Brun farin er en blanding av sukker og rørsukkersirup. Brun farin kan brukes blant annet i Irish Coffee eller til kaker. Den er også velegnet til matlaging med sin mildt, krydrede aroma.
Sukrose, rørsukkersirup.
Allergener:
Energi 388 kcal / 1649 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 97 g
- sukkerarter 95 g
- stivelse 2 g
Protein 0 g
Salt 0,1 g
En helt ny krydderblanding basert på de klassiske smakene fra de Amerikanske sørstatene. American Cajun er sammensatt av herlig sødme fra paprika, kraftig sting fra hvitløk og en passe dose med chili.
Ekte, håndskåret Ceylon-kanel - et sunnere, mildere og friskere alternativ. Dyrket i noen av verdens beste jordbruksområder. Økologisk produsert på en måte som er mest mulig skånsom mot omgivelsene, og er helt klimanøytral.
Gurkemeie brukes ofte ikke primært for sin smak. Det er istedet den vakre gule fargen, som hever risretter, fiskesuppe, curryretter mm til en fargeopplevelse for øyet. Blir ofte kalt indisk safran.
Gurkemeie
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 0.08 g
Sukkerarter 0 g
PEPPER SORT MALT.
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Fett 3.3 g
- mettede 1.4 g
Karbohydrater 38.7 g
- sukkerarter 0.6 g
Kostfibre 25.3 g
Protein 10.4 g
Salt 0 g
Porsjonspakninger med Fairtrade-sertifisert brunt sukker. 4 gram per rør, og 900 rør i praktisk display.
Sukker
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Fett 0 g
- enummettede 0 g
- flerumettede 0 g
- mettede 0 g
Karbohydrater 99 g
- polyoler 0 g
- stivelse 0 g
- sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Havsalt, Natriumglutamat (smaksforsterker), fersk purre og hvitløk, Gistex (gjærekstrakt), matfett
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 148 kcal / 620 kj
Fett 0,6 g
- mettet fett 0,35 g
Karbohydrat 12 g
- sukkerarter 0,05 g
Protein 23 g
Salt 57,5 g
Taco Spice Mix gjør det enda enklere for familie og venner å nyte moroa av et skikkelig smakfullt meksikansk tacomåltid. Den nye og forbedrede oppskriften (mer av det gode) gir bedre smaksopplevelse!
Krydder (paprika (20%), spisskummen/spidskommen (12%), chili), grønnsakpulver (løk (13%), hvitløk (8%)), salt, maltodekstrin, stivelse, urter (oregano, merian), gjærekstrakt, paprikaekstrakt.
Allergener:
Energi 306 kcal / 1300 kj
Fett 6,1 g
- mettet fett 0,8 g
Karbohydrat 52 g
- sukkerarter 15 g
Kostfiber 0,2 g
Protein 8,9 g
Salt 18 g
JOZO Pure er en av verdens reneste typer salt. Saltet kommer fra underjordiske saltleier i Nederland og Danmark som oppsto for flere millioner år siden gjennom fordampning av Zechstein-sjøen.
HUSHOLDNINGSSALT UTEN JOD
Allergener:
Energi 0 kcal / 0 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 0 g
Protein 0 g
Salt 100 g
Vitaminer/mineraler
Jod 0,5 umg
Taco Spice Mix gjør det enda enklere for familie og venner å nyte moroa av et skikkelig smakfullt meksikansk tacomåltid. Den nye og forbedrede oppskriften (mer av det gode) gir bedre smaksopplevelse!
Krydder (paprika (20%), spisskummen/spidskommen, chili), gronnsakpulver (lok (13%), hvitlok (8%)), salt, maltodekstrin, stivelse, urter (oregano, merian), gjarekstrakt, paprikaekstrakt
Allergener:
Energi 290 kcal / 1214 kj
Fett 6,9 g
- mettet fett 1,1 g
Karbohydrat 40 g
- sukkerarter 6,1 g
Kostfiber 0,5 g
Protein 8,9 g
Salt 18,3 g
Salt Kvern 93g Hindu - Salt Kvern
HAVSALT (100%)
Allergener:
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
- flerumettede 0 g
- mettede 0 g
Karbohydrater 0 g
- sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 98.2 g
Hindu gressløk 3,8g - Hindu gressløk 3,8g
GRESSLØK
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 311 kcal / 1301 kj
Fett 3,5 g
- mettet fett 0,6 g
Karbohydrat 64,3 g
Kostfiber 26,2 g
Protein 21,2 g
Salt 0,18 g
KARDEMOMME MALT
Allergener:
Energi 321 kcal / 1343 kj
Fett 6,7 g
- mettet fett 0,7 g
Karbohydrat 40,5 g
Kostfiber 28 g
Protein 10,8 g
Salt 0 g
Hindu oregano - Stor boks - OREGANO
OREGANO
Allergener:
Fett 4.3 g
- flerumettede 0 g
- mettede 1.6 g
Karbohydrater 21.6 g
- sukkerarter 4.1 g
Kostfibre 42.5 g
Protein 9 g
Salt 0.1 g
Hindu piffikrydder - Hindu piffikrydder
SALT,MSG,PAPRIKA, LØK,CHILI,TIMIAN, MUSKAT,PEPPER, CUMIN,HVITLØK, INGEFÆR, SITRONSYRE, OREGANO, ALLEHÅNDE, SELLERI, KORIANDER, GURKEMEIE, STJERNEANIS, BUKKEHORNSFRØ, KARDEMOMME
Allergener: Selleri
Fett 2.7 g
- mettede 0.9 g
Karbohydrater 9.8 g
- sukkerarter 1.8 g
Kostfibre 7 g
Protein 10.2 g
Salt 61.5 g
Hindu pizzakrydder 14g - Hindu pizzakrydder
OREGANO,BASILIKUM,TIMIAN,MERIAN,ROSMARIN
Allergener:
Energi 265 kcal / 1098 kJ
Fett 5.6 g
- mettede 2.1 g
Karbohydrater 25.8 g
- sukkerarter 3.3 g
Kostfibre 41.3 g
Protein 9.9 g
Salt 0.11 g
PEPPER SORT MALT
Allergener:
Energi 277 kcal / 1159 kj
Fett 3,3 g
- mettet fett 1,4 g
Karbohydrat 38,7 g
- sukkerarter 0,6 g
Kostfiber 25,3 g
Protein 10,4 g
Salt 0 g
hvitløkspulver
HVITLØKPULVER
Allergener:
Fett 0.7 g
- flerumettede 0 g
- mettede 0.2 g
Karbohydrater 63.7 g
- sukkerarter 2.4 g
Kostfibre 9 g
Protein 16.6 g
Salt 0.2 g
Maldonsalt i pyramideformede flak. Høstet med gode, gamle håndverksmetoder gjennom fire generasjoner. Meget god smak.
Krystallisert havsalt
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav enummettede fettsyrer 0 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
polyoler 0 g
stivelse 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 100 g
PAPRIKA MALT
Allergener:
Energi 315 kcal / 1308 kJ
Fett 12.9 g
- mettede 2.1 g
Karbohydrater 18.3 g
- sukkerarter 10.3 g
Kostfibre 34.9 g
Protein 14.1 g
Salt 0.2 g
salt,paprika, timian,muskat, pepper,løk, ingefær,hvitløk, allehånde, selleri, koriander, gurkemeie, stjerneanis, cumin,chili, kardemomme, bukkehornsfrø
Allergener: Selleri
Energi 101 kcal / 420 kJ
Fett 3.9 g
- mettede 1.2 g
Karbohydrater 8.6 g
- sukkerarter 2.5 g
Kostfibre 9.6 g
Protein 3.8 g
Salt 67.7 g
ANISFRØ KRYDDER
Allergener:
Energi 385 kcal / 1613 kJ
Fett 15.9 g
Karbohydrater 35.4 g
- sukkerarter 33.6 g
Kostfibre 14.6 g
Protein 17.6 g
Salt 0.04 g
Knorr Aromat er et allround krydder som fremhever den gode smaken i maten. Aromat kan brukes til all matlagning - både som bordkrydder eller i selve matlagningen. Knorr Aromat piffer opp gryteretten, sausen eller suppen.
Salt, Smaksforsterker (mononatriumglutamat), MELKESUKKER, Gjærekstrakt, Løk 3,4 %, Solsikkeolje, Palmefett, Antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), Krydder og Urter (bl.a. hvitløk og SELLERIFRØ), Karl Johan Steinsopp
Allergener: Melk ,Selleri
Energi kilojoule 550,0,
Energi kcal 130,0,
Fett (total) 3,0
- mettet fett 1,0,
Karbohydrat 12,0
- sukkerarter 10,0,
Protein 13,0,
Salt 63,0
Basilikum, lik som mange andre urtekrydder, bør smules i hånden før bruk for å få frem all smaken. Basilikum er spesielt godt med kalv, kylling og annet lyst kjøtt, grønnsaksretter og pastaretter.
BASILIKUM
Allergener:
Energi 244 kcal / 1013 kj
Fett 4,1 g
- mettet fett 2,2 g
Karbohydrat 10 g
- sukkerarter 1,7 g
Kostfiber 37,7 g
Protein 23 g
Salt 0,2 g
BBQ Grill Mesquite M/kvern
Middelhavssalt, hvitløk, grønn og rød paprika, løk, sort pepper, sennep frø, hvit pepper, chili pepper, røkaroma
Allergener:
Energi 101 kJ /
239 kcal,
Fett 5,2 g
- mettet fett 0,5 g,
Karbohydrat 31 g
- sukkerarter 9,1 g,
Protein 10 g,
Salt 30,8 g
I Black & White finner du en blanding av den aller fineste Tellicherry Garbled Special Extra Bold og bergssalt som gir en rund og fin saltsmak. Black & White passer til det aller meste.
Peppersorten Tellicherry Garbled Special Extra Bold kommer fra den velkjente regionen Tellicherry i Kerala i India. Det som kjennetegner dette pepperet er de store velformende pepperkornene som har en god og fruktig styrke og ekstra god smak.
Bergsalt (73%), svartpeppar (Tellicherry Garbled Special Extra Bold).
Allergener:
Energi 75 kcal / 315 kj
Fett 0,9 g
- mettet fett 0,4 g
Karbohydrat 11 g
- sukkerarter 0,2 g
Protein 2,8 g
Salt 70,8 g
Krydderkvernen med Tellicherry Black Pepper gir deg en fruktig og aromatisk sort pepper. Den kan brukes både til matlaging og som bordkrydder.
Peppersorten Tellicherry Garbled Special Extra Bold kommer fra den velkjente regionen Tellicherry i Kerala i India. Det som kjennetegner dette pepperet er de store velformende pepperkornene som har en herlig og fruktig styrke og ekstra god smak.
SORT PEPPER
Allergener:
Energi kilojoule 1 159,0,
Energi kcal 277,0,
Fett (total) 3,3
- mettet fett 1,4,
Karbohydrat 39,0
- sukkerarter 0,6,
Protein 10,0,
Salt 0,05
Chili Explosion er en het blanding av utvalgte typer chili, blandet med søt paprika og en touch chipotle. Smaksrike tomater runder av styrken og gir et balansert krydder som passer til det meste.
Salt, paprika, chili (rallis, goli, indofarm, new mexico), Sennep frø, tomat, sort pepper, chili ekstrakt
Allergener: Sennep
Energi 228 kcal / 952 kj
Fett 7,7 g
- mettet fett 0,6 g
Karbohydrat 24 g
- sukkerarter 13 g
Protein 10 g
Salt 36,3 g
En smakfull saus som i hovedsak er laget av chilipepper. Perfekt til asiatisk mat, men også god som smakstilsetning i andre gryte- og risretter.
Chilipepper (69%), salt, surhedsregulerende middel (eddiksyre), konserveringsmiddel (E202).
Allergener:
Energi 160 kJ /
40 kcal,
Fett 0,9 g
- mettet fett 0,2 g,
Karbohydrat 6,5 g
- sukkerarter 0,2 g,
Protein 1 g,
Salt 10 g
CHILI,CUMIN,OREGANO,SALT HVITLØK
Allergener:
Energi 314 kcal / 1305 kJ
Fett 13.1 g
- mettede 2.1 g
Karbohydrater 22.9 g
- sukkerarter 8.6 g
Kostfibre 29.9 g
Protein 13.2 g
Salt 4.5 g
Cumin Malt 31G Gl Hindu. Spisskummen er en viktig del av smakssammensettingen i mange indiske og meksikanske retter. Smaken er sterk, krydret og nesten litt besk. Med en frisk, urtete avslutning.
cumin
Allergener:
Fett 22.3 g
- mettede 1.5 g
Karbohydrater 44.2 g
- sukkerarter 2.3 g
Kostfibre 10.5 g
Protein 17.8 g
Salt 0.42
Roasted Garlic & Pepper inneholder ristet hvitløk som gir en rund og mild smak. Blandingen av hvitløk, svart-, hvit- og chilipeppar gjør at Roasted Garlic & Pepper passer til all mat der det ønskes hvitløksmak.
Garlic & Pepper Roasted M/Kvern
Hvitløk, løk, salt, sort pepper, ristet hvitløk, hvit pepper, chili pepper, krydderekstrakt (hvitløk, pepper), gressløk
Allergener:
Energi 260 kcal / 1097 kj
Fett 2,2 g
- mettet fett 0,3 g
Karbohydrat 43 g
- sukkerarter 2 g
Protein 9,6 g
Salt 21,4 g
Frysetørket gressløk passer bra i alle retter der fersk gressløk ellers inngår. Smaken av gressløk forsterkes ved tilberedning.
Purløg/gressløk.
Allergener:
Energi 321 kcal / 1347 kj
Fett 3,5 g
- mettet fett 0,6 g
Karbohydrat 38 g
Kostfiber 26 g
Protein 21 g
Salt 0,18 g
Gressløk - Gressløk
GRESSLØK
Allergener:
Energi 311 kcal / 1301 kj
Fett 3,5 g
- mettet fett 0,6 g
Karbohydrat 64,3 g
Kostfiber 26,2 g
Protein 21,2 g
Salt 0,18 g
Gurkemeie brukes ofte ikke primært for sin smak. Det er istedet den vakre gule fargen, som hever risretter, fiskesuppe, curryretter mm til en fargeopplevelse for øyet. Blir ofte kalt indisk safran.
GURKEMEIE
Allergener:
Fett 3.2 g
- flerumettede 0 g
- mettede 1.8 g
Karbohydrater 44.4 g
- sukkerarter 3.2 g
Kostfibre 22.7 g
Protein 9.7 g
Salt 0.1 g
Confecta Havsalt er et naturprodukt utvunnet fra Middelhavets ramsalte sjø og brennende sol. Fint havsalt i 750 gram boks.
Fint havsalt
Allergener:
Fett 0 g
- mettede 0 g
Karbohydrater 0 g
- sukkerarter 0 g
Protein 0 g
Salt 46.8 g
Tørket basilikum passer bra til alle italienske retter og retter som ellers inneholder fersk basilikum.
Basilikum, lik som mange andre urtekrydder, bør smules i hånden før bruk for å få frem all smaken. Basilikum er spesielt godt med kalv, kylling og annet lyst kjøtt, grønnsaksretter og pastaretter.
BASILIKUM
Allergener:
Energi 244 kcal / 1013 kj
Fett 4,1 g
- mettet fett 2,2 g
Karbohydrat 10 g
- sukkerarter 1,7 g
Kostfiber 37,7 g
Protein 23 g
Salt 0,2 g
Hindu biffkrydder 72G
SALT,PAPRIKA, PEPPER,MSG, MUSKAT,LØK, TIMIAN,HVITLØK, SENNEP,ALLEHÅNDE, SELLERI, KORIANDER, INGEFÆR, GURKEMEIE, STJERNEANIS, CUMIN, BUKKEHORNSFRØ, CHILI,KARDEMOMME
Allergener: Selleri ,Sennep
Energi 135 kcal / 564 kj
Fett 4 g
- mettet fett 1,2 g
Karbohydrat 11,7 g
- sukkerarter 2,4 g
Kostfiber 10,6 g
Protein 8,5 g
Salt 55,41 g
Grillkrydder er en krydderblanding som kan brukes til svært mye. Tilsett god smak på grillet og stekt kjøtt, til kylling og kjøttdeigretter.
salt, paprika, msg, timian, muskat, pepper, løk, ingefær, hvitløk, allehånde, selleri, koriander, gurkemeie, stjerneanis, cumin, bukkehornsfrø, chili, kardemomme
Allergener: Selleri
Energi 113 kcal / 472 kj
Fett 3,2 g
- mettet fett 1 g
Karbohydrat 7,2 g
- sukkerarter 2,1 g
Kostfiber 8 g
Protein 10,4 g
Salt 61,7 g
Svart pepper er et av de krydderne det handles mest med i hele verden.
Smaken er aromatisk og ren med en behagelig hete. Den aromatiske smaken sitter i både kjernen og skallet, og frigjøres ved kverning. Hel pepper brukes rett i gryter og lignende, eller males/knuses i kvern eller morter.
PEPPER GROVMALT
Allergener:
Fett 3.3 g
- mettede 1.4 g
Karbohydrater 38.7 g
- sukkerarter 0.6 g
Kostfibre 25.3 g
Protein 10.4 g
Salt 0 g
Malt, hvit pepper. Hvit pepper er den modne, skrelte og tørkede frukten fra pepperplanten Piper Nigrum. Brukes i all slags matlaging og som bordkrydder.
PEPPER HVIT MALT
Allergener:
Fett 2.1 g
- mettede 0.6 g
Karbohydrater 42.4 g
- sukkerarter 0 g
Kostfibre 26.2 g
Protein 10.4 g
Salt 0 g
Krydderblanding spesielt utviklet for bruk med bl.a. viltkjøtt, sauser og marinader.
PAPRIKA (RØD OG GRØNN),SENNEPSFRØ, LØK,HVITLØK
Allergener: Sennep
Energi 381 kcal / 1588 kJ
Fett 16.1 g
- mettede 1.5 g
Karbohydrater 32.8 g
- sukkerarter 7.6 g
Kostfibre 21.9 g
Protein 17.4 g
Salt 0.1 g
Malte frø av korianderplanten. Korianderfrø er en viktig ingrediens i indiske krydderblandinger og i de fleste karryblandinger. De har en fruktig smak og minner om bergamot, sitron og salvie.
Brukes også mye i meksikansk matlaging, i for eksempel salsa og guacamole. I det nordiske kjøkken bruker vi også koriander i brød, supper, marinader osv.
KORIANDER MALT
Allergener:
Energi 298 kcal / 1247 kJ
Fett 17.8 g
- mettede 1 g
Karbohydrater 54.9 g
- sukkerarter 0 g
Kostfibre 41.9 g
Protein 12.4 g
Salt 0.09 g
Karri er godt til høns, svinekjøtt, kylling, ris, majones og saus. Aller best blir det hvis du først blander karrien i smør.
KORIANDER, GURKEMEIE,CUMIN, PEPPER, BUKKEHORNSFRØ, CHILI,KARDEMOMME
Allergener:
Energi 312 kcal / 1305 kj
Fett 12,5 g
- mettet fett 1,4 g
Karbohydrat 47,6 g
- sukkerarter 1,6 g
Kostfiber 29,1 g
Protein 12,8 g
Salt 0,13 g
Peppermix er en krydderblanding med mye pepper. Peppermix passer til stekt og grillet mat, men også i sauser og gryter.
SORT,HVIT,GRØNN,RØD PEPPER,PAPRIKA,ALLEHÅNDE, GLUTAMAT,LØK,HVITLØK
Allergener:
Fett 3.8 g
- mettede 1.1 g
Karbohydrater 30 g
- sukkerarter 1.7 g
Kostfibre 17.6 g
Protein 18.2 g
Salt 7.2 g
Peppermix er en krydderblanding med mye pepper. Peppermix passer til stekt og grillet mat, men også i sauser og gryter.
pepper sort, pepper hvit, pepper grønn, pepper rød
Allergener:
Fett 3.3 g
- mettede 1 g
Karbohydrater 40.4 g
- sukkerarter 0.3 g
Kostfibre 23.5 g
Protein 9.9 g
Salt 0 g
Krydderblanding som er god til fisk- og kjøttretter, gryter og farseretter. Den franske karakteren kommer av en perfekt balansert blanding.
OREGANO,BASILIKUM,ESTRAGON,TIMIAN,MERIAN,ROSMARIN
Allergener:
Energi 277 kcal / 1150 kJ
Fett 6.3 g
- mettede 2.7 g
Karbohydrater 24 g
- sukkerarter 2.3 g
Kostfibre 38.9 g
Protein 13.7 g
Salt 0.14 g
Rosmarin ble opprinnelig brukt for sine konserverende egenskaper. Den gode viltsmaken fikk man på kjøpet. Passer til vilt, lam, svin, farseretter, marinader og supper.
ROSMARIN
Allergener:
Fett 15.2 g
- mettede 7.4 g
Karbohydrater 46.4 g
- sukkerarter 0 g
Kostfibre 42.6 g
Protein 4.9 g
Salt 0.1 g
Sitronpepper gir en frisk smak i dressinger og i fiskeretter. Brukes med fordel som bordkrydder da salt inngår i blandingen.
Hindu sitronpepper
SALT,PEPPER, SITRONSYRE, GURKEMEIE, LØKGRANULAT, SITRONAROMA, PAPRIKA, VEG. OLJE
Allergener:
Energi 140 kcal / 586 kj
Fett 1,7 g
- mettet fett 0,7 g
Karbohydrat 20,2 g
- sukkerarter 0,6 g
Kostfiber 12 g
Protein 5 g
Salt 41,9 g
Pepper er et av de krydderne det handles mest med i hele verden. Sort pepper er den umodne, fermenterte og tørkede frukten fra pepperplanten Piper Nigrum.
Smaken er aromatisk og ren med en behagelig hete. Den aromatiske smaken sitter i både kjernen og skallet, og frigjøres ved kverning. Hel pepper brukes rett i gryter og lignende, eller males/knuses i kvern eller morter.
PEPPER SORT HEL
Allergener:
Fett 3.3 g
- mettede 1.4 g
Karbohydrater 38.7 g
- sukkerarter 0.6 g
Kostfibre 25.3 g
Protein 10.4 g
Salt 0 g
Timian er en av de klassiske urtene og passer til alle typer retter. Smaken er kraftig og aromatisk med litt sitronaktig preg. Brukes til kjøtt, fisk, grønnsaker, pasta, pizza, supper, marinader m.m.
TIMIAN
Allergener:
Fett 7.4 g
- mettede 2.7 g
Karbohydrater 26.9 g
- sukkerarter 1.7 g
Kostfibre 37 g
Protein 9.1 g
Salt 0.1
Valmuefrø brukes mest som dekorasjon på brød og bakverk men kan også brukes i f.eks. desserter.
VALMUEFRØ
Allergener:
Energi 497 kcal / 2050 kj
Fett 41,6 g
- mettet fett 4,5 g
Karbohydrat 3 g
- sukkerarter 3 g
Kostfiber 19,5 g
Protein 18 g
Salt 0,1 g
HUSHOLDNINGSSALT MED JOD
Allergener:
Fett 0 g
- enummettede 0 g
- flerumettede 0 g
- mettede 0 g
Karbohydrater 0 g
- polyoler 0 g
- stivelse 0 g
- sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 100
Kyllingkrydder er en smaksrik krydderblanding til grillet, stekt eller ovnsstekt kylling. Smaken er en blanding av grillkrydder og curry, og dette gjør kyllingkrydder til et utmerket alternativ til allround- eller grillkrydder.
Salt, løk (17%), paprika (14%), sort peber, cayennepeber (6,6%), koriander, gurkemeje, bukkehornsfrø/bukkehornkløver, fennikel, spidskommen/spisskummen.
Allergener:
Energi 194 kcal / 810 kj
Fett 4,9 g
- mettet fett 0,8 g
Karbohydrat 22,4 g
- sukkerarter 3,4 g
Kostfiber 15,5 g
Protein 7,3 g
Salt 40,86 g
Laurbærblad brukes for eksempel til koking av fisk og pølse, til kjøttgryter, nedlegging av sild i lake og i marinader.
LAURBÆRBLAD
Allergener:
Fett 8.4 g
- flerumettede 0 g
- mettede 2.3 g
Karbohydrater 48.6 g
- sukkerarter 0 g
Kostfibre 26.3 g
Protein 7.6 g
Salt 0 g
Nellik har en søt smak med kraftig karakter. Malt nellik anvendes i kjøttretter, gryter og sauser, men passer også til bakverk.
nellik malt
Allergener:
Energi 1 391 kJ /
335 kcal
Fett 13 g
- mettet fett 4 g
Karbohydrat 31,6 g
- sukkerarter 2,4 g
Kostfiber 33,9 g
Protein 6 g
Salt 0,7 g
Eksklusiv smak som setter sitt særpreg på kjøttkaker, potetmos, spinat og risretter. Passer også fint til marinader og syltelaker. Muskatnøtt er for øvrig ingen nøtt, men kjernen på en frukt.
MUSCATNØTT MALT
Allergener:
Energi 506 kcal / 2093 kJ
Fett 36.3 g
- mettede 25.9 g
Karbohydrater 28.5 g
- sukkerarter 3 g
Kostfibre 20.8 g
Protein 5.8 g
Salt 0 g
Oregano er pizzaens faste følgesvenn. Smaken er kraftig og aromatisk. I Santa Marias Oregano finner du bare blader og blomster - ikke stilker og strå. Knus den i hånden for å frigjøre aroma før bruk.
Oregano.
Allergener:
Fett 4.3 g
- mettede 1.6 g
Karbohydrater 26.4 g
- sukkerarter 4.1 g
Kostfibre 42.5 g
Protein 9 g
Salt 0.06 g
Sort pepper er et av krydderne det handles mest av i verden. Krydderet består av den umodne, fermenterte og tørkede frukten fra pepperplanten, og brukes i all slags matlaging og som bordkrydder.
PEPPER SORT HEL
Allergener:
Fett 3.3 g
- flerumettede 0 g
- mettede 1.4 g
Karbohydrater 38.7 g
- sukkerarter 0.6 g
Kostfibre 25.3 g
Protein 10.4 g
Salt 0 g
Sort pepper er et av krydderne det handles mest av i verden. Krydderet består av den umodne, fermenterte og tørkede frukten fra pepperplanten og brukes i all slags matlaging og som bordkrydder.
PEPPER SORT HEL
Allergener:
Energi 277 kcal / 1159 kJ
Fett 3.3 g
- mettede 1.4 g
Karbohydrater 38.7 g
- sukkerarter 0.6 g
Kostfibre 25.3 g
Protein 10.4 g
Salt 0 g
Rock Salt er et deilig bergssalt med myk og rund saltsmak. Kvern den direkte på maten.
Bergsalt
Allergener:
Energi 0 kcal / 0 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 0 g
Protein 0 g
Salt 100 g
Rock Salt er et vakkert bergsalt med myk saltsmak. Mal det direkte på kjøtt, fisk, grønnsaker eller i gryter, supper og sauser.
Salt
Allergener:
Energi 0 kcal / 0 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 0 g
Protein 0 g
Salt 100 g
Den originale Taco Spice Mix. Smaker av mild chili, oregano, hvitløk og spisskummen. Gir din taco den rette smaken.
Krydderier (27%)(chilipeber, spidskommen/spisskummen, hvidløg), druesukker, løg, salt, oregano, gærekstrakt, kartoffelstivelse, kartoffelfibre, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), krydderiekstrakt (paprika).
Allergener:
Energi 291 kcal / 1224 kj
Fett 5,1 g
- mettet fett 0,7 g
Karbohydrat 46 g
- sukkerarter 22 g
Kostfiber 12 g
Protein 9,7 g
Salt 17,3 g
Allehånde har en aromatisk mettet fruktsødme med en mild smak av nellik. Allehånde er bærene av et tre i myrtefamilien. Allehånde brukes typisk ved koking av kjøtt og fisk og ved innlegging av sild.
Allehånde har en aromatisk mettet fruktsødme med en mild smak av nellik. Allehånde er bærene av et tre i myrtefamilien. Allehånde brukes typisk ved koking av kjøtt og fisk og ved innlegging av sild.
Allehånde
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 348 kcal / 1457 kj
Fett 8,7 g
- mettet fett 2,5 g
Karbohydrat 51 g
Kostfiber 22 g
Protein 6,1 g
Salt 0,19 g
En klassiker! Knorr Aromat både fremhever og forsterker råvarenes naturlig smak, samtidig som den gir ekstra god smak på maten. Passer godt i både varme og kalde retter. 7 kg tørt krydder.
Salt, Smaksforsterker (mononatriumglutamat), MELKESUKKER, Gjærekstrakt, Løk 3,4 %, Solsikkeolje, Palmefett, Antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), Krydder og Urter (bl.a. hvitløk og SELLERIFRØ), Karl Johan Steinsopp
Allergener: Melk ,Selleri
Fett 3 g
- mettede 1 g
Karbohydrater 12 g
- sukkerarter 10 g
Kostfibre 0.6 g
Protein 13 g
Salt 63 g
Cayennepepper
Allergener:
Energi 376 kcal / 1562 kj
Fett 17 g
- mettet fett 3,3 g
Karbohydrat 29 g
- sukkerarter 10 g
Kostfiber 27 g
Protein 12 g
Salt 0,08 g
En klassisk krydderblanding som er god å lage kryddersmør med, og fin til å smaksette både kalde og varme sauser. Gir med dominans av urter en mild, aromatisk smak.
Rød og grøn peberfrugt/paprika, urter (28%)(persille, merian, basilikum, estragon, timian, oregano), løg, SENNEPSFRØ, KNOLDSELLERI/KNOLLSELLERI, sort peber, rosépeber, hvidløg.
Allergener: Selleri ,Sennep
Fett 8 g
- mettede 1 g
Karbohydrater 39 g
- sukkerarter 17 g
Kostfibre 23 g
Protein 17 g
Salt 0.54 g
Havsalt, rød peberfrugt/paprika, chilipeber (20%), SENNEPSFRØ, tomat (8,1%), sort peber, chipotle peberekstrakt, farve (paprikaekstrakt).
Allergener: Sennep
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 241 kcal / 1008 kj
Fett 9,1 g
- mettet fett 1 g
Karbohydrat 23 g
- sukkerarter 15 g
Kostfiber 13 g
Protein 10 g
Salt 36,7 g
Chilipulver er en amerikansk krydderblanding som bl.a. inneholder chilipepper, spisskummen og oregano. Brukes i kjøttgryter som Chili Con Carne, i potet- og eggeretter samt til ris i ulike former.
Chilipeber (76%), spidskommen/spisskummen, salt, oregano, hvidløg, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).
Allergener:
Fett 11 g
- mettede 2 g
Karbohydrater 25 g
- sukkerarter 9.1 g
Kostfibre 28 g
Protein 13 g
Salt 8.3 g
Curry er godt til både svinekjøtt og kylling. Hever smaken på risretter, sauser og majoneser. Aller best får du frem smaken i curryen hvis du freser den først i smør eller olje.
Koriander (34%), gurkemeje (31%), bukkehornsfrø/bukkehornkløver, cayennepeber, spidskommen/spisskummen, fennikel, sort peber.
Allergener:
Energi 1 376 kJ /331 kcal
Fett 11 g
- mettet fett 1,5 g
Karbohydrat 29 g
- sukkerarter 1,8 g
Kostfiber 30 g
Protein 14 g
Salt 0,12 g
Dill er en populær urte å bruke til fisk, skalldyr og poteter, samt i sauser og dressinger. Frysetørket dill benyttes der fersk dill ellers inngår. Smaken forsterkes under tilberedning.
Dild/dill.
Allergener:
Fett 4.4 g
- mettede 0.2 g
Karbohydrater 42 g
- sukkerarter 0 g
Kostfibre 14 g
Protein 20 g
Salt 0.52 g
ENEBÆR
Allergener:
Energi 384 kcal / 1613 kj
Fett 15 g
- mettet fett 0,6 g
Karbohydrat 37 g
- sukkerarter 7,5 g
Protein 20 g
Salt 0,05 g
Smaksrikt krydder av god kvalitet. God til saus, fisk og oljebaserte dressinger
Estragonblader
Allergener:
Næringsinnhold per 100g
Energi
1235 kJ
Energi
295 kcal
Fett
Hvorav:
- Mettede fettsyrer
7,2 g
1,9 g
Karbohydrat
Hvorav:
- Sukkerarter
50 g
0 g
Kostfiber
7,4 g
Protein
23 g
Salt
0,16 g
Estragon er et klassisk urtekrydder som er spennende å lage kryddersmør av. Er dessuten godt på stekt kylling og selvsagt i bearnaisesaus. Estragon gir en utsøkt smak til potetsalat.
Estragon.
Allergener:
Energi kilojoule 1 441,0,
Energi kcal 342,0,
Fett (total) 7,2
- mettet fett 1,8,
Karbohydrat 43,0,
Protein 23,0,
Salt 0,16
Flaksalt som er høstet for hånd fra havet utenfor sydvestkysten av England. Flaksalt passer både til matlaging og ved servering.
100 % havsalt
Allergener:
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
- mettede 0 g
Karbohydrater 0 g
- polyoler 0 g
- stivelse 0 g
- sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 95 g
SALT HELT UTEN TILSETNINGER
Allergener:
Energi 0 kcal / 0 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 0 g
Protein 0 g
Salt 100 g
En av de viktigste krydderblandingene i det indiske kjøkkenet. Et aromatisk og smaksrik krydder med tydelig karakter av kardemomme og spisskummin.
NELLIK,PEPPER SORT,CHILI,ALLEHÅNDE,KANEL,KARDEMOMME,CUMUN,KORIANDER
Allergener:
Fett 14.7 g
- flerumettede 0 g
- mettede 1.3 g
Karbohydrater 45.3 g
- sukkerarter 1.4 g
Kostfibre 29.2 g
Protein 12.3 g
Salt 0.2 g
Frysetørket gressløk.
Allergener:
Energi 0 kcal / 0 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 0 g
Protein 0 g
Salt 0,13 g
Gurkemeie brukes ofte ikke primært for sin smak. Det er istedet den vakre gule fargen, som hever risretter, fiskesuppe, curryretter mm til en fargeopplevelse for øyet. Blir ofte kalt indisk safran.
GURKEMEIE
Allergener:
Energi 291 kcal / 1222 kj
Fett 3,2 g
- mettet fett 1,8 g
Karbohydrat 44,4 g
- sukkerarter 3,2 g
Kostfiber 22,7 g
Protein 9,7 g
Salt 0,1 g
SALT(55%),PAPRIKA, PEPPER,MSG, MUSKAT,LØK, TIMIAN,HVITLØK, SENNEP,ALLEHÅNDE, SELLERI, KORIANDER, INGEFÆR, GURKEMEIE, STJERNEANIS, CUMIN, BUKKEHORNSFRØ, CHILI,KARDEMOMME
Allergener: Selleri ,Sennep
Fett 4 g
- flerumettede 0 g
- mettede 1.2 g
Karbohydrater 11.7 g
- sukkerarter 2.4 g
Kostfibre 10.6 g
Protein 8.5 g
Salt 55.41 g
Grillkrydder er en krydderblanding som kan brukes til svært mye. Tilsett god smak på grillet og stekt kjøtt, til kylling og kjøttdeigretter.
SALT,PAPRIKA,MSG, TIMIAN,MUSKAT, PEPPER,LØK, INGEFÆR,HVITLØK, ALLEHÅNDE, SELLERI, KORIANDER, GURKEMEIE, STJERNEANIS, CUMIN, BUKKEHORNSFRØ, CHILI,KARDEMOMME
Allergener: Selleri
Energi 113 kcal / 472 kj
Fett 3,2 g
- mettet fett 1 g
Karbohydrat 7,2 g
- sukkerarter 2,1 g
Kostfiber 8 g
Protein 10,4 g
Salt 61,7 g
Piffikrydderet lever i beste velgående! Dette allkrydderet tilsetter salt og god smak til det aller meste.
SALT,MSG,PAPRIKA, LØK,CHILI,TIMIAN, MUSKAT,PEPPER, CUMIN,HVITLØK, INGEFÆR, SITRONSYRE, OREGANO, ALLEHÅNDE, SELLERI, KORIANDER, GURKEMEIE, STJERNEANIS, BUKKEHORNSFRØ, KARDEMOMME
Allergener: Selleri
Energi 114 kcal / 474 kj
Fett 2,7 g
- mettet fett 0,9 g
Karbohydrat 9,8 g
- sukkerarter 1,8 g
Kostfiber 7 g
Protein 10,2 g
Salt 61,5 g
Fra økologiske avlinger. Hvit Pepper er moden, skrelt og tørket frukt fra pepperplanten. Hvit pepper passer til fisk, skalldyr, kjøtt av svin, kalv og lam, bechamelsaus, spinat, blomkål og majoneser.
Hvid peber*. *Certificeret økologisk.
Allergener:
Energi 283 kcal / 1185 kj
Fett 2,1 g
- mettet fett 0,6 g
Karbohydrat 42 g
Kostfiber 26 g
Protein 10 g
Salt 0 g
Granulert hvitløk fremstilles av førsteklasses hvitløk som tørkes og så males til pulver. Ved tilberedning kommer hele den fyldige aromaen frem.
Hvitløk
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 346 kcal / 1463 kJ
Fett 0.7 g
hvorav mettede fettsyrer 0.2 g
Karbohydrater 64 g
hvorav sukkerarter 2.4 g
Kostfibre 9 g
Protein 17 g
Salt 0.15 g
Hvitløkspulver passer godt til all slags matlaging der fersk hvitløk ellers er inkludert. F.eks. til steking, grilling, gratinering, marinader m.m.
HVITLØKPULVER
Allergener:
Energi 346 kcal / 1464 kj
Fett 0,7 g
- mettet fett 0,2 g
Karbohydrat 63,7 g
- sukkerarter 2,4 g
Kostfiber 9 g
Protein 16,6 g
Salt 0,2 g
Hvidløg
Allergener:
Energi 346 kcal / 1463 kj
Fett 0,7 g
- mettet fett 0,2 g
Karbohydrat 63,7 g
- sukkerarter 2,4 g
Kostfiber 9 g
Protein 16,6 g
Salt 0,15 g
ingefær malt
Allergener:
Energi 342 kcal / 1442 kj
Fett 4,2 g
- mettet fett 2,6 g
Karbohydrat 60 g
- sukkerarter 19,8 g
Kostfiber 14,1 g
Protein 9 g
Salt 0,1 g
Ingefær er fint følge til svinekjøtt, prøv å tilsette litt ekstra i marinaden til spareribs. Ingefær setter også en spiss på vispet kremfløte til fruktdesserter og i smoothies og grønnsaksshots.
Ingefær kommer fra en liljevekst og det er roten som brukes til krydder. Smaken er aromatisk krydret med en touch av sitrus.
INGEFÆR MALT
Allergener:
Energi 342 kcal / 1442 kj
Fett 4,2 g
- mettet fett 2,6 g
Karbohydrat 60 g
- sukkerarter 19,8 g
Kostfiber 14,1 g
Protein 9 g
Salt 0,1 g
Hel kanelstang gir god smak til bakverk og desserter. Prøv også å legge en kanelstang i gryteretter for en ekstra varm smak.
Kanel.
Allergener:
Fett 1.2 g
- mettede 0.3 g
Karbohydrater 27 g
- sukkerarter 2.2 g
Kostfibre 53 g
Protein 4 g
Salt 0.03 g
Kanel er et søtt og aromatisk krydder som passer utmerket i desserter og bakverk. Kanel setter også god smak i indiske og andre eksotiske gryteretter.
Bark fra Cassiatreet.
Allergener:
Fett 0 g
- flerumettede 0 g
- mettede 0 g
Karbohydrater 0 g
- sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 0.03 g
KANEL MALT
Allergener:
Energi 246 kcal / 1016 kj
Fett 1,2 g
- mettet fett 0,3 g
Karbohydrat 28,1 g
- sukkerarter 2,2 g
Kostfiber 53,1 g
Protein 4 g
Salt 0 g
Kanel er et søtt og aromatisk krydder som passer utmerket i desserter og bakverk. Kanel setter også god smak i indiske og andre eksotiske gryteretter. Økologisk variant.
KANEL MALT
Allergener:
Energi 246 kcal / 1016 kj
Fett 1,2 g
- mettet fett 0,3 g
Karbohydrat 28,1 g
- sukkerarter 2,2 g
Kostfiber 53,1 g
Protein 4 g
Salt 0 g
KORIANDER, GURKEMEIE,PEPPER,CUMIN, BUKKEHORNSFRØ, CHILI,KARDEMOMME
Allergener:
Energi 312 kcal / 1305 kj
Fett 12,5 g
- mettet fett 1,4 g
Karbohydrat 47,6 g
- sukkerarter 1,6 g
Kostfiber 29,1 g
Protein 12,8 g
Salt 0,13 g
KORIANDER MALT
Allergener:
Energi 298 kcal / 1247 kj
Fett 17,8 g
- mettet fett 1 g
Karbohydrat 54,9 g
Kostfiber 41,9 g
Protein 12,4 g
Salt 0,09 g
Malte frø av korianderplanten. Inngår i Garam Masala og andre curryretter. I det nordiske kjøkken bruker vi også koriander i brød, supper, marinader osv.
Koriander.
Allergener:
Energi 346 kcal / 1427 kj
Fett 18 g
- mettet fett 1 g
Karbohydrat 13 g
Kostfiber 42 g
Protein 12 g
Salt 0,09 g
Persilleblader
Allergener:
Energi 0 kcal / 0 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 0 g
Protein 0 g
Salt 0,4 g
Mysepulver (melk), sukker, melkepulver, salt, surhetsregulerende middel E330, gurkemeieekstrakt, aroma.
Allergener: Melk
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 314 kcal / 1332 kj
Fett 2 g
- mettet fett 1,1 g
Karbohydrat 64 g
- sukkerarter 61,7 g
- stivelse 2,3 g
Protein 10 g
Salt 16,5 g
Kyllingkrydder er en smaksrik krydderblanding til grillet, stekt eller ovnsstekt kylling. Et utmerket alternativ til allround- eller grillkrydder.
SALT,PAPRIKA,MSG, KORIANDER, GURKEMEIE,LØK, HVITLØK,PEPPER, CUMIN, BUKKEHORNSFRØ, CHILI,KARDEMOMME
Allergener:
Energi 128 kcal / 535 kj
Fett 3,8 g
- mettet fett 0,6 g
Karbohydrat 7,6 g
- sukkerarter 2,8 g
Kostfiber 10,2 g
Protein 11,9 g
Salt 56,2 g
En utvikling av tradisjonelt grillkrydder som er spesielt laget for å sette god smak på kylling. Den gode smaken kommer bl.a. fra paprika, løk og sort pepper.
Salt, urter (rosmarin, persille, merian, timian, oregano), paprika, løg, sort peber, chilipeber, spidskommen/spisskummen, SELLERIFRØ, hvidløg, koriander, gurkemeje, bukkehornsfrø/bukkehornkløver, cayennepeber, fennikel, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxi
Allergener: Selleri
Energi 115 kcal / 480 kj
Fett 3,3 g
- mettet fett 0,6 g
Karbohydrat 12 g
- sukkerarter 2 g
Kostfiber 9,9 g
Protein 4,7 g
Salt 64,2 g
Løk.
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 0 g
Protein 0 g
Salt 0,43 g
Merian er en urte i slekt med oregano og har en lett parfymert lukt og en aromatisk smak. Bruk den som smaksetter til kjøtt, fisk og grønnsaksretter.
Merian.
Allergener:
Energi 276 kcal / 1142 kj
Fett 7 g
- mettet fett 0,5 g
Karbohydrat 20 g
- sukkerarter 4,1 g
Kostfiber 40 g
Protein 13 g
Salt 0,19 g
CHILI,CUMIN, OREGANO,SALT (4%), HVITLØK
Allergener:
Fett 13.1 g
- flerumettede 0 g
- mettede 2.1 g
Karbohydrater 22.9 g
- sukkerarter 8.6 g
Kostfibre 29.9 g
Protein 13.2 g
Salt 4.5 g
Natvigs krydderblanding fra TORO Krydderiet er en populær krydderblanding av blant annet sort pepper, paprika, salt, karri, muskat, kjennepepper og ingefær. Natvigs passer perfekt både til kjøtt, kylling og fisk. Lett å like, lett å lage.
Salt, sort pepper, antiklumpemiddel (E554), aromaer (inneholder proteinekstrakt av soya og hvete-glutenfri), paprika, fargestoff (karamell og paprikaekstrakt), rapsolje, karri, sennep, worchestershiresaus (inneholder fisk), sukker, syre (eddiksyre), muskatnøtt, kajennepepper, ingefær, løkekstrakt, lausbærblad
Allergener: Soya ,Fisk ,Sennep
Fett 0.9 g
- mettede 0.1 g
Karbohydrater 3 g
- sukkerarter 1.4 g
Kostfibre 0 g
Protein 0.8 g
Salt 88 g
Nellik har mye duft og aroma. Smaken av nellik er varm, fruktig og aromatisk. Hel nellik brukes ekstra mye i det franske og kreolske kjøkkenet, til å smaksette gryter. De skal koke med eller brukes i buljongen, og plukkes ut før servering.
NELLIK HEL
Allergener:
Fett 13 g
- flerumettede 0 g
- mettede 4 g
Karbohydrater 31.6 g
- sukkerarter 2.4 g
Kostfibre 33.9 g
Protein 6 g
Salt 0.7 g
Nellik er de tørkede blomsterknoppene fra et tropisk tre. Både smak og lukt er kraftig og aromatisk. Nellik er et av de klassiske julekrydderne, og er med i alt fra pepperkaker til pynt i appelsinen.
Nellik
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 381 kcal / 1578 kJ
Fett 20 g
hvorav mettede fettsyrer 5.4 g
Karbohydrater 27 g
hvorav sukkerarter 2.4 g
Kostfibre 34 g
Protein 6 g
Salt 0.61 g
Nellik har mye duft og aroma. Smaken av nellik er varm, fruktig og aromatisk. Hel nellik brukes ekstra mye i det franske og kreolske kjøkkenet, til å smaksette gryter. De skal koke med eller brukes i buljongen, og plukkes ut før servering.
Nellik har en søt smak med kraftig karakter. Malt nellik anvendes i kjøttretter, gryter og sauser, men passer også til bakverk.
NELLIK MALT
Allergener:
Energi 335 kcal / 1391 kj
Fett 13 g
- mettet fett 4 g
Karbohydrat 31,6 g
- sukkerarter 2,4 g
Kostfiber 33,9 g
Protein 6 g
Salt 0,7 g
Paprika er mild og smakrik. Krydderet er godt til gryter, kjøtt, kylling, egg, fisk og skalldyr.
PAPRIKA MALT
Allergener:
Fett 12.9 g
- flerumettede 0 g
- mettede 2.1 g
Karbohydrater 18.3 g
- sukkerarter 10.3 g
Kostfibre 34.9 g
Protein 14.1 g
Salt 0.2 g
Røkt paprika brukes i marinader og kjøttretter. Gir en naturlig svak og balansert preg av grill/røyk.
PAPRIKA RØKT
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 315 kcal / 1308 kj
Fett 12,9 g
- mettet fett 2,1 g
Karbohydrat 18,3 g
- sukkerarter 10,3 g
Kostfiber 34,9 g
Protein 14,1 g
Salt 0,2 g
Paprika, chilipeber, cayennepeber (2,0%).
Allergener:
Energi 327 kcal / 1360 kj
Fett 13 g
- mettet fett 1,6 g
Karbohydrat 25 g
- sukkerarter 11 g
Kostfiber 30 g
Protein 14 g
Salt 0,21 g
PEPPER SORT MALT
Allergener:
Fett 3.3 g
- flerumettede 0 g
- mettede 1.4 g
Karbohydrater 38.7 g
- sukkerarter 0.6 g
Kostfibre 25.3 g
Protein 10.4 g
Salt 0 g
PEPPER HVIT MALT
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 283 kcal / 1186 kj
Fett 2,1 g
- mettet fett 0,6 g
Karbohydrat 42,4 g
Kostfiber 26,2 g
Protein 10,4 g
Salt 0 g
Hvit Pepper er den modne, skrelte og tørkede frukten fra pepperplanten Piper Nigrum. Brukes i all slags matlaging og som bordkrydder.
Hvit pepper.
Allergener:
Fett 0 g
- flerumettede 0 g
- mettede 0 g
Karbohydrater 0 g
- sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 0.01 g
PEPPER SORT MALT
Allergener:
Energi 277 kcal / 1159 kj
Fett 3,3 g
- mettet fett 1,4 g
Karbohydrat 38,7 g
- sukkerarter 0,6 g
Kostfiber 25,3 g
Protein 10,4 g
Salt 0 g
Sort Pepper er den umodene, fermenterte og tørkede frukten fra pepperplanten Piper Nigrum. Smaken er aromatisk og ren med en behagelig hete. Den aromatiske smaken sitter i både kjernen og skallet, og frigjøres ved kverning.
PEPPER SORT GROVMALT
Allergener:
Fett 3.3 g
- flerumettede 0 g
- mettede 1.4 g
Karbohydrater 38.7 g
- sukkerarter 0.6 g
Kostfibre 25.3 g
Protein 10.4 g
Salt 0 g
Pepper oppdelt i 1500 små porsjonspakker i en praktisk og dekorativ serveringseske. Hygienisk alternativ til gjester som vil ha litt ekstra pepper.
Svart pepper.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 277 kcal / 1159 kJ
Fett 3.3 g
hvorav mettede fettsyrer 1.4 g
Karbohydrater 39 g
hvorav sukkerarter 0.6 g
Protein 10 g
Salt 0.05 g
Sort pepper er den umodne, fermenterte og tørkede frukten fra pepperplanten Piper Nigrum. Smaken er aromatisk og ren med en behagelig hete. Den aromatiske smaken sitter i både kjernen og skallet, og frigjøres ved kverning.
PEPPER SORT MALT
Allergener:
Fett 3.3 g
- flerumettede 0 g
- mettede 1.4 g
Karbohydrater 38.7 g
- sukkerarter 0.6 g
Kostfibre 25.3 g
Protein 10.4 g
Salt 0 g
Sort Pepper er den umodne, fermenterte og tørkede frukten fra pepperplanten Piper Nigrum. Smaken er aromatisk og ren med en behagelig hete. Den aromatiske smaken sitter i både kjernen og skallet, og frigjøres ved kverning.
Sort pepper.
Allergener:
Energi 0 kcal / 0 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 0 g
Protein 0 g
Salt 0,05 g
Peppermix er en krydderblanding med mye pepper. Peppermix passer til stekt og grillet mat, men også i sauser og gryter.
PEPPER SORT,MSG,PAPRIKA,PEPPERGRØNN,ALLEHÅNDE,LØK,SZECHUANPEPPER,HVITLØK
Allergener:
Fett 3.8 g
- flerumettede 0 g
- mettede 1.1 g
Karbohydrater 30 g
- sukkerarter 1.7 g
Kostfibre 17.6 g
Protein 18.2 g
Salt 7.2 g
Peppermix er en krydderblanding med mye pepper. Peppermix passer til stekt og grillet mat, men også i sauser og gryter.
sort pepper 48 %, rød paprika, sukker, grønn paprika, allehånde, kajennepepper 2 %, pepperekstrakt.
Allergener:
Fett 3.8 g
- flerumettede 0 g
- mettede 1.2 g
Karbohydrater 55 g
- sukkerarter 34 g
Kostfibre 18 g
Protein 8.5 g
Salt 0 g
Peppermix brukes som erstatning for eller som et supplement til vanlig pepper. Brukes ved grilling og steking, samt i sauser og gryter. Nå med mindre salt.
Peppermix brukes som erstatning for eller som et supplement til vanlig pepper. Brukes ved grilling og steking, samt i sauser og gryter. Nå med mindre salt.
Sort peber (36%), salt, SENNEPSFRØ, rød peberfrugt/paprika, løg, cayennepeber (3%), koriander, KNOLDSELLERI/KNOLLSELLERI, allehånde.
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 274 kcal / 1146 kj
Fett 8,3 g
- mettet fett 1 g
Karbohydrat 29 g
- sukkerarter 8,7 g
Kostfiber 18 g
Protein 12 g
Salt 20,2 g
Tørket persille passer bra til alle retter der fersk persille ellers inngår. Smaken av persille forsterkes under tillagingen.
PERSILLE
Allergener:
Energi 1 276 kJ /
305 kcal
Fett 5,5 g
- mettet fett 1,4 g
Karbohydrat 23,9 g
- sukkerarter 7,3 g
Kostfiber 26,7 g
Protein 26,6 g
Salt 1,1 g
SALT,MSG, PAPRIKA, LØK,CHILI,TIMIAN, MUSKAT,PEPPER, INGEFÆR, SITRONSYRE, HVITLØK, ALLEHÅNDE, SELLERI, KORIANDER, GURKEMEIE, STJERNEANIS, CUMIN,OREGANO, BUKKEHORNSFRØ, KARDEMOMME
Allergener:
114 kcal / 474 kj
Fett 2,7 g
- mettet fett 0,9 g
Karbohydrat 9,8 g
- sukkerarter 1,8 g
Kostfiber 7 g
Protein 10,2 g
Salt 61,5 g
Rosmarin ble opprinnelig brukt for sine konserverende egenskaper. Den gode viltsmaken fikk man på kjøpet. Passer til vilt, lam, svin, farseretter, marinader og supper.
Rosmarin.
Allergener:
Fett 15 g
- mettede 7.4 g
Karbohydrater 21 g
- sukkerarter 0 g
Kostfibre 43 g
Protein 4.9 g
Salt 0.13 g
Safran er de tørkede arrene fra en krokusart. Det er et godt krydder til baking. Passer også til risretter, blåskjell, skalldyr, fiskesaus og fiskesuppe. Samt i ekte spansk paella.
SAFRAN
Allergener:
Energi 1 297 kJ /
310 kcal
Fett 5,9 g
- mettet fett 1,6 g
Karbohydrat 65,4 g
- sukkerarter 0 g
Kostfiber 3,9 g
Protein 11,4 g
Salt 0,4 g
Italiensk salatkrydder er like godt til skalldyr som i en salatdressing. Karakteren er typisk italiensk med et tydelig innslag av hvitløk.
Salt, løg, hvidløg, urter (persille, oregano, basilikum, timian, estragon, salvie), druesukker, porre/purre, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).
Allergener:
Fett 1.7 g
- mettede 0.4 g
Karbohydrater 35 g
- sukkerarter 13 g
Kostfibre 8.7 g
Protein 7.2 g
Salt 40.1 g
salt 32 % (NaCl), paprika, rosmarin, hvitløk, tomat, sort pepper, basilikum, persille, antioksidant (sulfitt).
Allergener: Sulfitt
Energi 0 kJ /
0 kcal
Fett 0 g
- mettet fett 0 g
- flerumettet fett 0 g
Karbohydrat 0 g
- sukkerarter 0 g
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
Salt 36 g
SALT (100%)
Allergener:
Fett 0 g
- flerumettede 0 g
- mettede 0 g
Karbohydrater 0 g
- sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 98.2 g
Fint salt oppdelt i 1500 små porsjonspakker i en praktisk og dekorativ serveringseske. Hygienisk alternativ til gjester som foretrekker litt ekstra salt.
Salt
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Protein 0 g
Salt 98.2 g
SALVIE
Allergener:
Energi 315 kcal / 1318 kj
Fett 12,7 g
- mettet fett 7 g
Karbohydrat 60,7 g
- sukkerarter 1,71 g
Kostfiber 40,3 g
Protein 10,6 g
Salt 0,03 g
Sitronpepper gir en ekstra frisk smak i salatsdressinger og fiskeretter, særlig når du steker fisken. Holder bra som eneste krydder ettersom salt inngår i blandingen. Ny og bedre resept.
Sitronpepper gir en ekstra frisk smak i salatsdressinger og fiskeretter, særlig når du steker fisken. Holder bra som eneste krydder ettersom salt inngår i blandingen. Ny og bedre resept.
Salt, sort peber (33%), syre (citronsyre), løg, sukker, citronjuicepulver (0,5%).
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 149 kcal / 627 kj
Fett 1,2 g
- mettet fett 0,5 g
Karbohydrat 25 g
- sukkerarter 7,4 g
Kostfiber 9,7 g
Protein 4,4 g
Salt 41 g
Spisskummen er en viktig del av smakssammensettingen i mange indiske og meksikanske retter. Smaken er sterk, krydret og nesten litt besk. Med en frisk urtete avslutning.
Spidskommen/spisskummen
Allergener:
Energi 428 kcal / 1785 kj
Fett 22,3 g
- mettet fett 1,5 g
Karbohydrat 33,7 g
- sukkerarter 2,3 g
Kostfiber 10,5 g
Protein 17,8 g
Salt 0,42 g
Sukker 85 %, kanel 15 %.
Allergener:
Energi 0 kcal / 0 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g
salt 46 % (NaCl), løk, spisskummen, gurkemeie, koriander, dillfrø, bukkehornskløver, hvitløk, antiklumpemiddel (silisiumdioksid), chili, kajennepepper, kanel, muskatnøtt, laurbærblad, gjærekstrakt, aroma, fargestoff (paprikaekstrakt), syre (sitronsyre), hvitløkekstrakt, ingefærekstrakt, pepperekstrakt.
Allergener:
Energi 185 kcal / 776 kj
Fett 8 g
- mettet fett 1,3 g
Karbohydrat 19 g
- sukkerarter 5,6 g
Protein 6,9 g
Salt 46 g
Timian er en av de klassiske urtene og passer til alle typer retter. Smaken er kraftig og aromatisk med litt sitronaktig preg. Brukes til kjøtt, fisk, grønnsaker, pasta, pizza, supper, marinader m.m.
TIMIAN
Allergener:
Fett 7.4 g
- flerumettede 0 g
- mettede 2.7 g
Karbohydrater 26.9 g
- sukkerarter 1.7 g
Kostfibre 37 g
Protein 9.1 g
Salt 0.1 g
Timian er en av de klassiske urtene. Smaken er kraftig og aromatisk med litt sitronaktig preg. Brukes til kjøtt, fisk, grønnsaker, pasta, pizza, supper, marinader m.m.
Timian.
Allergener:
Fett 7.4 g
- mettede 2.7 g
Karbohydrater 27 g
- sukkerarter 1.7 g
Kostfibre 37 g
Protein 9.1 g
Salt 0.14 g
chilipepper 60 %, paprika, nellik, allehånde, salt 5 % (NaCl), oregano, spisskummen, koriander, hvitløk, kajennepepper.
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 300 kcal / 1262 kj
Fett 11 g
- mettet fett 2,5 g
Karbohydrat 22 g
- sukkerarter 8 g
Protein 12 g
Salt 5 g
Sort pepper er den umodene, fermenterte og tørkede frukten fra pepperplanten Piper Nigrum. Smaken er aromatisk og ren med en behagelig hete. Den aromatiske smaken sitter i både kjernen og skallet, og frigjøres ved kverning.
Sort pepper.
Allergener:
Energi 0 kcal / 0 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 0 g
Protein 0 g
Salt 0,08 g
Knorr Umami er et krydder som inneholder laurbærblad, løk, brungul smørsopp og hvitløk, som alle er naturlig rike på umami (den femte grunnsmaken).
Umami har den unike egenskapen at den tilfører fyldighet samtidig som den fremhever og hever smaken i en rett. Du får raskt og enkelt en fyldig og intens umamismak - uansett hva du tilbereder.
Salt, maltodekstrin, gjærekstrakt, palmefett, løkpulver 1,8%, krydder og urter (med bl.a. hvitløk, laurbærblad), smørsopp 0,1%, krydderekstrakt.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 170 kcal / 710 kJ
Fett 3.5 g
hvorav mettede fettsyrer 0.6 g
Karbohydrater 27 g
hvorav sukkerarter 3 g
Kostfibre 0.6 g
Protein 7 g
Salt 58 g
Bourbon vaniljestang fra Indonesia.
Allergener:
Energi 317 kcal / 1331 kj
Fett 3,2 g
- mettet fett 0,9 g
Karbohydrat 56 g
- sukkerarter 55,5 g
- stivelse 0,5 g
Kostfiber 24,3 g
Protein 3,9 g
Salt 0,02 g