede mandler. Mandelmelet tilfører god sødme og mild nøttesmak til bakverk, desserter og pannekaker. Kan benyttes som glutenfritt alternativ til hvetemel.
Skåldete, finmalte mandler.
Allergener: Nøtter
Energi 596 kcal / 2464 kj
Fett 52,5 g
- mettet fett 4 g
- enumettet fett 33,4 g
- flerumettet fett 12,4 g
Karbohydrat 4,6 g
- sukkerarter 4,6 g
Kostfiber 9,9 g
Protein 21,4 g
Salt 0,05 g
Vitaminer/mineraler
Jern 3,3 mg
Kalium 650 mg
Kalsium 236 mg
Møllerens Fin glutenfri melblanding er perfekt til all glutenfri finbakst som brød, rundstykker og kaker. Inneholder ikke sukker, salt eller tilsatt fett og gir deg full kontroll over oppskriften.
Maisstivelse, rismel, linfrømel, fortykningsmiddel (cellulose gum).
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 350 kcal / 1478 kJ
Fett 0.7 g
hvorav enummettede fettsyrer 0.2 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0.2 g
hvorav mettede fettsyrer 0.1 g
Karbohydrater 80 g
hvorav sukkerarter 0.2 g
Kostfibre 3.6 g
Protein 4 g
Salt 0 g
Møllerens Grov glutenfri melblanding er perfekt til all glutenfri grovbakst. Inneholder ikke salt, sukker eller fett. Nøkkelhullsmerket og lisensiert av NCF
Glutenfritt fullkornhavremel, fullkorn rismel, maisstivelse, linfrømel.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 343 kcal / 1457 kJ
Fett 4.1 g
hvorav enummettede fettsyrer 0.6 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0.5 g
hvorav mettede fettsyrer 0.7 g
Karbohydrater 63.6 g
hvorav sukkerarter 0.9 g
Kostfibre 8.1 g
Protein 11.3 g
Salt 0 g
God som tilbehør til middagsretter. til puddinger og desserter eller som grøt.
Semule av mais
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 334 kcal / 1417 kj
Fett 1,2 g
- mettet fett 0,1 g
- enumettet fett 0,3 g
- flerumettet fett 0,6 g
Karbohydrat 69,8 g
- sukkerarter 1,3 g
Kostfiber 5 g
Protein 8,6 g
Salt 0 g
Møllerens siktet rugmel passer perfekt til gjørbakst, lefser, knekkebrød og flatbrød.
Siktet mel av Rug
Allergener:
Energi 333 kcal / 1411 kj
Fett 2 g
- mettet fett 0,3 g
- enumettet fett 0,2 g
- flerumettet fett 1 g
Karbohydrat 67,8 g
- sukkerarter 1,3 g
Kostfiber 6,7 g
Protein 7,7 g
Salt 0 g
Saftige og smakfulle grove rundstykker med surdeig. Den er enkel å tilbrede ettersom du slipper å elte deigen. Eltefri bakst med langtidsheving gjør baksten ekstra nærikgsrik og lett fordøyelig.
HVETEMEL, sammalt HVETE, sammalt RUG, linfrø, solsikkekjerner, HVETEKLI, salt, tørket surdeig av RUG, rapsolje, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre og alfa amylase)
Allergener: Gluten
Energi 221 kcal / 931 kj
Fett 4,1 g
- mettet fett 0,4 g
- enumettet fett 0,4 g
- flerumettet fett 1,5 g
Karbohydrat 35,3 g
- sukkerarter 1,1 g
Kostfiber 5,9 g
Protein 7,6 g
Salt 0,87 g
Tapiokastivelse (inneholder sulfitt)
Allergener:
Energi 364 kcal / 1523 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 90,9 g
Protein 0,1 g
Salt 0,04 g
Norsk, økologisk mel malt på steinkvern.
Speltmel
Allergener: Gluten
Energi 325 kcal / 1360 kj
Fett 2,9 g
- mettet fett 0,9 g
Karbohydrat 60,4 g
- sukkerarter 2,5 g
Kostfiber 7,6 g
Protein 13,5 g
Salt 0,01 g
Steinmalt speltmel helt uten tilsetningsstoffer. Økologisk.
Spelt norsk økologisk.
Allergener: Gluten
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 340 kcal / 1435 kJ
Fett 3 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 72 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 12 g
Salt 0 g
SPELT NORSK ØKOLOGISK
Allergener: Gluten
Energi 380 kcal / 1595 kj
Fett 2,5 g
Karbohydrat 70 g
- sukkerarter 2,5 g
Protein 12 g
Salt 0 g
Spelt er stamfaren til dagens hvetesorter. Spelt har gode bakeegenskaper og kan erstatte vanlig hvetemel. Glutenet i melet er mildere, og deigen trenger noe mindre elting. Speltmel er spesielt bra om man skal bake surdeig eller langtidshevede bakverk. Lang hviletid på deigen gir bedre bindinger i brødet.
Spelt, gluten.
Allergener: Gluten
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 355 kcal / 1515 kJ
Fett 2 g
hvorav mettede fettsyrer 0.29 g
Karbohydrater 65 g
hvorav sukkerarter 0.73 g
Kostfibre 5 g
Protein 13 g
Salt 0.06 g
Bolle mix
Bolle mix - Bolle mix
HVETEMEL, sukker, kardemomme, salt, rapsolje, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre og alfa amylase)
Allergener:
Energi kilojoule 1 210,0,
Energi kcal 286,0,
Fett (total) 1,6
- mettet fett 0,3
- enumettet fett 0,2
- flerumettet fett 0,6,
Karbohydrat 58,8
- sukkerarter 15,2,
Kostfiber 3,0,
Protein 7,6,
Salt 0,2
Toro brownies
Toro brownies - Toro brownies
sukker, hvetemel, fettredusert kakao, rapsolje, hevemiddel (bakepulver (kalsiumfosfat, natriumkarbonat)), kaffe, salt, vanillin.
Allergener:
Energi kilojoule 1 640,0,
Energi kcal 390,0,
Fett (total) 12,8
- mettet fett 3,8,
Karbohydrat 63,0
- sukkerarter 47,9,
Kostfiber 2,2,
Protein 4,6,
Salt 0,5
TORO Brownies Langpanne er en saftig og myk sjokoladekake med en deilig smak av sjokolade. Kaken er seig i midten og har en litt sprø overflate.
TORO Brownies Langpanne fyller en hel langpanne (30 x 40 cm) og passer derfor perfekt til anledninger som bursdag eller større selskap. Server i kakestykker med et melisdryss over. TORO Brownies Langpanne gir ca. 24 kakestykker.
sukker, hvetemel, fettredusert kakao, rapsolje, hevemiddel (bakepulver (kalsiumfosfat, natriumkarbonat)), kaffe, salt, vanillin.
Allergener:
Energi kilojoule 1 624,0,
Energi kcal 386,0,
Fett (total) 12,0
- mettet fett 3,7,
Karbohydrat 63,0
- sukkerarter 48,0,
Protein 4,8,
Salt 0,5
TORO Eplekake gjør det lett å lykkes med eplekaken. Kaken smaker deilig av epler, kanel, med et hint av vanilje. Ferdig stekt er den myk, luftig og saftig. Perfekt som kos til kaffen eller som dessert
EPLEKAKE MIX 384G TORO - TORO Eplekake gjør det lett å lykkes med eplekaken. Kaken smaker deilig av epler, kanel, med et hint av vanilje. Ferdig stekt er den myk, luftig og saftig. Perfekt som kos til kaffen eller som dessert
hvetemel, sukker, egg, hevemiddel (bakepulver (natriumkarbonat, natriumdifosfat)), salt, vanillin.
Allergener:
Energi 265 kcal / 1110 kj
Fett 13 g
- mettet fett 1,1 g
Karbohydrat 32 g
- sukkerarter 18 g
Protein 4,3 g
Salt 1 g
FiberHusk brukes i bakst for å øke fiberinnholdet uten å påvirke smaken av baksten. Spesielt viktig for de som spiser glutenfritt og diabetikere.
PULVERISERT LYST INDISK PSYLLIUMSKALLFRØ
Allergener:
Energi 730 kJ /
173 kcal
Fett 0,6 g
- mettet fett 0,1 g
Karbohydrat 0 g
- sukkerarter 0 g
Kostfiber 85 g
Protein 1,5 g
Salt 0,2 g
TORO Gulrotkake er like god som hjemmelaget - perfekt på et hvert kakebord. Ved å tilsette ferske, raspede gulrøtter blir resultatet alltid vellykket. En saftig gulrotkake med et hint av krydder.
TORO Gulrotkake er like god som hjemmelaget - perfekt på et hvert kakebord. Ved å tilsette ferske, raspede gulrøtter blir resultatet alltid vellykket. En saftig gulrotkake med et hint av krydder. - TORO Gulrotkake er like god som hjemmelaget - perfekt på et hvert kakebord. Ved å tilsette ferske, raspede gulrøtter blir resultatet alltid vellykket. En saftig gulrotkake med et hint av krydder.
hvetemel, sukker, egg, hevemiddel (bakepulver, natriumkarbonat, natriumdifosfat)), kanel, emulgator (E472b, E472a), glukosesirup, salt, skummetmelk, vanillin.
Allergener:
Energi 1 401 kJ /
334 kcal
Fett 15 g
- mettet fett 1,7 g
Karbohydrat 42 g
- sukkerarter 22 g
Kostfiber 0 g
Protein 5,8 g
Salt 1,2 g
TORO Lys kakemiks kan brukes som base til alt av formkaker, muffins og lignende. Gir godt resultat, enkel tilberedning. Passer til en gastronorm-form.
Sukker, hvetestivelse (glutenfri), egg, skummetmelk, risbakemel, hevemiddel (natriumdifosfat, natriumkarbonat, kalsiumfosfat), salt, vanillin, fortykningsmiddel (xantangummi), fargestoff (karotener).
Allergener: Melk ,Egg
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 386 kcal / 1622 kJ
Fett 15 g
hvorav mettede fettsyrer 4.4 g
Karbohydrater 59 g
hvorav sukkerarter 32 g
Protein 4 g
Salt 1.2 g
TORO Fri Glutenfri Lys Melblanding er et glutenfritt mel til lys eller fin bakst som glutenfri pizza, loff, focaccia og mer. Melet er uten hvetestivelse, og kan brukes i dine glutenfrie oppskrifter som vanlig mel.
maisstivelse, risbakemel, druesukker, salt, hevemiddel (kalsiumfosfat, natriumhydrogenkarbonat), rapsolje, stabilisator (xantangummi).
Allergener:
Energi kilojoule 1 442,0,
Energi kcal 341,0,
Fett (total) 5,6
- mettet fett 1,6,
Karbohydrat 65,5
- sukkerarter 31,5,
Protein 7,2,
Salt 1,1
Norges desidert største brødmiks. Gir 2 brød. Nøkkelhullsmerket.
HVETEMEL, sammalt HVETE, sammalt RUG, linfrø, solsikkekjerner, HAVREGRYN, SESAMFRØ, salt, tørket surdeig av HVETE, rapsolje, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre og alfa amylase)
Allergener:
Energi 1055 KJ / 250 kcal,
Fett 4,3 g,
herav:
- mettede fettsyrer 0,4 g
- enumettede fettsyrer 0,8 g
- flerumettede fettsyrer 2,4 g,
Karbohydrat 41,6 g
- herav sukkerarter 2,4 g,
Kostfiber 5,5 g,
Protein 8,6 g,
Salt 0,7 g
TORO Lapper er en favoritt hos mange og passer perfekt til kaffen, som turmat eller kveldskos. Veldig enkelt og raskt å lage, og smaker utmerket - servert med syltetøy eller bær.
hvetemel, sukker, skummetmelk, egg, sur kjernemelk, hevemiddel (bakepulver (natriumdifosfat, natriumkarbonat)), salt
Allergener: Gluten ,Melk ,Egg
Energi 180 kcal / 6763 kj
Fett 2,4 g
- mettet fett 0,6 g
Karbohydrat 31 g
- sukkerarter 12 g
Protein 8 g
Salt 1,3 g
Glutenfri lys melblanding
maisstivelse, risbakemel, druesukker, risstivelse, potetfiber, potetstivelse, rapsolje, salt, FiberHUSK®, stabilisator (E464)
Allergener:
Energi 208 kcal / 883 kj
Fett 1,1 g
Karbohydrat 48 g
- sukkerarter 2,6 g
Kostfiber 2,2 g
Protein 1 g
Salt 0,83 g
Semper Mix med fiber kan brukes til baking av brød, boller, kavring og kaker. Melblandingen kan også brukes til matlagning f.eks. pannekaker, lapper, pai osv. Inneholder melk.
Hvetestivelse, Skummetmelkpulver (12%), fiber av sukkerroe, fortykningsmiddel (gummi, hydroxipropylmetylcellulose), sukker, bakepulver (glucono-delta-lacton, natriumbikarbonat), mineraler (jern), vitaminer (tiamin, riboflavin, niacin, B6, folinsyre).
Allergener:
Energi 340 kcal / 1440 kj
Fett 0,5 g
- mettet fett 0,5 g
Karbohydrat 75 g
- sukkerarter 8,4 g
Kostfiber 7,3 g
Protein 5,2 g
Salt 0 g
TORO Lyse Muffins er perfekte til barnebursdager der man kan toppe med TOROs egne glasurer og pynte med alt man ønsker - kun fantasien setter grenser.
sukker, hvetestivelse (glutenfri), egg, skummetmelk, rismel, hevemiddel (bakepulver (natriumdifosfat, natriumkarbonat, kalsiumfosfat)), salt, vanillin, fortykningsmiddel (xantangummi), fargestoff (karotener).
Allergener: Melk ,Egg
sukker, hvetestivelse (glutenfri), egg, skummetmelk, rismel, hevemiddel (bakepulver (natriumdifosfat, natriumkarbonat, kalsiumfosfat)), salt, vanillin, fortykningsmiddel (xantangummi), fargestoff (karotener).
TORO Sjokolademuffins er luftige muffins med en god og barnevennlig smak av sjokolade. Muffinsene smaker godt både med og uten glasur og er helt glutenfri. - ORKLA FOODS NORGE STABBURET DV
sukker, hvetestivelse (glutenfri), egg, fettredusert kakao 5 %, risbakemel, potetstivelse, hevemiddel (bakepulver(natriumdifosfat, natriumkarbonat, kalsiumfosfat)), rapsolje, salt, vanillin, fortykningsmiddel (xantangummi)
Allergener: Egg
Energi 420 kcal / 1762 kj
Fett 18 g
- mettet fett 1,7 g
Karbohydrat 60 g
- sukkerarter 35 g
Protein 3,6 g
Salt 1,3 g
Bestselgeren TORO Pannekaker - endelig tilgjengelig i en glutenfri utgave!
maisstivelse, bokhvetemel, sukker, risbakemel, potet, salt
Allergener:
Energi 179 kcal / 756 kj
Fett 3,1 g
- mettet fett 1,2 g
Karbohydrat 32 g
- sukkerarter 5,7 g
Protein 5,7 g
Salt 0,35 g
En pakke TORO Pannekaker gir ca. 8 pannekaker.
TORO Pannekaker passer like godt til middag som til dessert. Tilsett kun vann og bland sammen. Server TORO Pannekaker med syltetøy eller det du liker aller best.
hvetemel, sukker, egg, skummetmelk, salt, fargestoff (karotener).
Allergener: Gluten ,Melk ,Egg
Næringsinnhold per 100g/ml
Fett 1.2 g
- mettede 0.2 g
Karbohydrater 28 g
- sukkerarter 5.4 g
Protein 6.1 g
Salt 0.3 g
Toro pannekaker
Toro pannekaker - Toro pannekaker
hvetemel, sukker, egg, skummetmelk, salt, fargestoff (karotener).
Allergener:
Energi kilojoule 1 635,0,
Energi kcal 386,0,
Fett (total) 4,9
- mettet fett 1,5,
Karbohydrat 68,8
- sukkerarter 13,5,
Kostfiber 2,8,
Protein 15,4,
Salt 0,6
Vann, hvetemel, egg, rapsolje, mysepulver, salt, hevemiddel (E500), sitronsyre.
Allergener: Gluten ,Melk ,Egg
Energi 205 kcal / 855 kj
Fett 9,1 g
- mettet fett 1,2 g
Karbohydrat 25,4 g
- sukkerarter 4,7 g
Kostfiber 0,4 g
Protein 4,8 g
Salt 0,75 g
Mange forbinder rømmegrøt med høytider som jul og 17. mai, men den er også veldig god som vanlig lørdagsgrøt. Server gjerne med salt kjøtt.
semulegryn, melk, hvetemel, rapsoljr, sukker, salt, yoghurt.
Allergener: Gluten ,Melk
Energi 128 kcal / 535 kj
Fett 8 g
- mettet fett 4,4 g
Karbohydrat 10,5 g
- sukkerarter 3 g
Kostfiber 0,5 g
Protein 3,3 g
Salt 0,3 g
Saftige og smakfulle grove rundstykker med surdeig. Den er enkel å tilbrede ettersom du slipper å elte deigen. Eltefri bakst med langtidsheving gjør baksten ekstra nærikgsrik og lett fordøyelig.
HVETEMEL, sammalt HVETE, sammalt RUG, linfrø, solsikkekjerner, HVETEKLI, salt, tørket surdeig av RUG, rapsolje, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre og alfa amylase)
Allergener: Gluten
Energi 221 kcal / 931 kj
Fett 4,1 g
- mettet fett 0,4 g
- enumettet fett 0,4 g
- flerumettet fett 1,5 g
Karbohydrat 35,3 g
- sukkerarter 1,1 g
Kostfiber 5,9 g
Protein 7,6 g
Salt 0,87 g
TORO sjokoladeglasur til langpanne. Passer godt til de store anledningene hvor man ønsker å pynte med masse godt - kun fantasien som setter grenser.
melis, fettredusert kakao 6 %, solsikkeolje, glukosesirup, modifisert maisstivelse, vanillin, kaffe, salt.
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 429 kcal / 1799 kJ
Fett 18 g
- mettede 1.6 g
Karbohydrater 64 g
- sukkerarter 61 g
Protein 1.1 g
Salt 0.41 g
Deilig sjokoladekake med veldig enkel tilberedning. Garantert godt resultat! Passer til en gastronorm-form.
sukker, hvetestivelse (glutenfri), egg, fettredusert kakao 4 %, risbakemel, stivelse, hevemiddel (natriumdifosfat, natriumkarbonat, kalsiumfosfat), salt, vanillin, fortykningsmiddel (xantangummi).
Allergener:
Energi 358 kcal / 1506 kj
Fett 14 g
- mettet fett 4,2 g
Karbohydrat 55 g
- sukkerarter 32 g
Protein 3,3 g
Salt 1,2 g
TORO Sjokoladekake Langpanne er den ultimate bursdagskaken. Sjokoladekaken er saftig og myk, med en barnevennlig smak av ekte sjokolade.
Den er rask og enkel å bake og passer perfekt i ovnens egen langpanne. Server med TORO Kremet Sjokoladeglasur og pynt kaken etter bursdagsbarnets eget ønske. TORO Sjokoladekake Langpanne er glutenfri og gir 24 kakestykker.
sukker, hvetestivelse (glutenfri), egg, fettredusert kakao 5 %, potetstivelse, solsikkeolje, hevemiddel (bakepulver (natriumdifosfat, natriumkarbonat, kalsiumfosfat)), salt, glukosesirup, fortykningsmiddel (guarkjernemel, xantangummi), modifisert maisstivelse, vanillin.
Allergener: Egg
Energi kilojoule 1 655,0,
Energi kcal 390,0,
Fett (total) 2,4
- mettet fett 0,7,
Karbohydrat 86,2
- sukkerarter 49,5,
Kostfiber 1,6,
Protein 5,2,
Salt 0,5
HVETEMEL, sukker, HELEGGPULVER, hevemiddel (E450, E500, E341), salt og vaniljesukker (melis, potetstivelse, vaniljearoma)
Allergener:
Energi 1 506 kJ /
355 kcal,
Fett 1,2 g
- mettet fett 0,1 g,
Karbohydrat 76,1 g
- sukkerarter 36,1 g,
Kostfiber 1,7 g,
Protein 9 g,
Salt 1,8 g
TORO Vafler er en kjærkommen venn til helgekosen, og enhver anledning er egentlig en god anledning til å servere vafler. Gjerne med syltetøy, brunost, sukker, smør og kanskje også rømme. Avkjøl vaflene på rist for ekstra sprø vafler. TORO Vafler Familiepakning gir ca. 20 vafler.
hvetemel, sukker, egg, skummetmelk, hevemiddel (bakepulver (natriumdifosfat, natriumkarbonat)), salt, fargestoff (karotener), vanillin.
Allergener: Gluten ,Melk ,Egg
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 305 kcal / 1277 kJ
Fett 14 g
hvorav mettede fettsyrer 1.2 g
Karbohydrater 38 g
hvorav sukkerarter 9.3 g
Protein 6.5 g
Salt 0.91 g
Vafler Mix glutenfrie 246g Toro
Stivelse (mais, potet, ris), sukker, potet, skummetmelk, egg, hevemiddel (dinatriumdifosfat, natriumkarbonat), stabilisator (guarnkjernemel), salt, fargestoff (betakaroten), vanillin.
Allergener:
Energi 305 kcal / 1278 kj
Fett 14 g
- mettet fett 1,2 g
Karbohydrat 42 g
- sukkerarter 10 g
Kostfiber 0,7 g
Protein 2,8 g
Salt 0,95 g
Vaffelmiks med enkel tilberedning som smaker som hjemmelaget. Gir 9,5 liter ferdig vaffelrøre som blir ca. 120 stk vafler.
hvetemel, sukker, egg, skummetmelk, hevemiddel (natriumdifosfat, natriumkarbonat), salt, fargestoff (betakaroten), vanillin.
Allergener: Gluten ,Melk ,Egg
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 305 kcal / 1277 kJ
Fett 14 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 1.2 g
Karbohydrater 38 g
hvorav sukkerarter 9.2 g
Kostfibre 0 g
Protein 6.5 g
Salt 0.91 g