Sursild er en Delikat-favoritt av god gammel årgang. En klassisker med vår gode sild og masse frisk løk. Sursild får du i flere størrelser.
Marinert sild (43 %), sukker, vann, løk (21 %), eddik, salt,konserveringsmiddel (natriumbenzoat), krydder.
Allergener: fisk
Energi 150 kcal / 640 kj
Fett 8 g
Karbohydrat 13 g
Protein 7 g
Salt 0 g
Marinert sild (43 %), løk( 15 %), sukker, vann, tomatpurè (7 %), salt,eddik, modifisert maisstivelse, konserveringsmiddel (natriumbenzoat,kaliumsorbat), surhetsregulerende middel (sitronsyre), krydder.
Allergener: fisk
Energi 175 kcal / 735 kj
Fett 7 g
Karbohydrat 22 g
Protein 6 g
Salt 0 g
Mills original kaviar har den kjente gode smaken som har gjort den til en favoritt siden 1952. Mills kaviar er smaken vi er vokst opp med. og smaker godt på brødskiva!
Lettrøkt og sukkersaltet rogn fra skrei (45 %), rapsolje, sukker, vann, potetflak, konserveringsmiddel (natriumbenzoat, kaliumsorbat), eddik, fargestoff (karmin, beta-apo-8`-karotenal).
Allergener: fisk
Energi 430 kcal / 1800 kj
Fett 39 g
- mettet fett 3 g
- enumettet fett 24 g
- flerumettet fett 11 g
Karbohydrat 13 g
- sukkerarter 12 g
Protein 8 g
Salt 5,5 g
Skipjack tunfisk (Katsuwonus pelamis) 71 %, vann, salt.
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 97 kcal / 410 kj
Fett 0,2 g
Karbohydrat 0 g
Protein 23,7 g
Salt 1,5 g
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Fisk 73%( sei og hvitfisk), helmelk, tapiokastivelse, rapsolje, løk, krydder, kavring: (hvetemel, rapsolje, salt, sukker, gjær, ascorbinsyre), E1442 modifisert maisstivelse
Allergener: fisk ,gluten ,melk
Energi 126 (kcal)
Energi 528 (kj)
Protein 11,6 g
Fett 5,9 g
-herav mettede fettsyrer 1 g
Karbohydrat 6,6 g
-herav sukkerarter 0,5 g
Salt 1,4 g
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Renskåret-hvitfisk(20%Hvitlaks)(25%steinbitfilet), 45%-fisk, melk, tapiokastivelse, potetmel, soyaolje, hvitløk, dill, persille, salt, krydder, E326 antioksidant, E412 emulgator, E451 emulgator, E621 antiklumpmiddel, E1442 modifisert maisstivelse
Allergener: fisk ,mek
Energi 100 kcal / 420 kj
Fett 4 g
- flerumettet fett 4 g
Karbohydrat 7 g
Protein 10 g
Salt 1,4 g
Renskåret laksefilet uten skinn og ben i 120 gr. porsjonsstykker. Leveres i 1 kg Pose løsfrosne.
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
LAKSEFILET_120_GR U/SKINN_&_BEN, LØSFROSSEN, Fisk
Allergener: fisk
Energi 224 kcal / 932 kj
Fett 16 g
- mettet fett 3 g
- enumettet fett 5,9 g
- flerumettet fett 5 g
Karbohydrat 0 g
Protein 20 g
Salt 0,1 g
Renskåret laksefilet uten skinn og ben i 125 gr. porsjonsstykker. Leveres i 1 kg Pose løsfrosne.
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
LAKSEFILET_120_GR U/SKINN_&_BEN, LØSFROSSEN, Fisk
Energi 224 kcal / 932 kj
Fett 16 g
- mettet fett 3 g
- enumettet fett 5,9 g
- flerumettet fett 5 g
Karbohydrat 0 g
Protein 20 g
Salt 0,1 g
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Renskåret hvitfisk(50%), helmelk, tapiokastivelse, rapsolje, muskatblomme, salt, krydder, E420, E450, E451 emulgatorer, E412 fortykningsmiddel, E621 smakforsterker, E1442 modifisert maisstivelse
Energi(kcal) 90
Energi(kj) 380
Protein 10 (gram)
Fett 2(gram)
-herav mettede fettsyrer 0
Karbohydrat 8 (gram)
-herav sukkerarter 0
Salt 1,2 (gram)
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Fisk-65%(hvitfisk og laks(34%)), melk, tapiokastivelse, rapsolje, rødbeter, E1442-modifisert-maisstivelse, egghvitte,persille, salt,krydder, emulgatorer E420, E450 og E451, antiklumpemiddel E551, smakforsterker E621, konserveringsmiddel E202 og E211
Næringsinnhold pr. 100gr.
Energi (kcal) 134
Energi (kj)561
Protein 11g
Fett 5,7 g
-herav mettede fettsyrer 0,9 g
Karbohydrat 10,9 g
-herav sukkerarter 1,8 g
Salt 1,8 g
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Renskåret-hvitfisk(Hvitlaks)(50%), melk, tapiokastivelse, potetmel, soyaolje, fett, salt, krydder, E412-emulgator, E451-emulgator, E621-antiklumpmiddel, E1442-modifisert-maisstivelse
Allergener: fisk ,mek
Energi 100 kcal / 420 kj
Fett 4 g
- flerumettet fett 4 g
Karbohydrat 7 g
Protein 10 g
Salt 1,4 g
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Renskåret hvitfisk(50%), melk, tapiokastivelse, rapsolje, muskatblomme, salt, krydder, E420, E450 og E451 emulgatorer, E412 fortykningsmiddel, E621 smakforsterker, E1442 modifisert maisstivelse
Energi 100 kcal / 420 kj
Fett 4 g
- flerumettet fett 4 g
Karbohydrat 7 g
Protein 10 g
Salt 1,4 g
Velsmakende fiskekake fri for melkeprodukter og andre allergener. Ca.50 gr. pr. stk.
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Renskåret hvitfisk(50%), vann, tapiokastivelse, rapsolje, muskatblomme, salt, krydder, E420, E450 og E451 emulgatorer, E412 fortykningsmiddel, E621 smakforsterker, E1442 modifisert maisstivelse
Allergener: fisk
Energi 80 (kcal)
Energi 350 (kj)
Protein 8,6 g
Fett 3,5 g
-herav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrat 5,1 g
-herav sukkerarter 0 g
Salt 1,4 g
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Renskåret hvitfisk og klippfiskfilet (70 % fisk - derav klippfiskfilet 33%), E450, E451 og 452 emulgatorer, potetstivelse,(myseprotein), melk, vann, tapiokastivelse, taffelost (7%), rapsolje, E262 surhetsregulerende middel, salt, løk, hvitløk, fløte, gjærekstrakt, fiskeekstrakt, eggehvite, krydder: (muskatblomme, sort pepper, løpstikke, koriander, ingefær, hvitløk, chili)
Allergener: fisk ,melk
Energ i150 (kcal)
Energi 630 (kj)
Protein 14,1 g
Fett 7,8 g
-herav mettede fettsyrer 1,8 g
Karbohydrat 4 g
-herav sukkerarter 0,2 g
Salt 2,5
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
SEIFILET U/ SKINN OG BEIN SERV STK Fisk
Allergener: fisk
Energi 75 kcal / 315 kj
Fett 0,5 g
- enumettet fett 0,5 g
Karbohydrat 0 g
Protein 19 g
Salt 0 g
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Torskefilet letts. uten skinn oppdelt i serv. stk.,salt
Allergener: fisk
Energi 85 (kcal)
Energi 360 (kj)
Protein 18 g
Fett 0,4 g
-herav mettede fettsyrer
Karbohydrat 0 g
-herav sukkerarter
Salt 1,4 g
TORSKELOINS NATURELL uten skinn & ben 120 gr porsjonstykker Leveres i 1 KG pose, løsfrosne
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
TORSKELOINS NATURELL U/SK & BEIN LØSFROSSET,FISK
Allergener: fisk
Energi 85 kcal / 360 kj
Fett 0,4 g
- flerumettet fett 0,4 g
Karbohydrat 0 g
Protein 18 g
Salt 0 g
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere
Energi 85 kcal / 360 kj
Fett 0,4 g
- flerumettet fett 0,4 g
Karbohydrat 0 g
Protein 18 g
Salt 0 g
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Energi 85 kcal / 360 kj
Fett 0,4 g
- flerumettet fett 0,4 g
Karbohydrat 0 g
Protein 18 g
Salt 1,4 g
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Beinfri rødspettefilet, kavringmel, hvetemel, dipp, salt og krydder.
Energi(kcal) 182
Energi(kj) 759
Protein 14g
Fett 8,4g
-herav mettede fettsyrer
Karbohydrat 12g
-herav sukkerarter
Salt 0g
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Energi (kcal) 225
Energ kj 932
Protein 20 g
Fett 16 g
-herav mettede fettsyrer 3 g
Karbohydrat 0 g
-herav sukkerarter 0 g
Salt 0
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Energi (kcal) 224
Energi (kj) 932
Protein
Fett 18
-herav mettede fettsyrer 3
Karbohydrat 0
(-herav sukkerarter 0
Salt 0
Laks (Salmo salar), oppdrettet i Norge. Enkelte ben kan forekomme.
Allergener: fisk
Energi 197 kcal / 821 kj
Fett 13 g
- mettet fett 2 g
- enumettet fett 7,6 g
- flerumettet fett 3,6 g
Karbohydrat 0 g
Protein 20 g
Salt 0,1 g
laks (Salmo salar).
Allergener: fisk
Energi 224 kcal / 932 kj
Fett 16 g
- mettet fett 3 g
- enumettet fett 5,9 g
- flerumettet fett 5 g
Karbohydrat 0 g
Protein 20 g
Salt 0,1 g
90% renskårne, skinn og benfrie fileter av torsk, (Gadus morhua), vann
Allergener: fisk
Energi 75 kcal / 320 kj
Fett 1 g
Karbohydrat 0 g
Protein 17 g
Salt 0,2 g
Biter av seifilet (Pollachius virens).
Allergener: fisk
Energi 69 kcal / 292 kj
Fett 0,3 g
Karbohydrat 0 g
Protein 16,5 g
Salt 0,2 g
Renskåret filet av torsk (Gadus morhua). Enkelte bein kan forekomme. Fangstområde: Nordøstlige Atlanterhavet, FAO 27.
Allergener: fisk
Energi 81 kcal / 345 kj
Fett 1 g
- mettet fett 0,1 g
- enumettet fett 0,1 g
- flerumettet fett 0,3 g
Karbohydrat 0 g
Protein 18,1 g
Salt 0,1 g
Fisk - Sei* (Pollachius virens) 68 %, løk (18 %), hvetemel, vann, rapsolje, sitron fiber, salt, sukker, krydder og krydderekstrakt.
Allergener: fisk ,gluten
Energi 100 kcal / 420 kj
Fett 1,9 g
- mettet fett 0,2 g
Karbohydrat 9 g
- sukkerarter 0,4 g
Kostfiber 0,9 g
Protein 14 g
Salt 0,2 g
Fish'n Chips Roll - en ny variant i vår Fish'n Chips suksesskategori. Denne gangen formet som en rull, 60g, som gir nye muligheter for serveringsløsninger.
Renskårne fileter av Alaska Pollock 56% (Theragra chalcogramma), hvetemel, vegetabilsk olje (raps-, solsikke-), vann, salt, hvetestivelse, bakepulver (E450, E500), maismel, sennep, druesukker, skummet melkepulver, aroma (bl. a sennep), hvitløk, krydderekstrakt og lecitin (fra solsikke).
Allergener: fisk ,gluten ,melk ,sennep
Energi 220 kcal / 926 kj
Fett 11 g
- mettet fett 0,8 g
Karbohydrat 18 g
- sukkerarter 0,5 g
Kostfiber 0,7 g
Protein 12 g
Salt 1,2 g
Renskåret HVITFISK (50%), MELK, tapioka-stivelse, SOYAOLJE, muskatblomme, salt, krydder, E420, E450, E451, Emulgatorer, E551 Antiklumpemiddel,E621 Smakforsterker, E1442, Maisstivelse.
Allergener: fisk ,melk ,soya
Energi 90 kcal / 380 kj
Fett 2 g
Karbohydrat 8 g
Protein 10 g
Salt 2 g
Helmelk, fisk * 43%, potet- og rismel, stivelse, rapsolje, salt, fløtepulver, soyaprotein, krydder og krydderekstrakt (bl.a. muskat), druesukker og aroma.
Allergener: fisk ,melk ,soya
Energi 130 kcal / 540 kj
Fett 6 g
- mettet fett 1,8 g
Karbohydrat 8 g
- sukkerarter 2,3 g
Kostfiber 0,1 g
Protein 10 g
Salt 2,1 g
Helmelk, fisk * 42%, stivelse, rapsolje, potet- og rismel, salt og krydder (bl.a. muskat) og stabilisator (lecitin fra raps).
Energi kilojoule 600,0,
Energi kcal 145,0,
Fett (total) 8,0
- mettet fett 1,6,
Karbohydrat 9,0
- sukkerarter 2,3,
Kostfiber 0,1,
Protein 9,0,
Salt 2,1
Fiskepudding er lettvinn og god mat. Kan brukes varm, lun eller kald - i saus eller på brødskiva. OBS! Leveres frossen!
Fisk *41%, helmelk, stivelse, rapsolje, soyaprotein, FLØTEPULVER, salt, rismel, krydderekstrakt (bl.a. muskat), løk-og hvitløkspulver, Fiskeekstrakt og aroma.
Allergener: fisk ,melk ,soya
Energi 122 kcal / 510 kj
Fett 4,8 g
- mettet fett 1,5 g
Karbohydrat 9,7 g
- sukkerarter 1,9 g
Kostfiber 0,1 g
Protein 9,7 g
Salt 1,4 g
Laks (Salmo salar), oppdrettet i Norge. Enkelte bein kan forekomme.
Allergener: fisk
Energi 224 kcal / 932 kj
Fett 16 g
- mettet fett 3 g
Karbohydrat 0 g
Protein 20 g
Salt 0,12 g
ASC-sertifisert som ivaretar miljøbiten. Trendy produkt. Rå pillet er enkelt og klar til bruk og er kokkens favoritt blant scampi.
Reker (vannamei), salt , vann
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 70 kcal / 290 kj
Fett 1 g
- mettet fett 0,1 g
Karbohydrat 0 g
Protein 15 g
Salt 0,75 g
seifilet 76 % (fangstområdet nordøst-atlanterhavet), løk 15 %, potetmel, olje (raps, solsikke), krydder
<p>Energi 535 kJ /<br />128 kcal<br />Fett 6,9 g<br />- mettet fett 0,6 g<br />Karbohydrat 1 g<br />- sukkerarter 0 g<br />Kostfiber 0 g<br />Protein 15 g<br />Salt 0,13 g</p>
Kvernet torsk 72 %, hvetemel, vann, vegetabilsk olje, potetstivelse, salt, gjær, krydder. rapsolje til fritering.
Energi kilojoule 829,0,
Energi kcal 197,0,
Fett (total) 11,2
- mettet fett 4,0,
Karbohydrat 10,6
- sukkerarter 0,1,
Kostfiber 0,4,
Protein 14,9,
Salt 0,7
Surimi 42 % [hvitfisk 39 % (Alaska pollock og/eller Stillehavslysing), sukker], vann, stivelse (potet, hvete), eggehvite, sukker, salt, rapsolje, aroma (inneholder skalldyr og smaksforsterker E635), eggeplomme, fargestoff (E120, E160c).
Allergener: egg ,fisk ,gluten ,skalldyr
Energi 98 kcal / 415 kj
Fett 1,3 g
- mettet fett 0,2 g
Karbohydrat 14,4 g
- sukkerarter 5,3 g
- stivelse 9,1 g
Protein 7,2 g
Salt 1,75 g
Noen av våre fineste reker. Store og hele. Produsert i Ålesund på våre egne resepter. Passer både i tradisjonelle og nytenkende retter.
Reker (pandaelus borealis), vann, konserveringsmidler, E211, E202, surhetsregulerende midler E330, E331, NaCl, E621.
Allergener: skalldyr
Energi 100 kcal / 426 kj
Fett 0,8 g
- mettet fett 0,1 g
Karbohydrat 0 g
Protein 23,3 g
Salt 0 g
Reker (Pandalus borealis), vann, salt, surhetsregulerende middel E330, konserveringsmidler (E211, E202).
Allergener: skalldyr
Energi 76 kcal / 320 kj
Fett 1,3 g
- mettet fett 0,3 g
Karbohydrat 0 g
Protein 16 g
Salt 2,3 g
Reker, vann, salt, surhetsregulerende middel(E331,E330-E262), konserveringsmiddel(E202,E211,E262)
Allergener: bløtdyr ,skalldyr
Energi 65 kcal / 275 kj
Fett 1 g
- mettet fett 0,2 g
Karbohydrat 0 g
Protein 14 g
Salt 2,4 g
Reker, vann, salt , surhetsregulerende middel (E331, E330), konserveringsmiddel(E211,E202,E262)
Allergener: bløtdyr ,skalldyr
Energi 65 kcal / 275 kj
Fett 1 g
- mettet fett 0,2 g
Karbohydrat 0 g
Protein 14 g
Salt 2,4 g
ASC Scampi u/skall 16/20 - ASC Scampi u/skall 16/20
Reker (vannamei), salt , vann
Allergener: skalldyr
Energi 70 kcal / 290 kj
Fett 1 g
- mettet fett 0,1 g
Karbohydrat 0 g
Protein 15 g
Salt 0,75 g
Krabbe har en frisk smak av hav og er så god at den kan nytes alene, men den passer også ypperlig i forskjellige sjømatretter. For eksempel i pasta, i dumplings, eller i en krabbesalat servert på sprø, salte rugkjeks.
ASC-sertifisert som ivaretar miljøbiten. Trendy produkt. Rå pillet er enkelt og klar til bruk og er kokkens favoritt blant scampi.
Reker (vannamei), salt , vann
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 70 kcal / 290 kj
Fett 1 g
- mettet fett 0,1 g
Karbohydrat 0 g
Protein 15 g
Salt 0,75 g
Blåskjell finnes langs hele norskekysten. De er enkle å tilberede og kan serveres på mange kreative måter – som forrett, hovedrett eller som en ingrediens i en annen sjømatrett.
Energi kJ
2290 / kJ
Energi kcal
540 / kcal
Fett
14 / g
Hvorav mettede fettsyrer
3 / g
Énumettet fett
0 / g
Protein
104 / g
Salt
7 / g
Folat
370 / µg
Kobber (Cu)
22 / mg
Kolesterol
410 / mg
Retinol
140 / µg
Kalsium (Ca)
380 / mg
Flerumettet fett
6 / g
Jern (Fe)
58 / mg
Kalium (K)
3200 / mg
Magnesium (Mg)
230 / mg
Natrium (Na)
2900 / mg
Niacin
12 / mg
Fosfor (P)
2400 / mg
Vitamin A
140 / RAE
Vitamin B1 (tiamin)
2 / mg
Vitamin B6
8 / mg
Vitamin B12
250 / µg
Vitamin E
8 / alfa-TE
Sink (Zn)
25 / mg
Riboflavin
27 / mg
Selen (Se)
510 / µg
Energi kJ 18000 / kJ
Energi kcal 4300 / kcal
Fett 60 / g
Hvorav mettede fettsyrer 20 / g
Énumettet fett 0 / g
Protein 940 / g
Salt 100 / g
Folat 110 / µg
Kobber (Cu) 1 / mg
Kolesterol 1260 / mg
Retinol 40 / µg
Kalsium (Ca) 70 / mg
Flerumettet fett 4 / g
Jern (Fe) 6 / mg
Jod 40 / µg
Kalium (K) 1610 / mg
Magnesium (Mg) 190 / mg
Natrium (Na) 560 / mg
Niacin 19 / mg
Fosfor (P) 1500 / mg
Vitamin A 40 / RAE
Vitamin D 42 / µg
Vitamin B6 4 / mg
Vitamin B12 40 / µg
Vitamin E 13 / alfa-TE
Sink (Zn) 18 / mg
Omega3 3 / g
Riboflavin 9 / mg
Selen (Se) 200 / µg
Røkt laks av superior norske fileter. Modnet, røkt og tørket ved hjelp av vår egen resept. Et mørt og godt produkt. Tradisjonelle skiver. Kun fantasien setter en stopper for bruken av røkt laks!
Laks (oppdrett)(salmo salar), salt, sukker.
Allergener: fisk
Energi 166 kcal / 698 kj
Fett 8,2 g
- mettet fett 1,8 g
Karbohydrat 0,1 g
- sukkerarter 0,1 g
Protein 23,2 g
Salt 2,5 g
Seifilet uten skinn, med ben
Allergener: fisk
Energi 292 kJ/ 69 kcal
Fett 0,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
- Flerumettede fettsyrer 0,10 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 16,50 g
Salt 0,19 g
Natrium 0,07 g
Kalium 0,40 mg
* av daglig referanse inntak
Torsk filet lettsaltet m/sk ca.3kg