Fiskekaker med 80% fisk (hyse og torsk). Produsert i Lofoten av norsk fisk.
Fisk 80 % (torsk 60 %, hyse 40 %), vann, rapsolje, tapiokastivelse, løk, salt, sukker, gjærekstrakt, hvitløk, dekstrose (mais), allehånde, koriander, krydderekstrakt, løpstikke, aroma, fermentert dekstrose (mais)..
Allergener: Fisk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 134 kcal / 562 kJ
Fett 7.2 g
hvorav enummettede fettsyrer 4.3 g
hvorav flerumettede fettsyrer 2 g
hvorav mettede fettsyrer 0.5 g
Karbohydrater 3.2 g
polyoler 0 g
stivelse 2.6 g
hvorav sukkerarter 0.6 g
Kostfibre 0 g
Protein 14.2 g
Salt 1.2 g
Fiskepudding i pølseform, vakumpakket. 52% fisk av typene alaskapollock, hvitlaks, hyse og torsk.
Fisk 52 % (surimi (alaskapollock (Theragra chalcogramma*), stabilisator (E420, E451i, E450iii)), hvitlaks (Argentina silus**), hyse (Melanogrammus aeglefinus**), torsk (Gadus morhua**)), melk, tapiokastivelse, rapsolje, salt, stabilisator E401, krydder (muskatblomme, løpstikke, pepper, gjærekstrakt).
Allergener: Melk ,Fisk
Fett 6.2 g
- mettede 0.7 g
Karbohydrater 9.3 g
- polyoler 0 g
- stivelse 7.5 g
- sukkerarter 1.8 g
Kostfibre 0.2 g
Protein 9.1 g
Salt 1.5 g
Tunfisk i vann. Klar til bruk i salat og som pålegg.
Skipjack tunfisk (katsuwonus pelamis) 70 %, vann, salt..
Allergener: Fisk
Energi 99 kcal / 418 kJ
Fett 0.5 g
hvorav mettede fettsyrer 0.1 g
Karbohydrater 0 g
polyoler 0 g
stivelse 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 23.5 g
Salt 1.05
Fish 'n Chips formet som en rull. Hver rull veier 60g, og er en enkel og populær måte å servere fisk på.
Renskårne fileter av alaska pollock* (fisk) 56 % (*theragra chalcogramma*), mel (hvete, ris, mais), vegetabilsk olje (raps, solsikke), vann, hvetestivelse, salt, bakepulver (e450, e500), druesukker, sennepspulver, hvetegluten, skummet melkepulver, hvitløk, naturlig aroma (bl.a. sennep), karamellisert sukker, svart pepperekstrakt.
Allergener: Gluten ,Melk ,Fisk ,Sennep
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 220 kcal / 922 kJ
Fett 11 g
hvorav mettede fettsyrer 0.9 g
Karbohydrater 18 g
hvorav sukkerarter 0.6 g
Kostfibre 0.6 g
Protein 12 g
Salt 0.9 g
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Renskåret-hvitfisk(20%Hvitlaks)(25%steinbitfilet), 45%-fisk, melk, tapiokastivelse, potetmel, soyaolje, hvitløk, dill, persille, salt, krydder, E326 antioksidant, E412 emulgator, E451 emulgator, E621 antiklumpmiddel, E1442 modifisert maisstivelse
Allergener: Melk ,Soya ,Fisk
Energi 100 kcal / 420 kj
Fett 4 g
- flerumettet fett 4 g
Karbohydrat 7 g
Protein 10 g
Salt 1,4 g
Renskåret laksefilet uten skinn og ben i 120 gr. porsjonsstykker. Leveres i 1 kg Pose løsfrosne.
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
LAKSEFILET_120_GR U/SKINN_&_BEN, LØSFROSSEN, Fisk
Allergener: Fisk
Energi 224 kcal / 932 kj
Fett 16 g
- mettet fett 3 g
- enumettet fett 5,9 g
- flerumettet fett 5 g
Karbohydrat 0 g
Protein 20 g
Salt 0,1 g
Renskåret laksefilet uten skinn og ben i 125 gr. porsjonsstykker. Leveres i 5 stk kilosposer.
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
LAKSEFILET_120_GR U/SKINN_&_BEN, LØSFROSSEN, Fisk
Allergener: Fisk
Energi 224 kcal / 932 kj
Fett 16 g
- mettet fett 3 g
- enumettet fett 5,9 g
- flerumettet fett 5 g
Karbohydrat 0 g
Protein 20 g
Salt 0,1 g
Laksefilet i porsjonsstykker på 125 gram med skinn. Stekes, kokes eller grilles og serveres med ditt favorittilbehør.
Laks (Salmo salar), oppdrettet i Norge. Enkelte bein kan forekomme.
Allergener: Fisk
Energi 224 kcal / 932 kj
Fett 16 g
- mettet fett 3 g
Karbohydrat 0 g
Protein 20 g
Salt 0,12 g
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Renskåret hvitfisk(50%), helmelk, tapiokastivelse, rapsolje, muskatblomme, salt, krydder, E420, E450, E451 emulgatorer, E412 fortykningsmiddel, E621 smakforsterker, E1442 modifisert maisstivelse
Allergener: Melk ,Fisk
Energi(kcal) 90
Energi(kj) 380
Protein 10 (gram)
Fett 2(gram)
-herav mettede fettsyrer 0
Karbohydrat 8 (gram)
-herav sukkerarter 0
Salt 1,2 (gram)
Velsmakende fiskekaker á ca 50g, med fiskeinnhold på 50%. Pose á 1kg.
Møremat ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden. Bedriften er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge.
Renskåret hvitfisk(50%), helmelk, tapiokastivelse, rapsolje, muskatblomme, salt, krydder, E420, E450 og E451 emulgatorer, E412 fortykningsmiddel, E621 smakforsterker, E1442 modifisert maisstivelse
Allergener: Melk ,Soya ,Fisk
Næringsinnhold per 100g.
Energi 134 kcal / 561 kj
Fett 5,7 g
- mettede fettsyrer 0,9g
Karbohydrat 10,8 g
- herav sukkerarter 1,8g
Protein 10 g
Salt 1,4 g
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Renskåret hvitfisk(50%), melk, tapiokastivelse, rapsolje, muskatblomme, salt, krydder, E420, E450 og E451 emulgatorer, E412 fortykningsmiddel, E621 smakforsterker, E1442 modifisert maisstivelse
Allergener: Melk ,Fisk
Energi 100 kcal / 420 kj
Fett 4 g
- flerumettet fett 4 g
Karbohydrat 7 g
Protein 10 g
Salt 1,4 g
Velsmakende fiskekake fri for melkeprodukter og andre allergener. Ca.50 gr. pr. stk.
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Renskåret hvitfisk(50%), vann, tapiokastivelse, rapsolje, muskatblomme, salt, krydder, E420, E450 og E451 emulgatorer, E412 fortykningsmiddel, E621 smakforsterker, E1442 modifisert maisstivelse
Allergener: Fisk
Energi 80 (kcal)
Energi 350 (kj)
Protein 8,6 g
Fett 3,5 g
-herav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrat 5,1 g
-herav sukkerarter 0 g
Salt 1,4 g
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Renskåret hvitfisk(50%), vann, tapiokastivelse, rapsolje, muskatblomme, salt, krydder, E420, E450 og E451 emulgatorer, E412 fortykningsmiddel, E621 smakforsterker, E1442 modifisert maisstivelse
Allergener: Fisk
Energi 80
(kcal)
Energi 350 (kj)
Protein 8,6 (gram)
Fett 3,5(gram)
-herav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrat 5,1 (gram)
-herav sukkerarter 0 g
Salt 1,4 g
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Renskåret hvitfisk og klippfiskfilet (70 % fisk - derav klippfiskfilet 33%), E450, E451 og 452 emulgatorer, potetstivelse,(myseprotein), melk, vann, tapiokastivelse, taffelost (7%), rapsolje, E262 surhetsregulerende middel, salt, løk, hvitløk, fløte, gjærekstrakt, fiskeekstrakt, eggehvite, krydder: (muskatblomme, sort pepper, løpstikke, koriander, ingefær, hvitløk, chili)
Allergener: Melk ,Fisk
Energ i150 (kcal)
Energi 630 (kj)
Protein 14,1 g
Fett 7,8 g
-herav mettede fettsyrer 1,8 g
Karbohydrat 4 g
-herav sukkerarter 0,2 g
Salt 2,5
Naturell seifilet i serveringsstykker uten skinn og ben
Energi 75 kcal / 315 kJ
Fett 0.5 g
- enummettede 0.5 g
- mettede 0 g
Karbohydrater 0 g
- sukkerarter 0 g
Protein 19 g
Salt 0 g
Singelfryst seifilet
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
SEIFILET U/ SKINN OG BEIN SERV STK Fisk
Allergener: Fisk
Energi 75 kcal / 315 kj
Fett 0,5 g
- enumettet fett 0,5 g
Karbohydrat 0 g
Protein 19 g
Salt 0 g
Torskeloins naturell uten skinn og bein. Porsjonstykker á ca 120g. Leveres løsfrosne i 1 kilos pose.
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Torskeloins naturell uten skinn og bein, løsfrosset fisk
Allergener: Fisk
Næringsinnhold per 100g:
Energi 85 kcal / 360 kj
Fett 0,4 g
- flerumettet fett 0,4 g
Karbohydrat 0 g
Protein 18 g
Salt 0 g
Skinn- og beinfri ryggfilet (tykkfiskstykke) av torsk, loins
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere
Energi 85 kcal / 360 kj
Fett 0,4 g
- flerumettet fett 0,4 g
Karbohydrat 0 g
Protein 18 g
Salt 0 g
Skinn- og beinfri lettsaltet ryggfilet av torsk. Serveringsstykker på 120-140g i kartong à 5 kg.
Torsk
Allergener: Fisk
Energi (kcal/kJ) 85/360
Protein 18g
Fett 0,4g
Karbohydrat 0g
Salt 1,4g
Torskefilet, hvetemel,rapsolje,maisstiv., salt, gjær, sennepspulver, sukker,hvetestiv., pepperekstrakt
Allergener: Gluten ,Fisk
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 217 kcal / 900 kj
Fett 13 g
- mettet fett 1 g
Karbohydrat 12,1 g
- sukkerarter 0,3 g
Protein 12,3 g
Salt 0,9 g
Fisk i terninger perfekt til supper og grateng.
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Hel Laks sløyd
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Energi (kcal) 225
Energ kj 932
Protein 20 g
Fett 16 g
-herav mettede fettsyrer 3 g
Karbohydrat 0 g
-herav sukkerarter 0 g
Salt 0
Laksefilet i porsjonsstykker på 125 gram. Uten skinn og bein.
Laks (Salmo salar), oppdrettet i Norge. Enkelte ben kan forekomme.
Allergener: Fisk
Energi 197 kcal / 821 kj
Fett 13 g
- mettet fett 2 g
- enumettet fett 7,6 g
- flerumettet fett 3,6 g
Karbohydrat 0 g
Protein 20 g
Salt 0,1 g
Fryst laksefilet i små, mellomstore og store biter. Perfekt i wok, salater, pastaretter og supper.
laks (Salmo salar).
Allergener: Fisk
Energi 224 kcal / 932 kj
Fett 16 g
- mettet fett 3 g
- enumettet fett 5,9 g
- flerumettet fett 5 g
Karbohydrat 0 g
Protein 20 g
Salt 0,1 g
Biter av seifilet (Pollachius virens).
Allergener: Fisk
Energi 69 kcal / 292 kj
Fett 0,3 g
Karbohydrat 0 g
Protein 16,5 g
Salt 0,2 g
Torskefilet uten skinn og ben, i blokk
Renskåret filet av torsk (Gadus morhua). Enkelte bein kan forekomme. Fangstområde: Nordøstlige Atlanterhavet, FAO 27.
Allergener: Fisk
Energi 81 kcal / 345 kj
Fett 1 g
- mettet fett 0,1 g
- enumettet fett 0,1 g
- flerumettet fett 0,3 g
Karbohydrat 0 g
Protein 18,1 g
Salt 0,1 g
Skinn- og benfri filet av Alaska pollock (Theragra chalcogramma).
Skinn- og benfri filet av Alaska pollock (Theragra chalcogramma). Alaska pollock er en fiskeart i torskefamilien og er hvit og fast i konsistensen. Filetene veier ca 250 gr.
Skinn- og benfri filet av Alaska pollock (Theragra chalcogramma), 10 % beskyttende vannglasering.
Allergener: Fisk
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 77 kcal / 326 kj
Fett 1 g
Karbohydrat 0 g
Protein 17 g
Salt 0,3 g
Fiskeboller uten kraft - brukes på brødskiva, til middag eller lunsj.
Helmelk, fisk * 43%, potet- og rismel, stivelse, rapsolje, salt, fløtepulver, soyaprotein, krydder og krydderekstrakt (bl.a. muskat), druesukker og aroma.
Allergener: Melk ,Soya ,Fisk
Energi 130 kcal / 540 kj
Fett 6 g
- mettet fett 1,8 g
Karbohydrat 8 g
- sukkerarter 2,3 g
Kostfiber 0,1 g
Protein 10 g
Salt 2,1 g
Fiskepinner. Serveres gjerne med råkost, poteter, remulade og litt sitron.
Alaska pollock (Theragra chalcogramma) 59 %, hvetemel, rapsolje, modifisert hvetestivelse, hvetestivelse, salt, paprikapulver, gurkemeiepulver, hevemidler (E450, E500) .
Allergener: Gluten ,Fisk
Energi 199 kcal / 835 kj
Fett 9,2 g
- mettet fett 0,5 g
Karbohydrat 18,4 g
- sukkerarter 0,7 g
- stivelse 17,7 g
Kostfiber 1 g
Protein 10,2 g
Salt 0,7 g
Ferdig utvannet og gryteklar klippfisk av torsk, uten skinn og bein. Kommer i serveringsstykker på 100-160 gr.
Torsk
Allergener: Fisk
Energi 75 kcal / 319 kJ
Fett 0.3 g
- flerumettede 0 g
- mettede 0 g
Karbohydrater 0.1 g
- polyoler 0 g
- stivelse 0.1 g
- sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 18 g
Salt 2 g
Røkelaks fra Norge. Varmrøykt med salt og pepper.
97,5% atlantisk laks (salmo salar), 2,5% salt og svart pepper
Allergener: Fisk
Næringsinnhold per 100g:
Energi: 966kJ/ 232 kcal
Fett: 16g
Av dette mettet fett: 3g
Flerumettet fett: 5g
Enumettet fett: 5,9g
Protein: 20g
Karbohydrater: 2g
Salt: 2,5g
Natrium: 1g
Lakseburgerne er produserte med norsk laks, smaksrike og fyldige meieriprodukter og en unik blanding av krydder. Smakssatt med chili og cheddar. 8 burgere i pakningen.
Grilles, stekes eller varmes i ovnen på lav/middels temperatur til de er gjennomvarme. Vend gjerne
under oppvarming for en jevnere varmebehandling.
Laks (Salmo salar) 74%, ost 9%, melk, potetstivelse, fløtepulver, salt, krydder, stabilisator karragenan, pepper.
Allergener: Melk ,Fisk
Energi 245 kcal / 1018 kJ
Fett 16,6 g
- hvorav mettede fettsyrer 0,9 g
Karbohydrater 4,4 g
- hvorav sukkerarter 1,2 g
Protein 19,4 g
Salt 1,5 g
Lakseburgerne er produserte med norsk laks, smaksrike og fyldige meieriprodukter og en unik blanding av krydder. Grilles, stekes eller varmes i ovnen på lav/middels temperatur til de er gjennomvarme. Vend gjerne under oppvarming for en jevnere varmebehandling.
Laks (Salmo salar) 74%, ost 9%, melk, potetstivelse, fløtepulver, salt, stabilisator karragenan, pepper.
Allergener: Melk ,Fisk
Energi 245 kcal / 1018 kJ
Fett 16,6 g
- hvorav mettede fettsyrer 0,9 g
Karbohydrater 4,4 g
- hvorav sukkerarter 1,2 g
Protein 19,4 g
Salt 1,5 g
Ørretburgerne er produserte med norsk ørret, smaksrike og fyldige meieriprodukter og en unik blanding av krydder. Smaksatt med chili og cheddar. Grilles, stekes eller varmes i ovnen på lav/middels temperatur til de er gjennomvarme. Vend gjerne under oppvarming for en jevnere varmebehandling.
Regnbueørret (Oncorhynchus mykiss) 74%, cheddar 9%, skummet melk, fløte, potetmel, salt, chilikrydder, rapsolje, svart pepper, hvitløk
Allergener: Melk ,Fisk
Energi 222 kcal / 930 kJ
Fett 14,3 g
- hvorav mettede fettsyrer 6 g
- enumettede fettsyrer 3,3 g
- flerumettede fettsyrer 3,2 g
Karbohydrater 3,5 g
- hvorav sukkerarter 0,1 g
Protein 20 g
Vann 52 g
Salt 1,82 g
Fryst ørretfilet E-trim med skinn, uten ben. Ca. 1-1,5 kg per filet. Egner seg godt til steking eller baking i ovn, dampet eller trukket.
Regnbueørret (oncorhyncus mykiss)..
Allergener: Fisk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 166 kcal / 693 kJ
Fett 10 g
hvorav enummettede fettsyrer 3.5 g
hvorav flerumettede fettsyrer 3.2 g
hvorav mettede fettsyrer 2 g
Karbohydrater 0 g
polyoler 0 g
stivelse 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 19 g
Salt 0.1 g
ASC-sertifisert som ivaretar miljøbiten. Trendy produkt. Rå pillet er enkelt og klar til bruk og er kokkens favoritt blant scampi.
Reker (vannamei), salt , vann
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 70 kcal / 290 kj
Fett 1 g
- mettet fett 0,1 g
Karbohydrat 0 g
Protein 15 g
Salt 0,75 g
Sprøbakt sei av sammensatte filetbiter
Kvernet Seifilet 65 % (fangstområdet; Nordøst-Atlanterhavet), brødrasp (hvetemel, gjær, salt, druesukker), hvetemel, solsikkeolje, vann, maisstivelse, salt, krydder (inneholder sennep), hevemiddel (E500).
Allergener: Gluten ,Fisk ,Sennep
Energi 189 kcal / 789 kJ
Fett 8.3 g
- flerumettede 0 g
- mettede 0 g
Karbohydrater 14.9 g
- sukkerarter 0.6 g
Kostfibre 0.7 g
Protein 13.2 g
Salt 1.2 g
Lettsaltet torskefilet i serveringsstykker på 130-180 gram. Med skinn. Trekkes i vann, og serveres gjerne med tradisjonelt tilbehør som hvit saus, gulrøtter og poteter.
Torsk
Allergener: Fisk
Energi 77 kcal / 325 kJ
Fett 0.5 g
- mettede 0.1 g
Karbohydrater 0 g
- polyoler 0 g
- stivelse 0 g
- sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 18 g
Salt 2 g
Ryggfilet/loins av torsk, i serveringsbiter uten skinn og ben. Størrelse 100-130 gram. Egner seg godt til å steke i panne eller ovn, marinert eller naturell.
Torsk (Gadus morhua) og beskyttende vannglassering. Fangstområde: Nordøstlige Atlanterhavet FAO27.
Allergener:
Energi (kJ) 319 kJ,
Energi (kcal) 75 kcal,
Fett 0,30 g,
Protein 18,10 g,
Salt 0,20 g
Lettvint og spiseklart fiskeprodukt med krabbesmak. Til bruk i for eksempel salater, sushi, wraps eller som pålegg.
Surimi 42 % [hvitfisk 39 % (Alaska pollock og/eller Stillehavslysing), sukker], vann, stivelse (potet, hvete), eggehvite, sukker, salt, rapsolje, aroma (inneholder skalldyr og smaksforsterker E635), eggeplomme, fargestoff (E120, E160c).
Allergener: Gluten ,Fisk ,Skalldyr ,Egg
Energi 98 kcal / 415 kj
Fett 1,3 g
- mettet fett 0,2 g
Karbohydrat 14,4 g
- sukkerarter 5,3 g
- stivelse 9,1 g
Protein 7,2 g
Salt 1,75 g
Surimi Chunks, et spiseklart fiskeprodukt med hummersmak. Til bruk i supper, salater, sushi, wraps og småretter.
Surimi 53 % (hvitfisk 48 % (Alaska pollock og/eller Stillehavslysing), stabilisator (E420, E450, E451, E452), sukker), vann, modifisert stivelse (tapioka, potet), eggehvite, stivelse (hvete), aroma, japansk sausaroma (glukosesirup, gjærekstrakt, fargestoff 150c), salt, sukker, smaksforsterker (E621, E635), eggeplomme, fargestoff (E120, E160c).
Allergener: Gluten ,Fisk ,Egg
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 96 kcal / 406 kJ
Fett 0.6 g
- mettede 0.1 g
Karbohydrater 13.6 g
- polyoler 0 g
- stivelse 10.6 g
- sukkerarter 3 g
Kostfibre 0 g
Protein 9 g
Salt 1.9 g
Noen av våre fineste reker. Store og hele. Produsert i Ålesund på våre egne resepter. Passer både i tradisjonelle og nytenkende retter. Rekeinnhold 1,5 kg, vekt inkludert lake 2,4 kg.
Reker (pandaelus borealis), vann, konserveringsmidler, E211, E202, surhetsregulerende midler E330, E331, NaCl, E621.
Allergener: Skalldyr
Energi 100 kcal / 426 kj
Fett 0,8 g
- mettet fett 0,1 g
Karbohydrat 0 g
Protein 23,3 g
Salt 0 g
Spiseklare reker i lake.
Reker (Pandalus borealis), vann, salt, surhetsregulerende middel E330, konserveringsmidler (E211, E202).
Allergener: Skalldyr
Energi 76 kcal / 320 kj
Fett 1,3 g
- mettet fett 0,3 g
Karbohydrat 0 g
Protein 16 g
Salt 2,3 g
Ferskpillede premiumreker i lake. Rekeinnhold 1,5 kg.
reker, lake av vann, salt, surhetsregulerende middel (e331, e330), konserveringsmiddel (e211, e202, e262).
Allergener: Skalldyr
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 65 kcal / 275 kJ
Fett 1 g
hvorav mettede fettsyrer 0.2 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 14 g
Salt 2.4 g
Store, pillede luksusreker i lake. Til bruk for eksempel i sandwich, baguetter og salater.
Pillede reker (Pandalus borealis), vann, salt, surhetsregulerende middel E330, konserveringsmidler (E211, E202).
Allergener: Skalldyr
Energi 75 kcal / 316 kj
Fett 1,2 g
- mettet fett 0,3 g
Karbohydrat 0 g
Protein 16 g
Salt 2,3 g
Store, rå, scampi uten skall. Det er mellom 31 og 40 scampi per pund. Passer godt til supper, wok og tapas. Må varmebehandles.
hvitfotreke (Penaeus vannamei), beskyttende vannglassering, salt og stabilisator (E451, E452).
Allergener: Skalldyr
Energi 64 kcal / 273 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 0 g
Kostfiber 0,1 g
Protein 16 g
Salt 0,94 g
ASC-sertifisert som ivaretar miljøbiten. Trendy produkt. Rå pillet er enkelt og klar til bruk og er kokkens favoritt blant scampi.
Reker (vannamei), salt , vann
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 70 kcal / 290 kj
Fett 1 g
- mettet fett 0,1 g
Karbohydrat 0 g
Protein 15 g
Salt 0,75 g
Blåskjell finnes langs hele norskekysten. De er enkle å tilberede og kan serveres på mange kreative måter – som forrett, hovedrett eller som en ingrediens i en annen sjømatrett.
Energi kJ
2290 / kJ
Energi kcal
540 / kcal
Fett
14 / g
Hvorav mettede fettsyrer
3 / g
Énumettet fett
0 / g
Protein
104 / g
Salt
7 / g
Folat
370 / µg
Kobber (Cu)
22 / mg
Kolesterol
410 / mg
Retinol
140 / µg
Kalsium (Ca)
380 / mg
Flerumettet fett
6 / g
Jern (Fe)
58 / mg
Kalium (K)
3200 / mg
Magnesium (Mg)
230 / mg
Natrium (Na)
2900 / mg
Niacin
12 / mg
Fosfor (P)
2400 / mg
Vitamin A
140 / RAE
Vitamin B1 (tiamin)
2 / mg
Vitamin B6
8 / mg
Vitamin B12
250 / µg
Vitamin E
8 / alfa-TE
Sink (Zn)
25 / mg
Riboflavin
27 / mg
Selen (Se)
510 / µg
God og fersk kvalitetsfisk
Ørretfilet røkt på tradisjonell måte. Norsk, superior kvalitet
Ørretfilet røkt, ørret, fossen,
Allergener: Fisk
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi 938 kJ/ 24 kcal
Fett 14,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,20 g
- Enumettede fettsyrer 4,30 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 4,80 g
Karbohydrat 1,40 g
hvorav
- Sukkerarter 1,40 g
Protein 24,40 g
Salt 3,00 g
God og fersk kvalitetsfisk
NB! Ny forpakning ca 3 kg.
Seifilet uten skinn, med ben
Allergener:
Energi 292 kJ/ 69 kcal
Fett 0,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
- Flerumettede fettsyrer 0,10 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 16,50 g
Salt 0,19 g
Natrium 0,07 g
Kalium 0,40 mg
* av daglig referanse inntak
Torsk filet lettsaltet m/sk ca.3kg