Skagensalat er laget med saftige reker, crabsticks og smaksrik lodderogn. Fin å benytte til skalldyrsalat og andre forretter eller smørbrød.
Reker (30 %), rapsolje, crabstick (20 %) ( fisk, potetstivelse, eggehvite, aroma (inneholder skalldyr), fargestoff (karmin)), vann, løk (3 %), eggeplomme, sennepsfrø, sukker, lodderogn (2 %) ( rogn, fargestoff (karmin, riboflavin)), krydder, eddik, salt, fortykningsmiddel (guarkjernemel, xantangummi), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), surhetsregulerende middel (melkesyre, sitronsyre), aroma.
Allergener: Fisk ,Skalldyr ,Sennep ,Egg
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 325 kcal / 1350 kJ
Fett 31 g
hvorav enummettede fettsyrer 19 g
hvorav flerumettede fettsyrer 8 g
hvorav mettede fettsyrer 2 g
Karbohydrater 5 g
hvorav sukkerarter 3 g
Protein 7 g
Salt 1.5 g
Mills Plantemajones er laget med naturlige råvarer. Majonesen tilfører det lille ekstra til måltidet og passer perfekt som topping til brødskiva i tillegg er den god til matlaging. Passer for veganere og vegetarianere. Helt uten allergener
Rapsolje (77 %), kikertlake (16 %), vann, eddik, salt, sukker, konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), stabilisator (guarkjernemel, xantangummi), sitronsyre, aroma, antioksidant (e 385), paprikaekstrakt.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 700 kcal / 2870 kJ
Fett 77 g
hvorav enummettede fettsyrer 50 g
hvorav flerumettede fettsyrer 22 g
hvorav mettede fettsyrer 5 g
Karbohydrater 1 g
hvorav sukkerarter 0.3 g
Protein 0.2 g
Salt 0.6 g
En smakfull fiskesuppe, som egner seg godt som base hvor du selv kan legge til ønsket tilbehør. Med fisk, creme fraiche, gulrot og purre. Fint fargespill med et mildt smaksavtrykk.
Oppvarming:
Åpne skål, legg over i form med lokk/aluminiumsfolie.
Varmes opp i ovn på 180°C til oppnådd kjernetemperatur. Produktet kan trenge lenger tid. Sjekk derfor produktets anvisning.
Vann, fiskekraft (vann, salt, fisk, gjærekstrakt, sukker, gulrotekstrakt, aroma, krydder, pepperekstrakt), gulrot, purre, sellerirot, creme frâiche (kremfløte (melk), melkesyrekultur), fløtepulver (melk), modifisert maisstivelse, salt, pepper.
Allergener: Melk ,Fisk ,Selleri
Næringsinnhold per 100g:
Energi 230 kj/ 55 kcal
Fett 3g
-hvorav mettede fettsyrer 1,8g
Karbohydrat 4,6g
-hvorav sukkerarter 1,4g
Protein 2,1g
Salt 0,8g
Asiatisk klassiker med 19% marinert storfekjøtt. Med særegen østerssaus og smaken av soya.
Nudler (vann, hvete, egg, salt), saus (vann, østersaus (østerekstrakt (bløtdyr), sukker, salt, soyabønner, hvete, maisstivelse), rapsolje, soyasaus (vann, soyabønner, hvete), maisstivelse, hønsekjøttkraft (aroma, gjærekstrakt, maltodekstrin, kylling (kyllingkjøtt, kyllingfett), krydder), sukker, hvitløk, rød chili, farge (sukkerkulør)), biffkjøtt (19%) (storfekjøtt (98%), rapsolje, salt, sukker, dekstrose (mais), karri, krydder, krydderekstrakt (paprika), pepper, smaksforsterker (e621)), sjampinjong, purreløk, løk, vannkastanjer,
bambusskudd, minimais.
Allergener: Gluten ,Soya ,Bløtdyr ,Egg
Næringsinnhold per 100g:
Energi 598 kj
143 kcal
Fett 6,7 g
-hvorav mettede fettsyrer 1,3 g
Karbohydrat 13,5 g
-hvorav sukkerarter 0,6 g
Protein 7,0 g
Salt 1,5 g
Asiatisk klassiker med 18 % marinert kylling. Et lyst fargespekter og smaken av curry. 2x1,5kg pose
Kvalitetsmat fra Rogaland
Holmens historie går helt tilbake til 1882, den gang norske tradisjoner og godt håndverk var en selvfølge for matvareproduksjon. For Holmens er det fortsatt en selvfølge, og det kjennes på produktene. Holmens er opptatt av ærlig mat. Med det menes at råvarene som brukes skal være av høy kvalitet, hentet fra lokale leverandører.
Nudler (vann, hvetemel, egg, salt), saus (vann, maisstivelse, kokosnøttekstrakt, salt, hvitløk, sukker, kyllingkraft (aroma, gjærekstrakt, maltodekstrin, kylling (kyllingkjøtt, kyllingfett), salt, løk, krydder), marinert kylling (18%) (kyllingkjøtt (98%), rapsolje, salt, sukker, kayenne, dekstrose (mais), aroma, hvitløk, karri, krydder, krydderekstrakt (paprika), løk, maltodekstrin, pepper, smaksforsterker(E621)), løk, paprika, gulrot, purreløk.
Allergener: Gluten ,Egg
Energi 598 kj
143 kcal
Fett 6,9 g
-hvorav mettede fettsyrer 1,4 g
Karbohydrat 13,6 g
-hvorav sukkerarter 0,5 g
Protein 6,5 g
Salt 1,0 g
Den italienske favoritten med spagetti og bolognesesaus. Klar til servering - trenger kun oppvarming! Serveres gjerne med brød og et godt smør.
Kvalitetsmat fra Rogaland
Holmens historie går helt tilbake til 1882, den gang norske tradisjoner og godt håndverk var en selvfølge for matvareproduksjon. For Holmens er det fortsatt en selvfølge, og det kjennes på produktene. Holmens er opptatt av ærlig mat. Med det menes at råvarene som brukes skal være av høy kvalitet, hentet fra lokale leverandører.
Vann, pasta (40%) (durumhvete), storfekjøtt (23%), tomater, tomatjuice, surhetsreg.middel (e330), løk, gulrot, selleri, vegetabilsk fett, grønnsaker (tomater, rød paprika, purre), gjærekstrakt, persille, krydder, herdet vegetabilsk fett, grønnsaksekstrakt (med bl.a selleri), aroma (med bl.a sennep), farge (e150), maisstivelse, salt, oregano, pepper.
Allergener: Gluten ,Selleri ,Sennep
Energi 502 kj
120 kcal
Fett 5,2 g
-hvorav mettede fettsyrer 1,3 g
Karbohydrat 13,0 g
-hvorav sukkerarter 1,0 g
Protein 4,9 g
Salt 0,9 g
En stek med tradisjoner. Holmens klassiske surstek med surmelksmarinade. Kommer ferdig sousvidekokt med sjy.
Storfekjøtt (89%), vann, kulturmelk, gelatin, krydder (dextrose, aromastoffer, maltodextrin, pepper, løkpulver, farge (E150c)), salt, antioksidant (E325, E301), konserveringsmiddel (E262), fortykningsmiddel (E450, E415, E452), sukker, krydderekstrakt.
Allergener: Melk
Næringsinnhold per 100g:
Energi 433 kj
104 kcal
Fett 2,1 g
-hvorav mettede fettsyrer 0,8 g
Karbohydrat 0,7 g
-hvorav sukkerarter 0,4 g
Protein 20,5 g
Salt 1,1 g
Historien om Fatland
Fatland er et familieselskap, eid av familien Fatland. Rasmus Fatland startet med slakting ca 1892 i Vikedal, og flyttet senere til Oslo for å selge kjøtt for slaktere i Sunnhordland og på Jæren.
Severin Fatland
Tradisjonen ble ført videre av sønnen Severin og hans sønner Sverre og Ole. I dag er fjerde generasjon Fatland eiere gjennom Ståle, Svein, Inge og Vidar Fatland, som alle er aktive i driften.
Det første slakteriet ble bygd av Helgevold i Sandeid i 1937, et anlegg Severin Fatland overtok i 1947. Slaktemengden økte, og Fatland bygde nytt slakteri i Sandeid i 1957.
Nye krav til slakteriene og stadig flere leverandører førte til at Fatland bygde et nytt slakteri i Ølen i 1974, som det største private slakteriet i Norge. På 1980-tallet kjøpte Fatland opp flere slakterier - Fatland Oslo Kjøttsenter, et slakteri i Bergen og to slakteri på Jæren. De siste er senere fusjonert til Fatland Jæren.
Midt på 1990-tallet kjøpte Fatland 100 % av aksjene i Skjeggerød AS, og fikk dermed eierskap i en av Norges største og mest moderne kjøttforedlingsbedrifter - og samtidig markedsadgang til det viktige dagligvaremarkedet.
I dag er det 550 medarbeidere som arbeider med kjøtt i Ølen, Oslo, Sandefjord og på Jæren.
På 1990-tallet ble behandling av biprodukt og økonomien i disse produktene vektlagt. Fatland Hud og Skinn, Fatland Ull og Fatland Meat AS er alle selskap som er stiftet for å styrke økonomien og kompetansen i konsernet totalt, og dermed også for leverandørene.
De siste årene har vi arbeidet målrettet for å få mer foredling og salg til forbruker, og dette har vi klart gjennom et godt samarbeid med dagligvarekjedene. Mattrygghet har alltid vært viktig for selskapet, og våre anlegg er sertifisert etter den strenge BRC-standarden, for å sikre trygge produkter.
En lang historie er ingen garanti for en lang fremtid, men det er en god ballast å ha med seg. Det er fornøyde forbrukere og dyktige produsenter som er vårt mål.
Kjøtt ( 63%) av svin og storfe, vann, tapioka og potetstivelse, konserveringsmiddel E326 og E 250, vegetabilsk fiber (gulrot, potet, bambus), salt, glukose, svineprotein, pepper, løk, ingefær, muskat, stabilisatorE450, E451, antioksidant E301 og røykaroma
Allergener:
Energi 1017KJ/ 245kcal
Fett 20.0 g
- Hvorav mettede fettsyrer 7.1 g
Karbohydrater 6.3 g
- Hvorav sukkerarter 0.9 g
Protein 10.0 g
Salt 1.7 g
Natrium 0.7 g
Våre små, greske lammeboller med hele 81 % lammekjøtt. Med hvitløk og basilikum. Grov konsistens. Inneholder melk.
Lammekjøtt (81%), vann, mysepulver (melk), tapiocastivelse, pepper, salt, hvitløk, basilikum, krydder.
Allergener: Melk
Energi 1079 kj
258 kcal
Fett 18,5 g
-hvorav mettede fettsyrer 8,2 g
Karbohydrat 8,3 g
-hvorav sukkerarter 0,2 g
Protein 14,5 g
Salt 1,9 g
Små kjøttboller av storfe og svin. Perfekt til frokost- eller lunsjbuffet. Passer også fint som middagsrett, eller i salater og supper. Saftige boller med god tyggemotstand. Vekt pr. bolle: 15-17 g.
Små kyllingboller som passer like godt til frokostbuffeten som til lunsj eller middag. Et anvendelig produkt med mye smak. Passer også godt til supper eller i salater. Vekt pr. bolle: ca. 15 g.
Kyllingkjøtt (60%), vann, hvetefiber, salt, aroma, kyllingfett, glukose, krydderekstrakt, løk, kostfiber (sitrus), modifisert stivelse, fortykningsmiddel(E451, E415, E450, E452), antioksidant(E316), dekstrose, pepper, hvitløk.
Allergener:
Energi 765 kj
184 kcal
Fett 13,5 g
-hvorav mettede fettsyrer 4,0 g
Karbohydrat 1,9 g
-hvorav sukkerarter 1,5 g
Protein 12,7 g
Salt 1,4 g
Spanske tapasboller er en saftig smaksfavoritt med hvitløk og oregano. Fint fargespill. Passer godt til tapasmenyen eller i salater og supper.
Storfekjøtt 46%, svinekjøtt 24%, vann, kavring (hvetemel, vann, gjær), løk, egg, hvitløk, oregano, laurbærblad, muskatnøtt, basilikum, rosmarin, salvie, dextrose (mais), vegetabilsk protein (mais), krydderekstrakt, salt, gressløk, sukker, fortykningsmidler (E1518, E433), krydder (inneholder sennep), pepper
Allergener: Gluten ,Sennep ,Egg
Næringsinnhold per 100g:
Energi 1020 kj/ 244 kcal
Fett 17,0 g
-hvorav mettede fettsyrer 7,1 g
Karbohydrat 6,7 g
-hvorav sukkerarter 0,5 g
Protein 15,9 g
Salt 1,8 g
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Renskåret hvitfisk(50%), melk, tapiokastivelse, rapsolje, muskatblomme, salt, krydder, E420, E450 og E451 emulgatorer, E412 fortykningsmiddel, E621 smakforsterker, E1442 modifisert maisstivelse
Allergener: Melk ,Fisk
Energi 100 kcal / 420 kj
Fett 4 g
- flerumettet fett 4 g
Karbohydrat 7 g
Protein 10 g
Salt 1,4 g
Velsmakende fiskekake fri for melkeprodukter og andre allergener. Ca.50 gr. pr. stk.
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Renskåret hvitfisk(50%), vann, tapiokastivelse, rapsolje, muskatblomme, salt, krydder, E420, E450 og E451 emulgatorer, E412 fortykningsmiddel, E621 smakforsterker, E1442 modifisert maisstivelse
Allergener: Fisk
Energi 80 (kcal)
Energi 350 (kj)
Protein 8,6 g
Fett 3,5 g
-herav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrat 5,1 g
-herav sukkerarter 0 g
Salt 1,4 g
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Renskåret hvitfisk og klippfiskfilet (70 % fisk - derav klippfiskfilet 33%), E450, E451 og 452 emulgatorer, potetstivelse,(myseprotein), melk, vann, tapiokastivelse, taffelost (7%), rapsolje, E262 surhetsregulerende middel, salt, løk, hvitløk, fløte, gjærekstrakt, fiskeekstrakt, eggehvite, krydder: (muskatblomme, sort pepper, løpstikke, koriander, ingefær, hvitløk, chili)
Allergener: Melk ,Fisk
Energ i150 (kcal)
Energi 630 (kj)
Protein 14,1 g
Fett 7,8 g
-herav mettede fettsyrer 1,8 g
Karbohydrat 4 g
-herav sukkerarter 0,2 g
Salt 2,5
Innerst i Trondheimsfjorden, etter en halvtimes fergetur, kommer du til Ytterøy. Her har det foregått kyllingproduksjon siden på sekstitallet. Med fokus på dyrevelferd og gode produksjonsmetoder har Ytterøykylling stadig styrket sin stilling som kvalitetsleverandør. I dag finner du våre kyllingprodukter over hele landet, og i 2019 feirer vi 10 år som merkevare!
Grillet kyllinglår fra Ytterøy, Norge, delt i 2. Krydder: Krydder: salt, allehånde, løk, chili, gurkemeie, karve, koriander, paprika.Marinade: vann, glukosesirup (mais), salt, antioksidanter (natriumaskorbat og trinatriumsitrat), fortykningsmiddel (karragenan) og rapsolje
Allergener:
Kcal 182
kJ 759
Fett 11,5
Mettet fett 3,1
Karbohydrater 0,5
Sukker 0,2
Proteiner 19,1
Salt 2
Vann, surhetsregulerende middel (sitronsyre, trinatriumsitrat), naturlige aromaer, søtstoffer (sukralose, acesulfame-K, aspartame), stabilisator (akasiegummi), vegetabilsk olje (kokosolje, rapsolje), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), naturlig farge (karotener), antioksidant (askorbinsyre).
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 0,7 kcal / 3 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Kjøtt (65%) av svin og storfe, vann,tapioka- og potetstivelse, konserveringsmiddel (E326 E250), salt, glukose, vegetabilsk fiber (gulrot, potet bambus), svineprotein, krydder, krydderekstrakter, stabilisator (E450 E451), antioksidant (E301), røykaroma.
Allergener:
Pr. 100 gram.
Energi 1 021 kJ/ 244 kcal
Fett 20,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 7,10 g
Karbohydrat 6,30 g
hvorav
- Sukkerarter 0,90 g
Protein 10,00 g
Salt 1,60 g
* av daglig referanse inntak
91 % råstoff av kylling (Maskinelt utbeinet kjøtt, fett (skinn) og overlår), vann, krydder, røkt med bøkeflis.
Krydder: Inneholder potetmel, surhetsregulerende middel (E261, E326), salt (natriumnitritt), hvit pepper, muskat, konsistensmiddel (fosfat), sitronpulver, ingefær malt.
Fri for allergener
Allergener:
Kcal 214
kJ 896
Fett 16,3 g
Mettet fett 4,8 g
Karbohydrater 4,1 g
Sukker 0,0 g
Proteiner 13,1 g
Salt 1,1 g
Kjøtt av kylling fra Norge. Krydder Inneholder potetmel, salt, krydderblanding, dextrose, hydrolysere vegetabilske proteiner, antioksidanter: E450, E451, pepper,
konserveringsmiddel E250
Allergener:
Energi: 874 kJ / 210 kcal
Fett: 14,6 g
Derav mettet: 4,2 g
Karbohydrat: 7,0 g
Sukkerarter:
Protein: 12,5 g
Salt: 1,7 g
Historien om Fatland
Fatland er et familieselskap, eid av familien Fatland. Rasmus Fatland startet med slakting ca 1892 i Vikedal, og flyttet senere til Oslo for å selge kjøtt for slaktere i Sunnhordland og på Jæren.
Severin Fatland
Tradisjonen ble ført videre av sønnen Severin og hans sønner Sverre og Ole. I dag er fjerde generasjon Fatland eiere gjennom Ståle, Svein, Inge og Vidar Fatland, som alle er aktive i driften.
Det første slakteriet ble bygd av Helgevold i Sandeid i 1937, et anlegg Severin Fatland overtok i 1947. Slaktemengden økte, og Fatland bygde nytt slakteri i Sandeid i 1957.
Nye krav til slakteriene og stadig flere leverandører førte til at Fatland bygde et nytt slakteri i Ølen i 1974, som det største private slakteriet i Norge. På 1980-tallet kjøpte Fatland opp flere slakterier - Fatland Oslo Kjøttsenter, et slakteri i Bergen og to slakteri på Jæren. De siste er senere fusjonert til Fatland Jæren.
Midt på 1990-tallet kjøpte Fatland 100 % av aksjene i Skjeggerød AS, og fikk dermed eierskap i en av Norges største og mest moderne kjøttforedlingsbedrifter - og samtidig markedsadgang til det viktige dagligvaremarkedet.
I dag er det 550 medarbeidere som arbeider med kjøtt i Ølen, Oslo, Sandefjord og på Jæren.
På 1990-tallet ble behandling av biprodukt og økonomien i disse produktene vektlagt. Fatland Hud og Skinn, Fatland Ull og Fatland Meat AS er alle selskap som er stiftet for å styrke økonomien og kompetansen i konsernet totalt, og dermed også for leverandørene.
De siste årene har vi arbeidet målrettet for å få mer foredling og salg til forbruker, og dette har vi klart gjennom et godt samarbeid med dagligvarekjedene. Mattrygghet har alltid vært viktig for selskapet, og våre anlegg er sertifisert etter den strenge BRC-standarden, for å sikre trygge produkter.
En lang historie er ingen garanti for en lang fremtid, men det er en god ballast å ha med seg. Det er fornøyde forbrukere og dyktige produsenter som er vårt mål.
Storfekjøtt, salt og vann.
Allergener:
Energi 513KJ / 122kcal
Fett 5.0 g
- Hvorav mettede fettsyrer 1.9 g
Karbohydrater 0.0 g
- Hvorav sukkerarter 0.0 g
Protein 19.3 g
Salt 1.0 g
Natrium 400mg
Holmens originale chili&cheese kyllingburger. Smaken av chili og ost setter et tydelig smaksavtrykk. Ferdig stekt for enkel tilberedning. Kjølevare
Kyllingkjøtt (75%), vann, ost (melk), jalapeno, hvetefiber (fri for gluten), salt, aroma, glukose, krydderekstrakt, løk, kostfiber (sitrus), modifisert stivelse, fortykningsmiddel (E451, E415, E450, E452), antioksidant (E316), dekstrose, pepper, hvitløk.
Allergener: Melk
Energi 939 kj
224 kcal
Fett 16,8 g
-hvorav mettede fettsyrer 6,0 g
Karbohydrat 7,5 g
-hvorav sukkerarter 0,2 g
Protein 10,8 g
Salt 1,2 g
En sterk og saftig hamburger med pepper, paprika og rød chili. Fint fargespill i hamburgeren ved steking. Tydelig smaksavtrykk i hvert bitt! Kjølevare
Svinekjøtt (50%), storfekjøtt (13%), konserveringsmiddel (E250), fortykningsmiddel (E450, E451, E452), sukker, krydderekstrakt), tapiocastivelse, mysepulver (melk), hvetefiber (fri for gluten), antioksidant (E325), konserveringsmiddel(E262), muskat, pepper, paprika, rød chili, gressløk, hvitløkpulver, pepper.
Allergener: Melk
Energi 1074 kj
259 kcal
Fett 19,8 g
-hvorav mettede fettsyrer 6,3 g
Karbohydrat 9,2 g
-hvorav sukkerarter 1,1 g
Protein 10,9 g
Salt 1,6
Innerst i Trondheimsfjorden, etter en halvtimes fergetur, kommer du til Ytterøy. Her har det foregått kyllingproduksjon siden på sekstitallet. Med fokus på dyrevelferd og gode produksjonsmetoder har Ytterøykylling stadig styrket sin stilling som kvalitetsleverandør. I dag finner du våre kyllingprodukter over hele landet, og i 2019 feirer vi 10 år som merkevare!
Til 100g ferdig vare er anvendt 110g råvare av kylling lårkjøtt og filet), vann, salt, glucosesirup (mais), antioksidanter (E301, E331), fortykningsmiddel (E407) og rapsolje. Marinde: vann,salt,glucosesirup mais),antioksidanter (E301 og E331), fortykningsmiddel (E407) og rapsolje.
Allergener:
Kcal 200
kJ 830
Fett 10,2
Mettet fett 3,2
Karbohydrater 0,2
Sukker 0,1
Proteiner 28
Salt 2,0
Innerst i Trondheimsfjorden, etter en halvtimes fergetur, kommer du til Ytterøy. Her har det foregått kyllingproduksjon siden på sekstitallet. Med fokus på dyrevelferd og gode produksjonsmetoder har Ytterøykylling stadig styrket sin stilling som kvalitetsleverandør. I dag finner du våre kyllingprodukter over hele landet, og i 2019 feirer vi 10 år som merkevare!
Til 100g ferdig vare er anvendt 110g råvare av kylling lårkjøtt og filet), vann, salt, glucosesirup (mais), antioksidanter (E301, E331), fortykningsmiddel (E407) og rapsolje. Marinde: vann,salt,glucosesirup mais),antioksidanter (E301 og E331), fortykningsmiddel (E407) og rapsolje
Allergener:
Kcal 200
kJ 830
Fett 10,2
Mettet fett 3,2
Karbohydrater 0,1
Sukker 0,1
Proteiner 26,6
Salt 1
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere
Energi 85 kcal / 360 kj
Fett 0,4 g
- flerumettet fett 0,4 g
Karbohydrat 0 g
Protein 18 g
Salt 0 g
Lofoten makrell i tomat er en god, saftig og frisk makrell i tomat. Laget av norsk makrell i Norge.
Makrell i tomat på brødskiva er en superrask måte til mer fisk i hverdagen, og til et godt, sunt og mettende måltid. Makrellen fiskes hovedsakelig om høsten og vinteren, når kvaliteten er på sitt beste og omega-3-innholdet på det høyeste. Produktet er nøkkelhullsmerket.
Makrellfilet (71%), tomatpuré, vann, rapsolje, sukker, salt, antioksidant (E330).
Fangstområde for makrell: Nordøstlige Atlanterhav, FAO 27.
Allergener:
Pr. 100 g:
Energi: 1025 kJ / 245 kcal
Fett: 19,4 g
- hvorav mettede fettsyrer: 4,1 g
Karbohydrat: 4,6 g
- hvorav sukkerarter: 3,6 g
Protein: 13 g
Salt: 0,9 g
Vitamin D: 3,5 mikrogram (70 % av referanseverdi)
Omega 3 fettsyrer: 5,9 g (4,0 g EPA + DHA)
Nøttepålegg oppskåret 150g Gabbas
kjøtt (97%) av Norsk svin, vann, Salt, Glykosesirup, Antioksidant:E301, Kons.mid. E250
Allergener:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:893kJ /213 kcal, Fett:17,3 g, hvorav mettede fettsyrer:6,5 g, Karbohydrater:0,1 g, hvorav sukkerarter:0 g, Protein:14,8 g, Salt:1,75 g
Lofoten makrell i tomat er en god, saftig og frisk makrell i tomat. Laget av norsk makrell i Norge.
Makrell i tomat på brødskiva er en superrask måte til mer fisk i hverdagen, og til et godt, sunt og mettende måltid. Makrellen fiskes hovedsakelig om høsten og vinteren, når kvaliteten er på sitt beste og omega-3-innholdet på det høyeste. Produktet er nøkkelhullsmerket.
Makrellfilet (Scomber scombrus) (60%), tomatpuré, vann, rapsolje, sukker, salt, antioksidant: sitronsyre.
Fangstområde for makrell: Nordøstlige Atlanterhav, FAO 27.
Allergener:
Pr. 100 g:
Energi: 971 kJ (232 kcal)
Fett: 18,1 g
- hvorav mettede fettsyrer 3,6 g
Karbohydrat: 5,9 g
- hvorav sukkerarter 4,7 g
Protein: 11,3 g
Salt: 0,9 g
Omega-3 fettsyrer 5,5 g (3,6 g EPA + DHA)
Lofoten makrell i tomat med tang er en god, saftig og frisk makrell i tomat med biter av røkt tang. Laget av norsk makrell i Norge.
Makrell i tomat på brødskiva er en superrask måte til mer fisk i hverdagen, og til et godt, sunt og mettende måltid. Makrellen fiskes hovedsakelig om høsten og vinteren, når kvaliteten er på sitt beste og omega-3-innholdet på det høyeste. Produktet er nøkkelhullsmerket.
Makrellfilet (Scomber scombrus) (60%), tomatpuré, vann, rapsolje, sukker, salt, røkt butare, hvitløk, chili, antioksidant: sitronsyre. Spor av skalldyr.
Fangstområde for makrell: Nordøstlige Atlanterhav, FAO 27.
Allergener:
Pr. 100 g:
Energi: 961 kJ (230 kcal)
Fett: 18,1 g
- hvorav mettede fettsyrer 3,6 g
Karbohydrat: 5,3 g
- hvorav sukkerarter 4,4 g
Protein: 11,4 g
Salt: 1,0 g
Omega-3 fettsyrer 5,5 g (3,6 g EPA + DHA)
Lofoten spicy makrell i tomat er en god, saftig og frisk makrell i tomat med chili. Laget av norsk makrell i Norge.
Makrell i tomat på brødskiva er en superrask måte til mer fisk i hverdagen, og til et godt, sunt og mettende måltid. Makrellen fiskes hovedsakelig om høsten og vinteren, når kvaliteten er på sitt beste og omega-3-innholdet på det høyeste. Produktet er nøkkelhullsmerket.
Makrellfilet (Scomber scombrus) (60%), tomatpuré, vann, rapsolje, sukker, salt, pepper, chili, hvitløk, dekstrose, urter, antioksidant: sitronsyre.
Fangstområde for makrell: Nordøstlige Atlanterhav, FAO 27.
Allergener:
Pr. 100 g:
Energi: 971 kJ (232 kcal)
Fett: 18,1 g
- hvorav mettede fettsyrer 3,6 g
Karbohydrat: 6,1 g
- hvorav sukkerarter 4,6 g
Protein: 11,3 g
Salt: 0,9 g
Omega-3 fettsyrer 5,5 g (3,6 g EPA + DHA)
kikerter, gulrot, grønne erter, rød paprika, mais, grønnkål, erteprotein, løk, rapsolje, ertestivelse, salt, metylcellulose, brunt sukker, gjærekstrakt, løkpulver, salvie, krydder.
Allergener:
Energi 158 kcal / 663 kj
Fett 4,8 g
- mettet fett 0,5 g
Karbohydrat 16,3 g
- sukkerarter 3,2 g
Kostfiber 4,4 g
Protein 10,2 g
Salt 1,3 g
Naturlig mineralvann tilsatt kullsyre
Allergener:
Energi 0 kcal / 0 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Naturlig mineralvann, kullsyre, naturlig aroma
Allergener:
Energi 0 kcal / 0 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Naturlig mineralvann, kullsyre, naturlig aroma
Allergener:
Energi 0 kcal / 0 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Hvetestivelse,vann,rapsolje,dextrose, tapioka,gjær,psyllium malte frøskall,salt,guargum(E412),bakepulver,eplefiber, solsikkelecitin,fortykningsmiddel(E471)
Allergener:
Energi 274 kcal / 1151 kj
Fett 6,8 g
- mettet fett 0,7 g
- enumettet fett 4,1 g
- flerumettet fett 1,6 g
Karbohydrat 50,7 g
- sukkerarter 3 g
- stivelse 47,7 g
Kostfiber 2,5 g
Protein 1,6 g
Salt 0,75 g
Hervik syltetøy kommer nå modernisert design, dypere lokk som er enklere å åpne og med mindre glass i kampen mot matsvinn! Inneholder det samme smakfulle syltetøyet.
Aprikos (55 %), sukker, vann, pektin som fortykningsmiddel, melkesyre og kalsiumsitrat som surhetsregulerende middel.
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 163 kcal / 694 kj
Fett 0,5 g
Karbohydrat 40 g
- sukkerarter 40 g
Protein 0,5 g
Salt 0 g
I over 110 år og gjennom 4 generasjoner har Lerumfamilien laget syltetøy av de beste råvarene og med tradisjonsrike oppskrifter. Originalsyltetøyet er et friskt og godt kvalitetssyltetøy til hele familien. Nå har vi fjernet noe av sukkeret for å gi en enda bedre smak av gode bær. Ekte vare smaker best.
Ingredienser
Bringebær 40%, sukker, vatn, fortjukningsmiddel (fruktpektin), surheitsregulerande middel (sitronsyre, kalsiumlaktat), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). 40 g bær pr 100 g.
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 173 kcal / 735 kj
Fett 0,2 g
Karbohydrat 41,3 g
- sukkerarter 41,3 g
Protein 0,4 g
Salt 0 g
TINE Norsk Cheddar er en mild cheddar som er ystet med frisk, norsk melk fra gårder i Trøndelag. Ostens unike smelteegenskaper og gode smak gjør den til en real smakshever i flere typer varme retter.
pasteurisert melk, syrekultur, salt, mikrobiell løpe, fargestoff (karotener)
Allergener: Melk
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 395 kcal / 1637 kj
Fett 32 g
- mettet fett 22 g
Karbohydrat 0,3 g
- sukkerarter 0,3 g
Protein 25 g
Salt 1,8 g
En crunchy musli med fullkornsflak av havre og hvete. Passer godt til frokost, lunsj og kvelds, eller som et mellommåltid.
Fullkornflak av havre 55 %, sukker, solsikkeolje, fullkornflak av hvete 5 %, ekstrudert ris [rismel, sukker, hvetegluten, byggmalt- og hvetemaltmel, salt, byggmaltekstrakt], revet kokos, glukose-fruktosesirup, karamellsirup, aroma, antioksidant (E306).
Allergener: Gluten
Energi 443 kcal / 1862 kj
Fett 14,1 g
- mettet fett 3 g
Karbohydrat 66,5 g
- sukkerarter 25,5 g
- stivelse 41 g
Kostfiber 6,7 g
Protein 9,2 g
Salt 0,1 g
ENEBÆR
Allergener:
Energi 384 kcal / 1613 kj
Fett 15 g
- mettet fett 0,6 g
Karbohydrat 37 g
- sukkerarter 7,5 g
Protein 20 g
Salt 0,05 g
LERUM Eple/pæresyltetøy uten tilsatt sukker og med 80% frukt og bær.
Eple 45%, pære 35%, vatn, søtstoff (isomalt, sukralose), fortjukkingsmiddel (pektin), surheitsregulerande middel (sitronsyre, kalsiumsitrat), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), antioksidant (askorbinsyre). 80 g frukt pr.100 g.
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 61 kcal / 257 kj
Fett 0,1 g
Karbohydrat 16,7 g
- sukkerarter 7,9 g
Kostfiber 2,7 g
Protein 0,3 g
Salt 0 g
Kjempegod mellombar som metter i lang tid. Laget av glutenfri havre
Glutenfri havregryn (44%), lys sirup, veg.olje(palme og raps), sukker, soyamel, frysetørkede bringebær(1%),frysetørkede jordbær (0,5%), salt, naturlig aroma.
Allergener: Soya
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 450 kcal / 1893 kj
Fett 21,7 g
- mettet fett 9,8 g
Karbohydrat 54,3 g
- sukkerarter 28,5 g
Kostfiber 5,5 g
Protein 7,4 g
Salt 0,52 g
Funkygine Fiberstykker er saftige og grove rundstykker som er naturlig rike på kostfiber og har et høyt proteininnhold.
Vann, sammalt hvete (21,8 %), hvetemel, hvetegluten, havregryn (7,0 %), gjær, surdeig av rug, hvetekli (4,1 %), linfrø, inulin, vegetabilsk olje og -fett (rapsolje, fullherdet raps- og kokosolje, solsikkeolje), boghvete, sirup, solsikkekjerner, hirsefrø, salt, røstet hvete, valmuefrø, sammalt spelt (0,3 %), konserveringsmiddel (E282), sesamfrø, maltekstrakt av bygg, vegetabilsk emulgator (E472e), enzymer, melbehandlingsmiddel (E300).
Allergener: Gluten ,Sesam
Næringsinnhold Pr. 100g
Energi kj/kcal 1122/268
Fett g 6.7
Mettede fettsyrer g 0.8
Karbohydrater g 32.4
Sukkerarter g 2.3
Kostfiber g 9.9
Protein g 14.3
Salt g 0.9
Praktisk pose som står bedre i hylle og i skapet Åpne/lukke mulighet som gir bedre oppbevaring av produktet etter åpning Øker nettovekt med 50 gram til 350g Mer enhetlig serie under Synnøve Granola
Praktisk pose som står bedre i hylle og i skapet Åpne/lukke mulighet som gir bedre oppbevaring av produktet etter åpning Øker nettovekt med 50 gram til 350g Mer enhetlig serie under Synnøve Granola
Glutenfrie havreflak (63%), naturlig kostfiber (inulin), solsikkekjerner (7%), solsikkeolje (6,3%) puffet bokhvete (3,5%), frysetørret bringebærbiter (2,1%) (Bringebær, solsikkeolje), tørket kokos (1,3%), salt.
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 428 kcal / 1790 kj
Fett 17 g
- mettet fett 3 g
Karbohydrat 48 g
- sukkerarter 4 g
Kostfiber 20 g
Protein 11 g
Salt 0,2 g
Kvernet kjøttdeig av storfe. Enkelt å fordele, og med en ren og god kjøttsmak.
En kjøttkakefarse med mildt smaksavtrykk. Enkel å fordele i egen form og vekt. Grov konsistens og hjemmelaget preg. Kjølevare
Solsikkekjerner, Sesamfrø, sammalt rug 15%, havrekli 15%, havregryn 14%, linfrø, speltkli 5%, kruskakli 4%, vann, havsalt 1%, salt, urteblanding 0,1%
Allergener: Gluten ,Sesam
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 488 kcal / 2032 kj
Fett 26,6 g
- mettet fett 3,4 g
Karbohydrat 37,1 g
- sukkerarter 1,8 g
Kostfiber 13,5 g
Protein 18,2 g
Salt 1,8 g
Et glutenfritt og fiberrikt mel laget av økologisk kokos som er tørket. fettredusert og finmalt. Kokosmel er mye brukt i proteinbarer og annen "proteinbakst". Melet har en naturlig søtlig smak som gjør at du kan bruke mindre søtning i baksten. Det anbefales å bruke kokosmel i kombinasjon med andre meltyper for best mulig resultat.
tørket økologisk kokoskjøtt, tørket og finmalt
Allergener:
Energi 187 kcal / 785 kj
Fett 10 g
- mettet fett 9 g
Karbohydrat 4 g
- sukkerarter 3,8 g
Kostfiber 60 g
Protein 20 g
Salt 0 g
Små komlepølser på 60 g. Passer perfekt til salt lammekjøtt og klassiske komle- eller raspeballer.
helmelk, 13 % karamellsaus (sukker, vann, modifisert waxymaisstivelse, stabilisator (xantangummi), aromaer), sukker, modifisert maisstivelse, gelatin (storfe), stabilisator (pektiner, agar), aromaer, fargestoff (karotener).
Allergener: Melk
Kos Karamellpudding med karamellsaus
energi501 kJ (119 kcal)
fett2,6 g
-hvorav mettede fettsyrer1,7 g
karbohydrat20 g
-hvorav sukkerarter19 g
protein3,3 g
salt0,08 g
Mills Laksepålegg med vårløk og sitron er et smakfullt og sunt fiskepålegg som gjør det enklere å spise fisk på brødskiven enda litt oftere. Den er frisk i smaken og har en luftig konsistens som gjør den enkel å smøre utover brødskiven. Mills Laksepålegg inneholder 40% varmrøkt laks, og er laget på en base av mager kvarg og lettmajones.
Varmrøkt laks (40%), mager kvarg (26%) ( melk, melkesyrekultur, løpe), rapsolje, vann, vårløk (4%), sitronjuice (4%), eggeplomme, sukker, sennepsfrø, eddik, fortykningsmiddel (guarkjernemel, xanthangummi), surhetsregulerende middel ( melkesyre), salt, konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), krydder, aroma
Allergener: Melk ,Fisk ,Sennep ,Egg
Energi 265 kcal / 1090 kj
Fett 23 g
- mettet fett 2 g
- enumettet fett 13 g
- flerumettet fett 6 g
Karbohydrat 2 g
- sukkerarter 1 g
Protein 12 g
Salt 1,4 g
Mills MAJO er en frisk og luftig majones som passer ekstra godt som dipp til potetbåter, fries og andre grønnsaker, eller i wraps, på tacoen og på sandwicher. Den er også enkel å blande sammen med en, to eller flere andre ingredienser og brukes som dressing på alt fra salater og burger, til sushi og bao buns.
Rapsolje (69%), vann, eggeplomme (5 %, egg fra frittgående høner), eddik, sitronjuice, salt, fortykningsmiddel (guarkjernemel, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), antioksidant (e 385), aroma.
Allergener: Egg
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 645 kcal / 2640 kJ
Fett 71 g
hvorav enummettede fettsyrer 43 g
hvorav flerumettede fettsyrer 20 g
hvorav mettede fettsyrer 5 g
Karbohydrater 0.1 g
hvorav sukkerarter 0.1 g
Protein 1 g
Salt 1.3 g
Finmalte skåldede mandler. Mandelmelet tilfører god sødme og mild nøttesmak til bakverk, desserter og pannekaker. Kan benyttes som glutenfritt alternativ til hvetemel.
Skåldete, finmalte mandler.
Allergener: Nøtter
Energi 596 kcal / 2464 kj
Fett 52,5 g
- mettet fett 4 g
- enumettet fett 33,4 g
- flerumettet fett 12,4 g
Karbohydrat 4,6 g
- sukkerarter 4,6 g
Kostfiber 9,9 g
Protein 21,4 g
Salt 0,05 g
Vitaminer/mineraler
Jern 3,3 mg
Kalium 650 mg
Kalsium 236 mg
Ny og enda bedre marsipan fra velkjente Sukrin. Høy andel av mandler og uten tilsatt sukker!
Mandler (45%), fiber (oligofruktose og polydekstrose), søtstoffer (erythritol og steviolglykosider fra stevia), vann, konserveringsmiddel (kaliumsorbat).
Allergener: Nøtter
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 329 kcal / 1353 kJ
Fett 24 g
hvorav mettede fettsyrer 1.8 g
Karbohydrater 22 g
polyoler 17 g
hvorav sukkerarter 3 g
Kostfibre 29 g
Protein 9.6 g
Salt 0.02 g
Rismel/Rismjöl (55%), Skummetmelkpulver/skummjölkspulver (24%), eple/äpple (9,8%), vegetabilsk olje/olja (raps,solsikke/solros), bananflak/bananflingor (2,5%), maisstivelse/majsstärkelse, maltodekstrin/maltodextrin, pæreflak/pärönflingor, emulgeringsmiddel/medel (solsikke/solroslecitin), mineraler (kalsium/kalcium, jern/järn, sink, jod), vitaminer (A, D, E, K, C, tiamin, niacin, B6, folat/folsyra, biotin, pantotensyre/pantotensyra), aroma/arom (vanillin).
Allergener: Melk
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 430 kcal / 1814 kj
Fett 11 g
- mettet fett 0,5 g
Karbohydrat 70 g
- sukkerarter 26 g
Kostfiber 1,6 g
Protein 12 g
Salt 0,29 g
Natreen flytende søtningsmiddel har en praktisk kork som fungerer som et målebeger og gjør det enkelt å dosere. Den lille flasken har både målebeger og dryppe-tut for enkel dosering. 8 dråper flytende Natreen tilsvarer 1 teskje sukker. Praktisk og ypperlig til bruk i baking og matlaging.
Vann, søtningsmidler (natriumsyklamat, natriumsakkarin), fruktose, syre (sitronsyre), konserveringsmiddel (sorbinsyre)
Allergener:
Fett 0 g
- mettede 0 g
Karbohydrater 0 g
- sukkerarter 0 g
Protein 0 g
Salt 3.7 g
Oksekraft - gir 50 liter kraft
Salt, potetmel, vegetabilsk fett (palme), sukker, aroma, solsikkeolje, maltodekstrin, gjærekstrakt, karamellsirup, oksekjøttekstrakt 2,1%, løk 2,0%, krydder. Saltinnhold i ferdig kraft er 0,7 %.
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 350 kcal / 1500 kj
Fett 6 g
- mettet fett 11 g
Karbohydrat 34 g
- sukkerarter 13 g
Kostfiber 0,6 g
Protein 6 g
Salt 33 g
Pastøs kraft som er lett å dosere og justere
Salt, olje (solsikke, raps), maltodekstrin, aroma gjærekstrakt, sukker, kjøttekstrakt 2,5 %, fargestoff (ammonisert karamell), sellerirot < 1 % , gulrotekstrakt, løk < 1 %, , krydder, emulgator (E471)
Allergener: Selleri
Energi 4 kcal / 17 kj
Fett 0,3 g
- mettet fett 0,1 g
Karbohydrat 0,3 g
- sukkerarter 0,1 g
Protein 0,1 g
Salt 0,8 g
Kavli SalamiOst er laget på ekte norsk ost og salami. Et smart valg i hverdagen, og passer like godt på frokostbordet som på tur.
Hvitost 54%, vann, salami 7 % ( storfekjøtt, svinekjøtt, spekk, salt, bestrålt krydder, hvitløk, startkultur, rosmarinekstrakt, natriumnitritt ) og konserveringsmiddel ( kaliumsorbat, nisin ).
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 216 kcal / 897 kj
Fett 17 g
- mettet fett 10 g
Karbohydrat 0 g
Protein 16 g
Salt 2,7 g
Et morsomt og smakfullt hybrid påleggsprodukt – 20% spekepølse og 80% Gilde Servelat
Kjøtt av storfe og svin (70 %), vann, potetstivelse, hodekjøtt av svin, salt, løk, krydder, røykaroma, dekstrose, antioksidant E315, 301, konserveringsmiddel E250, E261, E326, sukker, vegetabilsk fiber, Sennep, hvitløk, hydrolysert vegetabilsk protein (mais), startkultur, farge E120.
Allergener:
Energi 271 kcal / 1125 kj
Fett 22 g
- mettet fett 8,1 g
- enumettet fett 9,1 g
- flerumettet fett 2,6 g
Karbohydrat 5 g
- sukkerarter 0,2 g
Protein 13 g
Salt 2,3 g
73 g kjøtt av får og svin, hjerte av storfe og svin, salt, krydder, konserveringsmiddel E250, startkultur, antioksidant E301. Krydder er bestrålt. Røkt med bøkeflis.
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 376 kcal / 1526 kj
Fett 27 g
- mettet fett 15 g
- enumettet fett 11 g
- flerumettet fett 1,6 g
Karbohydrat 0 g
Protein 31 g
Salt 6,8 g
Endelig kommer Primula med spekeskinke fra Stranda. Ekte norske kvalitetsråvarer til uendelig med brukssituasjoner. Prøv den på pizza, på skiven, i wraps eller til ostefatet.
Hvitost 53% ( Melk, syrekultur, salt, løpe ),vann, spekeskinke 7% ( renskåret svinekjøtt, salt ), smeltesalt ( natriumfosfater, polyfosfat ), smør og konserveringsmiddel ( kaliumsorbat, nisin ).
Allergener: Melk
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 220 kcal / 912 kj
Fett 17 g
- mettet fett 11 g
Karbohydrat 0 g
Protein 16 g
Salt 2,9 g
Storfekjøtt som er kvernet på 5 millimeter. Grov kjøttdeig som er enkel å fordele.
Kjølevare
Hel entrecote av storfe. Mør og saftig, med god struktur og fin marmorering. Kjølevare.
Ferdig surret høyrygg. Klar til oppvarming. Bruk gjerne egen marinade under oppvarming for et smakfullt resultat.
Hel høyrygg av storfe. Dette er en stykningsdel som stadig får mer oppmerksomhet. Mye og godt smaksavtrykk, perfekt til gryter og lapskaus. Kjølevare.
Storfe oksekjøtt renskåret og delt i passende biter. Perfekt til strogranoff og andre gryter.
Mager stykningsdel med fin marmorering. Passer fint til gryteretter, supper eller som stek. Kjølevare
Velsmakende surdeigstykker med sprø skorpe. Kombinasjonen av surdeig, lenger hviletid på deigen og steinovn øker aromaen og bringer smakene sterkere frem. Rustikt utseende. Velg Klimasmart.
hvetemel, vann, tørket surdeig 3,5%(fermentert rugmel, salt), rapsolje, salt tilsatt jod, sukker, fortykningsmiddel (E412), gjær, druesukker, emulgator (vegetabilsk E472e), maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300).
Allergener: Gluten
Energi 256 kcal / 1083 kj
Fett 2,4 g
- mettet fett 0,4 g
Karbohydrat 49 g
- sukkerarter 2 g
Kostfiber 3,4 g
Protein 7,9 g
Salt 1,2 g
Fiken og honning passer perfekt til chevre, mugg- og kittoster.
Fiken 55 %, honning 25 %, rørsukker, konsentrert sitronjuice, geleringsmiddel (fruktpektin).
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 194 kcal / 826 kj
Fett 0,3 g
Karbohydrat 46,6 g
- sukkerarter 45,5 g
- stivelse 1,1 g
Kostfiber 1,1 g
Protein 0,8 g
Salt 0 g
TINE Lettmelk med smak av jordbær er en produktnyhet med kun 1 % fett, uten tilsatt sukker* eller søtningsstoff. Produktet passer både som drikke til måltid og til å ta med seg på farten.
lettmelk, potetstivelse, aromaer, fargestoff (karotener), vitamin D
Allergener:
energi 180 kJ (43 kcal)
fett 1,0 g
-hvorav mettede fettsyrer 0,6 g
karbohydrat 4,9 g
-hvorav sukkerarter 4,4 g
protein 3,4 g
salt 0,10 g
vitamin D 0,4 µg (8 %')
riboflavin 0,15 mg (9 %')
vitamin B12 0,5 µg (20 %')
kalium 168 mg (8 %')
kalsium 118 mg (15 %')
fosfor 113 mg (16 %')
jod 16 µg (11 %')
' av referanseverdien
TINE Rislunsj™ er et smakfullt lite måltid som passer perfekt når du er litt fysen og har lyst på noe godt som metter. TINE Rislunsj™ består av smakfull rispudding i hovedbegeret og deilig syltetøy i sidebegeret, og kommer i fire forskjellige fristende smaksvarianter.
rispudding (helmelk, kremfløte, 11 % ris, sukker*, emulgator (melkesyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), stabilisator (pektin, karragenan), salt, aroma), 17 % bringebær- og ripssaus (59 % bringebær, sukker*, 10 % ripsjuice fra konsentrat, vann, aroma, stabilisator (xantangummi), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), surhetsregulerende middel (natriumhydroksid))* Totalt 9 % tilsatt sukker
Allergener: Melk
TINE Rislunsj med bringebær og rips
energi602 kJ (143 kcal)
fett5,4 g
-hvorav mettede fettsyrer3,3 g
karbohydrat21 g
-hvorav sukkerarter13 g
protein2,9 g
salt0,2 g
TINE® Junior Yoghurt på klemmepose kommer i de tre smakene blåbær, jordbær og banan. Alle TINE® Junior Yoghurt-variantene er laktosereduserte og i tillegg tilsatt vitamin D.
melk 3 % fett, 10 % blåbærjuice*, 4 % sukker, skummetmelkpulver, 1 % solbærjuice*, maisstivelse, sitronjuice*, naturlig aroma, yoghurtkultur, vitamin D *fra konsentrat
Allergener: Melk
Næringsinnhold
energi 335 kJ (79 kcal)
fett 2,6 g
-hvorav mettede fettsyrer 1,7 g
karbohydrat 10 g
-hvorav sukkerarter 9,8 g
protein 3,7 g
salt 0,11 g
vitamin D 1,3 µg (27 %')
vitamin B12 0,5 µg (49 %')
kalsium 132 mg (17 %')
fosfor 100 mg (13 %')
' av referanseverdien
TINE® Rislunsj™ er et smakfullt lite mellommåltid som passer perfekt når du er litt fysen og har lyst på noe godt. Produktet er uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt. Inneholder søtstoffer.
Nyplukkede økologiske tomater som er skrelt og hakket og konservert. Et godt og praktisk produkt for catering, restauranter og andre.
tomater*, tomatjuice, sitronsyre.
* - Fra sertifisert økologisk landbruk.
Allergener:
per 100 g:
Energi 88 kJ/21 kcal
Fett 0,5 g
hvorav mettet 0,0 g
Karbohydrater 3,0 g
hvorav sukkerarter 2,5 g
Fiber 1,1 g
Protein 1,2 g
Salt 0,13 g
Idun Usøtet er Norges første Tomatketchup med Nøkkelhullsmerket! Hverken tilsatt sukker eller kunstig søtning. Ekstra søte og solmodne tomater sikrer den gode smaken av Idun Tomatketchup.
tomatpuré av solmodne tomater 67 %, vann, eddik, fortykningsmiddel (sikorirotfiber, stivelse), salt og naturlig aroma.
Allergener:
Energi 44 kcal / 186 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 7,7 g
- sukkerarter 4,9 g
Protein 1,7 g
Salt 0,73 g
Pastøs suppe med enkel dosering og tilberedning
olje (solsikke, raps), tomat 20 %, maisstivelse, Hvetemel, sukker, salt, gjærekstrakt, aroma, løk, fargestoff (paprikaekstrakt, beta-apo-8-karotenal), syre (sitronsyre), emulgator (E471).
Allergener: Gluten
Energi 52 kcal / 219 kj
Fett 3 g
- mettet fett 0,6 g
Karbohydrat 5,3 g
- sukkerarter 2,2 g
Kostfiber 0,4 g
Protein 0,9 g
Salt 0,8 g
Vann, fyllstoff (polydekstrose), aroma, surhetsregulerende middel (sitronsyre), fargestoff (e150c), søtstoff (sukralose), konserveringsmiddel (kaliumsorbat , natriumbensoat.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 4 kcal / 19 kJ
Fett 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 4.1 g
hvorav sukkerarter 0.1 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Lerum har lange tradisjoner med å lage syltetøy og dette syltetøyet er laga etter klassiske oppskrifter. Kuvertsyltetøy er praktisk, hygieniske og velsmakande. No har vi fjerna noko av sukkeret for å gi ein enda bedre smak av dei gode bæra. Ekte vare smakar best.
Tyttebær 40%, sukker, vatn, fortjukningsmiddel (fruktpektin), surheitsregulerande middel (sitronsyre, natriumsitrat), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). 40 g bær pr 100 g.
Allergener:
Energi 179 kcal / 758 kj
Fett 0,2 g
Karbohydrat 42,8 g
- sukkerarter 42,8 g
Protein 0,3 g
Salt 0 g
Vegetabilsk margarin (palmeolje, rapsolje, vann, kokosolje, salt, vegetabilsk emulgator (E471), surhetsregulerende middel (E330), naturlig aroma), hvetemel, vann, sukker, pekannøtter (4 %), eggeplomme (med salt), gjær, lønnesirup (1 %), rørsukkersirup, glukosepulver, rapsolje, sikorifiber, stabilisator (E401, E440), vegetabilsk emulgator (E472e), dekstrose, naturlig aroma, mysepulver, melbehandlingsmiddel (E300).
Allergener: Gluten ,Melk ,Nøtter ,Egg
Næringsinnhold Pr. 100g
Energi kj/kcal 1728/413
Fett g 28.0
Mettede fettsyrer g 10.0
Karbohydrater g 36.0
Sukkerarter g 14.0
Kostfiber g 1.5
Protein g 4.0
Salt g 0.3
Nyt-serien. 4-pakningen inneholder to begre med smak av salt karamell og to med lakris.
Matglede og smak står sentralt i juletiden. TINE® Yoghurt Nyt Julen er en av flere velsmakende varianter i Nyt-serien. 4-pakningen inneholder to begre med smak av salt karamell og to med lakris.
Passer perfekt som avslutning på måltidet eller som kos på kvelden. TINE® Yoghurt Nyt julen er en sesongvariant i butikk fra uke 43 og ut desember. Nyt julen!
TINE Yoghurt NYT Lakris: helmelk, sukker* , fløte, skummetmelkpulver, naturlig lakrisaroma, naturlig aroma, konsentrert sitronjuice, karamellisert sukkersirup*, yoghurtkultur* totalt 11% tilsatt sukker TINE Yoghurt Nyt Salt Karamell: helmelk, sukker*, fløte, skummetmelkpulver, glukosesirup*, kondensert melk, aroma, salt, sitronjuice **, karamellisert sukkersirup*, yoghurtkultur
*Totalt 12 % tilsatt sukker ** Fra konsentrat
Allergener:
TINE Yoghurt NYT Lakris
vitamin B 120,4 µg (16 %')
TINE Yoghurt Nyt Lakris
energi 517 kJ (123 kcal)
fett 5,3 g
fett 5,3 g
-hvorav mettede fettsyrer 3,4 g
-hvorav mettede fettsyrer 3,4 g
karbohydrat 15 g
karbohydrat 15 g
-hvorav sukkerarter 15 g
-hvorav sukkerarter 15 g
protein 3,5 g
protein 3,5 g
salt 0,11 g
salt 0,11 g
kalsium 130 mg (17 %')
kalsium 130 mg (17 %')
' av referanseverdien
TINE Yoghurt Nyt Salt Karamell
energ i535 kJ (127 kcal)
fett 5,2 g
-hvorav mettede fettsyrer 3,3 g
karbohydrat 17 g
-hvorav sukkerarter 16 g
protein 3,4 g
salt 0,16 g
vitamin B 120,4 µg (16 %')
kalsium 130 mg (16 %')
' av referanseverdien