Fiskepudding i pølseform, vakumpakket. 52% fisk av typene alaskapollock, hvitlaks, hyse og torsk.
Ingredienser: fisk 52 % (surimi (alaskapollock (theragra chalcogramma*), stabilisator (e420, e451i, e450iii)), hvitlaks (argentina silus**), hyse (melanogrammus aeglefinus**), torsk (gadus morhua**)), melk, tapiokastivelse, rapsolje, salt, stabilisator e401, krydder (muskatblomme, løpstikke, pepper, gjærekstrakt).
Allergener: Melk ,Fisk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 130 kcal / 544 kJ
Fett 6.2 g
hvorav mettede fettsyrer 0.7 g
Karbohydrater 9.3 g
polyoler 0 g
stivelse 7.5 g
hvorav sukkerarter 1.8 g
Kostfibre 0.2 g
Protein 9.1 g
Salt 1.5 g
Sursild er en Delikat-favoritt av god, gammel årgang. En klassiker med vår gode sild og masse frisk løk. 32 porsjonspakninger à 65g.
Marinert sild (41 %), løk (21 %), sukker, vann, salt, eddik, konserveringsmiddel (natriumbenzoat).
Allergener: Fisk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 180 kcal / 760 kJ
Fett 8 g
hvorav enummettede fettsyrer 4 g
hvorav flerumettede fettsyrer 2 g
hvorav mettede fettsyrer 2 g
Karbohydrater 23 g
hvorav sukkerarter 22 g
Kostfibre 0.3 g
Protein 7 g
Salt 3.3 g
Vitaminer og mineraler
Vitamin D 7 ug
Tunfisk i vann. Klar til bruk i salat og som pålegg.
Skipjack tunfisk (katsuwonus pelamis) 70 %, vann, salt..
Allergener: Fisk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 99 kcal / 418 kJ
Fett 0.5 g
hvorav mettede fettsyrer 0.1 g
Karbohydrater 0 g
polyoler 0 g
stivelse 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 23.5 g
Salt 1.05 g
Saftige biter av MSC-sertifisert tunfisk nedlagt i solsikkeoje, klar til bruk. Passer til salater, buffeter og har et naturlig høyt innhold av protein.
Skipjack tunfisk (katsuwonus pelamis) 96 %, solsikkeolje, vann, salt.
Allergener: Fisk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 172 kcal / 721 kJ
Fett 8 g
hvorav mettede fettsyrer 1 g
Karbohydrater 0 g
polyoler 0 g
stivelse 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 25 g
Salt 1 g
Laksefilet i porsjonsstykker på 125 gram. Uten skinn og bein.
Laks (salmo salar).
Allergener: Fisk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 224 kcal / 932 kJ
Fett 16 g
hvorav enummettede fettsyrer 5.9 g
hvorav flerumettede fettsyrer 5 g
hvorav mettede fettsyrer 3 g
Karbohydrater 0 g
polyoler 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 20 g
Salt 0.11 g
Fryst laksefilet i små, mellomstore og store biter. Perfekt i wok, salater, pastaretter og supper.
laks (Salmo salar).
Allergener: Fisk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 224 kcal / 932 kJ
Fett 16 g
hvorav enummettede fettsyrer 5.9 g
hvorav flerumettede fettsyrer 5 g
hvorav mettede fettsyrer 3 g
Karbohydrater 0 g
polyoler 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 20 g
Salt 0.1 g
Laksefilet i porsjonsstykker på 125 gram med skinn. Stekes, kokes eller grilles og serveres med ditt favorittilbehør.
Laks (salmo salar)..
Allergener: Fisk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 224 kcal / 932 kJ
Fett 16 g
hvorav mettede fettsyrer 3 g
Karbohydrater 0 g
polyoler 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 20 g
Salt 0.1 g
Renskåret laksefilet uten skinn og ben i 125 gr. porsjonsstykker. Leveres i 5 stk kilosposer.
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
LAKSEFILET_120_GR U/SKINN_&_BEN, LØSFROSSEN, Fisk
Allergener: Fisk
Næringsinnhold pr. 100 g:
Energi 224 kcal / 932 kj
Fett 16 g
- mettet fett 3 g
- enumettet fett 5,9 g
- flerumettet fett 5 g
Karbohydrat 0 g
Protein 20 g
Salt 0,1 g
Renskåret laksefilet uten skinn og ben i 125 gr. porsjonsstykker. Leveres i 1 kg pose løsfrosne.
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
LAKSEFILET_120_GR U/SKINN_&_BEN, LØSFROSSEN, Fisk
Allergener: Fisk
Næringsinnhold pr. 100 g:
Energi 224 kcal / 932 kj
Fett 16 g
- mettet fett 3 g
- enumettet fett 5,9 g
- flerumettet fett 5 g
Karbohydrat 0 g
Protein 20 g
Salt 0,1 g
Fryst ørretfilet E-trim med skinn, uten ben. Ca. 1-1,5 kg per filet. Egner seg godt til steking eller baking i ovn, dampet eller trukket.
Regnbueørret (oncorhyncus mykiss)..
Allergener: Fisk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 166 kcal / 693 kJ
Fett 10 g
hvorav enummettede fettsyrer 3.5 g
hvorav flerumettede fettsyrer 3.2 g
hvorav mettede fettsyrer 2 g
Karbohydrater 0 g
polyoler 0 g
stivelse 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 19 g
Salt 0.1 g
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Renskåret hvitfisk(50%), helmelk, tapiokastivelse, rapsolje, muskatblomme, salt, krydder, E420, E450, E451 emulgatorer, E412 fortykningsmiddel, E621 smakforsterker, E1442 modifisert maisstivelse
Allergener: Melk ,Fisk
Næringsinnhold pr. 100 g:
Energi(kcal) 90
Energi(kj) 380
Protein 10 (gram)
Fett 2(gram)
-herav mettede fettsyrer 0
Karbohydrat 8 (gram)
-herav sukkerarter 0
Salt 1,2 (gram)
Fiskeboller uten kraft - brukes på brødskiva, til middag eller lunsj.
Helmelk, fisk 42%, stivelse (potet, tapioka), rapsolje, salt, fløtepulver (melk), soyaprotein, rismel, krydderekstrakt (bl.a. muskat), druesukker, naturlig aroma, hvitløkspulver, løpstikke.
Allergener: Melk ,Soya ,Fisk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 115 kcal / 481 kJ
Fett 5.2 g
hvorav mettede fettsyrer 1.5 g
Karbohydrater 7.5 g
hvorav sukkerarter 2.4 g
Kostfibre 0.1 g
Protein 9.5 g
Salt 1.6 g
Velsmakende fiskekaker á ca 50g, med fiskeinnhold på 50%. Pose á 1kg.
Møremat ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden. Bedriften er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge.
Renskåret hvitfisk(50%), helmelk, tapiokastivelse, rapsolje, muskatblomme, salt, krydder, E420, E450 og E451 emulgatorer, E412 fortykningsmiddel, E621 smakforsterker, E1442 modifisert maisstivelse
Allergener: Melk ,Soya ,Fisk
Næringsinnhold per 100g.
Energi 134 kcal / 561 kj
Fett 5,7 g
- mettede fettsyrer 0,9g
Karbohydrat 10,8 g
- herav sukkerarter 1,8g
Protein 10 g
Salt 1,4 g
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Renskåret hvitfisk(50%), melk, tapiokastivelse, rapsolje, muskatblomme, salt, krydder, E420, E450 og E451 emulgatorer, E412 fortykningsmiddel, E621 smakforsterker, E1442 modifisert maisstivelse
Allergener: Melk ,Fisk
Energi 100 kcal / 420 kj
Fett 4 g
- flerumettet fett 4 g
Karbohydrat 7 g
Protein 10 g
Salt 1,4 g
Velsmakende fiskekake fri for melkeprodukter og andre allergener. Ca.50 gr. pr. stk.
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Renskåret hvitfisk(50%), vann, tapiokastivelse, rapsolje, muskatblomme, salt, krydder, E420, E450 og E451 emulgatorer, E412 fortykningsmiddel, E621 smakforsterker, E1442 modifisert maisstivelse
Allergener: Fisk
Energi 80 (kcal)
Energi 350 (kj)
Protein 8,6 g
Fett 3,5 g
-herav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrat 5,1 g
-herav sukkerarter 0 g
Salt 1,4 g
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Renskåret hvitfisk(50%), vann, tapiokastivelse, rapsolje, muskatblomme, salt, krydder, E420, E450 og E451 emulgatorer, E412 fortykningsmiddel, E621 smakforsterker, E1442 modifisert maisstivelse
Allergener: Fisk
Energi 80
(kcal)
Energi 350 (kj)
Protein 8,6 (gram)
Fett 3,5(gram)
-herav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrat 5,1 (gram)
-herav sukkerarter 0 g
Salt 1,4 g
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Renskåret hvitfisk og klippfiskfilet (70 % fisk - derav klippfiskfilet 33%), E450, E451 og 452 emulgatorer, potetstivelse,(myseprotein), melk, vann, tapiokastivelse, taffelost (7%), rapsolje, E262 surhetsregulerende middel, salt, løk, hvitløk, fløte, gjærekstrakt, fiskeekstrakt, eggehvite, krydder: (muskatblomme, sort pepper, løpstikke, koriander, ingefær, hvitløk, chili)
Allergener: Melk ,Fisk
Energ i150 (kcal)
Energi 630 (kj)
Protein 14,1 g
Fett 7,8 g
-herav mettede fettsyrer 1,8 g
Karbohydrat 4 g
-herav sukkerarter 0,2 g
Salt 2,5
Server en grov og god 120 g lakseburger med et realt hjemmelaget utseende. Få Omega3 inn i kosten - server en skikkelig fiskematburger med laks som hovedingrediens. Kjempegod både som et raskt maltid, og som klassisk, sunn laksemiddag! Trenger kun å varmes før servering.
Laks (fisk) 35% (*salmo salar*), helmelk, kvitlaks (fisk) 15% (*argentina silus*), stivelse (tapioka, potet, mais), fiskekraft, purreløk, vegetabilsk olje (bl.a. rapsolje), mel (ris, kikert), krydder (bl.a. paprika, chili, løpstikke, gressløk), salt, soyaprotein, krydderekstrakt (bl.a. muskat), maltodekstrin, løk, tomatpulver, hvitløk, gjærekstrakt, sukker, druesukker, e471 (emulgator).
Allergener: Melk ,Soya ,Fisk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 172 kcal / 719 kJ
Fett 10 g
hvorav mettede fettsyrer 1.4 g
Karbohydrater 9.5 g
hvorav sukkerarter 1.4 g
Kostfibre 0.2 g
Protein 11 g
Salt 1 g
Naturell seifilet i serveringsstykker uten skinn og ben
Energi 75 kcal / 315 kJ
Fett 0.5 g
- enummettede 0.5 g
- mettede 0 g
Karbohydrater 0 g
- sukkerarter 0 g
Protein 19 g
Salt 0 g
Singelfryst seifilet
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
SEIFILET U/ SKINN OG BEIN SERV STK Fisk
Allergener: Fisk
Energi 75 kcal / 315 kj
Fett 0,5 g
- enumettet fett 0,5 g
Karbohydrat 0 g
Protein 19 g
Salt 0 g
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Renskåret-hvitfisk(20%Hvitlaks)(25%steinbitfilet), 45%-fisk, melk, tapiokastivelse, potetmel, soyaolje, hvitløk, dill, persille, salt, krydder, E326 antioksidant, E412 emulgator, E451 emulgator, E621 antiklumpmiddel, E1442 modifisert maisstivelse
Allergener: Melk ,Soya ,Fisk
Næringsinnhold pr. 100 g:
Energi 100 kcal / 420 kj
Fett 4 g
- flerumettet fett 4 g
Karbohydrat 7 g
Protein 10 g
Salt 1,4 g
Skinn- og benfri filet av Alaska pollock (Theragra chalcogramma).
Skinn- og benfri filet av Alaska pollock (Theragra chalcogramma). Alaska pollock er en fiskeart i torskefamilien og er hvit og fast i konsistensen. Filetene veier ca 250 gr.
Skinn- og benfri filet av Alaska pollock (Theragra chalcogramma), 10 % beskyttende vannglasering.
Allergener: Fisk
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 77 kcal / 326 kj
Fett 1 g
Karbohydrat 0 g
Protein 17 g
Salt 0,3 g
Fisk i terninger perfekt til supper og grateng.
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Naturell sei, torsk og laks oppskåret i biter 2x2x2cm
Allergener: Fisk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi kj pr 100 413
Energi kcal pr 100 98
Fett (totalt) pr 100 2.3
Mettede fettsyrer pr 100 0
Flerumettede fettsyrer pr 100 2.3
Karbohydrater pr 100 0
Sukkerarter pr 100 0
Protein pr 100 19
Salt pr 100 0
Fryst seifilet i blokk. Sertifisert av MSC, som viser at dette er sertifisert bærekraftig sjømat.
Biter av seifilet (pollachius virens).
Allergener: Fisk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 69 kcal / 292 kJ
Fett 0.3 g
hvorav enummettede fettsyrer 0 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
polyoler 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 16.5 g
Salt 0.2 g
Lettsaltet torskefilet i serveringsstykker på 130-180 gram. Med skinn. Trekkes i vann, og serveres gjerne med tradisjonelt tilbehør som hvit saus, gulrøtter og poteter.
Torsk
Allergener: Fisk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 77 kcal / 325 kJ
Fett 0.5 g
hvorav mettede fettsyrer 0.1 g
Karbohydrater 0 g
polyoler 0 g
stivelse 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 18 g
Salt 2 g
Renskårne fileter av torsk fisket i det nordøstlige Atlanterhavet. Serveringsstykker i størrelse 50-80g. Prøv feks en klassiker som kokt torsk med Sandefjordssmør. Litt bacon hever retten enda noen hakk. Prøv med stuede grønnsaker!
Renskårne filéer av torsk (gadus morhua).
Allergener: Fisk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 74 kcal / 315 kJ
Fett 0.5 g
hvorav mettede fettsyrer 0.1 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 17.4 g
Salt 0.3 g
Torskefilet uten skinn og ben, i blokk
Renskåret filet av torsk (gadus morhua).
Allergener: Fisk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 81 kcal / 345 kJ
Fett 1 g
hvorav enummettede fettsyrer 0.1 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0.3 g
hvorav mettede fettsyrer 0.1 g
Karbohydrater 0 g
polyoler 0 g
stivelse 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 18.1 g
Salt 0.1 g
Vitaminer og mineraler
Torskeloins naturell uten skinn og bein. Porsjonstykker á ca 120g. Leveres løsfrosne i 1 kilos pose.
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
Torskeloins naturell uten skinn og bein, løsfrosset fisk
Allergener: Fisk
Næringsinnhold per 100g:
Energi 85 kcal / 360 kj
Fett 0,4 g
- flerumettet fett 0,4 g
Karbohydrat 0 g
Protein 18 g
Salt 0 g
Skinn- og beinfri ryggfilet (tykkfiskstykke) av torsk, loins
Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere
Energi 85 kcal / 360 kj
Fett 0,4 g
- flerumettet fett 0,4 g
Karbohydrat 0 g
Protein 18 g
Salt 0 g
Fish 'n Chips formet som en rull. Hver rull veier 60g, og er en enkel og populær måte å servere fisk på.
Renskårne fileter av alaska pollock* (fisk) 56 % (*theragra chalcogramma*), mel (hvete, ris, mais), vegetabilsk olje (raps, solsikke), vann, hvetestivelse, salt, bakepulver (e450, e500), druesukker, sennepspulver, hvetegluten, skummet melkepulver, hvitløk, naturlig aroma (bl.a. sennep), karamellisert sukker, svart pepperekstrakt.
Allergener: Gluten ,Melk ,Fisk ,Sennep
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 220 kcal / 922 kJ
Fett 11 g
hvorav mettede fettsyrer 0.9 g
Karbohydrater 18 g
hvorav sukkerarter 0.6 g
Kostfibre 0.6 g
Protein 12 g
Salt 0.9 g
Familiens er en tradisjonell norsk fiskegrateng - i familiestørrelse. Tradisjon tro har den makaroni og en muskatkrydret saus. Familiens Fiskegrateng lages på vår fabrikk i Larvik og sikrer en smakfull fiskemiddag som barna elsker!
Alaska pollock *24% (theragra chalcogramma) skummet melk, vann, makaroni (durumhvete, vann) 14 %, egg, rapsolje, kavring (hvetemel, salt, gjær, sukker), stivelse, salt, gulrot, løkpulver, krydder (bl.a. muskat) og krydderekstrakt.
Allergener: Gluten ,Melk ,Fisk ,Egg
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 150 kcal / 620 kJ
Fett 6 g
hvorav mettede fettsyrer 0.6 g
Karbohydrater 15 g
hvorav sukkerarter 2 g
Kostfibre 1 g
Protein 9 g
Salt 1 g
Fiskepinner med 65% fisk. Serveres gjerne med råkost, poteter, remulade og sitron
Alaska pollock 65 %, hvetemel, vann, rapsolje, stivelse, salt, gjær, krydder (paprika, gurkemeie).
Allergener: Gluten ,Fisk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 190 kcal / 795 kJ
Fett 8.9 g
hvorav mettede fettsyrer 0.8 g
Karbohydrater 14 g
polyoler 0 g
hvorav sukkerarter 0.8 g
Kostfibre 0.8 g
Protein 13 g
Salt 0.7 g
Kjempegode, glutenfrie fiskepinner! Enkle å servere både i wraps, med potetmos eller i en sandwich!
Alaska pollock** (fisk) 65%, (theragra chalcogramma), rismel, rapsolje, kikertsmel, potetstivelse, maisstivelse, salt, potetflak, ertefiber og ertestivelse. fisket/fanget i nordøst eller nordvest stillehavet.
Allergener: Fisk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 198 kcal / 831 kJ
Fett 9 g
hvorav mettede fettsyrer 0.8 g
Karbohydrater 16 g
hvorav sukkerarter 0.5 g
Kostfibre 0.6 g
Protein 13 g
Salt 0.86 g
Sprøbakt sei av sammensatte filetbiter
Kvernet seifilet 65 % (fangstområdet: nordøst-atlanterhavet), brødrasp (hvetemel, gjær, salt, druesukker), hvetemel, rapsolje, vann, maisstivelse, salt, krydder (inneholder sennep), hevemiddel (e500).
Allergener: Gluten ,Fisk ,Sennep
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 189 kcal / 789 kJ
Fett 8.3 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 15 g
hvorav sukkerarter 0.6 g
Protein 13 g
Salt 1.2 g
Torskefilet, hvetemel,rapsolje,maisstiv., salt, gjær, sennepspulver, sukker,hvetestiv., pepperekstrakt
Allergener: Gluten ,Fisk
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 217 kcal / 900 kj
Fett 13 g
- mettet fett 1 g
Karbohydrat 12,1 g
- sukkerarter 0,3 g
Protein 12,3 g
Salt 0,9 g
Hver filet veier ca 165g. I Storbritannia blir Fish'n Chips vanligvis servert med salt og eddik. Populære sauser som blir brukt er: ketsjup, karrisaus, tartarsaus, remulade, majones eller brun saus. Annet tilbehør kan være ertestuing, grønne erter, syltet løk, syltede egg, loff og smør.
Renskårne fileter av alaska pollock * (theragra chalcogramma) 53 % fisk, hvetemel, mineraler (kalcium, jern), vitaminer (niacin, tiamin)), solsikkeolje, vann, rapsolje, palmeolje, hvetestivelse, salt, maismel, bakepulver (e450, e500, e503), maismel, sennep, sennepspulver, druesukker, chillipepper, hvetegluten, skummetmelkpulver, farvestoffer (gurkemeje, paprikaekstrakt), krydder 8bl.a. chili) og stabiliseringsmiddel (e464).
Allergener: Gluten ,Melk ,Fisk ,Sennep
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 230 kcal / 960 kJ
Fett 13 g
hvorav mettede fettsyrer 2.4 g
Karbohydrater 15 g
hvorav sukkerarter 3.5 g
Kostfibre 2 g
Protein 12 g
Salt 1 g
Disse fiskebitene er spesielt lekre og sprø fordi de har en panering av ris-, kikert- og maismel - knasende godt! De har en størrelse som gjør at det passer akkurat med en eller to stk. pr. porsjon, og de er GLUTEN- og MELKEFRIE.
Alaska pollock* (fisk) 59 % (*theragra chalcogramma*), rapsolje, vann, glutenfri panering (rismel, kikertmel, maismel, salt, druesukker), stivelse (mais og potet), salt, krydder (hvit pepper, paprika), løkpulver, svart pepperekstrakt.
Allergener: Fisk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 211 kcal / 883 kJ
Fett 11 g
hvorav mettede fettsyrer 0.9 g
Karbohydrater 16 g
hvorav sukkerarter 0.2 g
Kostfibre 0.4 g
Protein 12 g
Salt 0.9 g
Røkelaks fra Norge. Varmrøykt med salt og pepper.
97,5% atlantisk laks (salmo salar), 2,5% salt og svart pepper
Allergener: Fisk
Næringsinnhold per 100g:
Energi: 966kJ/ 232 kcal
Fett: 16g
Av dette mettet fett: 3g
Flerumettet fett: 5g
Enumettet fett: 5,9g
Protein: 20g
Karbohydrater: 2g
Salt: 2,5g
Natrium: 1g
LobNobs er et spiseklart fiskeprodukt laget av renskåret og kvernet hvitfiskfilet. LobNobs er produsert av førsteklasses råstoff av Alaska Pollock og inneholder 70% hvitfiskfilet fra et bærekraftig fiskeri. LobNobs passer utmerket som pålegg, i salater, snacks, sushi, wraps, fingermat, fiskesuppe og andre småretter. LobNobs har et høyt innhold av protein, vitamin D og omega-3. En enkel måte å spise fisk på både for store og små. LobNobs er smakfull, enkel og anvendelig.
Surimi, eggehvite, vann, potetstivelse, sukker, salt, aroma, e621, e631, farge e120, e160(a)(ii). *) surimimassen består av 93% hvitfiskfilet, sukker (5%), stabilisatorer (2%), eggehvite (0,1).
Allergener: Fisk ,Egg
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 97 kcal / 406 kJ
Fett 0.2 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0.02 g
Karbohydrater 9.9 g
hvorav sukkerarter 4.2 g
Protein 13.9 g
Salt 2.1 g
En hel side ferdig innpakket Skakkelaks. Pakkes inn med gråpapir, hampetau og en einergren. Laksen er håndmassert med Erling Skakke-konjakk og røykt på ferske einer.
Les mer om Skakkelaks på https://www.skakkelaks.no/
Norsk oppdrettslaks, salt, sukker, Erling Skakke VSOP konjakk.
Allergener: Fisk
951 kJ/228 kcal
14,9 g. fett, hvorav 2,01 g. metta fettsyrer
22,8 g. proteiner
0,7 g. karbohydrater
0,4 g. sukker
4,49 g. salt
Gode, sunne og rene råvarer er basis i torskekakene. De kan anrettes på mange måter til lunsj, middag eller burgerløsning. 76 torskekaker à 80g.
Torsk (fisk) 27% (*gadus morhua*), fisk 24% (kvitlaks (*argentina silus*), sei (*pollachius virens*)), helmelk, fiskekraft, stivelse (tapioka, potet, mais), vegetabilsk olje (bl.a. rapsolje), purreløk, mel (ris, kikert), tørket løk, salt, soyaprotein, fløtepulver (melk), krydderekstrakt (bl.a. muskat), krydder (bl.a. løpstikke, paprika), druesukker, løk, hvitløk, naturlig aroma, e471 (emulgator).
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 142 kcal / 596 kJ
Fett 6 g
hvorav mettede fettsyrer 0.9 g
Karbohydrater 10 g
hvorav sukkerarter 1.1 g
Kostfibre 0.2 g
Protein 12 g
Salt 1 g
En grov fiskeburger med 80% fisk. Laget av torsk og sei.
Fisk 80 % (torsk 75 %, sei 25 %), vann, rapsolje, salt, gjærekstrakt, løk, hvitløk, krydderekstrakt, allehånde, løpstikke, tapiokastivelse, fortykningsmiddel e1442, sitrusfiber, stabilisator e407a, dekstrose, persille, fermentert dekstrose.
Allergener: Fisk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 102 kcal / 430 kJ
Fett 3.4 g
hvorav mettede fettsyrer 0.2 g
Karbohydrater 4 g
polyoler 0 g
stivelse 3.4 g
hvorav sukkerarter 0.6 g
Kostfibre 0 g
Protein 13.9 g
Salt 1.22 g
Håndpillede reker i lake er klar til bruk med det samme. Passer ypperlig til smørbrød, fiskesupper og som komponent i andre sjømatretter.
Reker
Allergener: Skalldyr
Næringsinnhold pr. 100g
Næringsinnhold pr. 100g
Energi kJ
379 kJ
Energi kcal
89 kcal
Fett
0,5 g
Hvorav mettede fettsyrer
0,1 g
Énumettet fett
0 g
Protein
21 g
Salt
1,7 g
Folat
0,002 µg
Kobber (Cu)
0,00011 mg
Kolesterol
1,5 mg
Kalsium (Ca)
0,03 mg
Flerumettet fett
0,2 g
Jod
0,01 µg
Kalium (K)
0,068 mg
Magnesium (Mg)
0,019 mg
Natrium (Na)
12 mg
Niacin
0,0004 mg
Fosfor (P)
0,086 mg
Vitamin B6
0,0001 mg
Vitamin B12
0,001 µg
Vitamin E
0,004 alfa-TE
Sink (Zn)
0,0006 mg
Omega3
0,2 g
Selen (Se)
0,014 µg
Noen av våre fineste reker. Store og hele. Produsert i Ålesund på våre egne resepter. Passer både i tradisjonelle og nytenkende retter. Rekeinnhold 1,5 kg, vekt inkludert lake 2,4 kg.
Reker (pandaelus borealis), vann, konserveringsmidler, E211, E202, surhetsregulerende midler E330, E331, NaCl, E621.
Allergener: Skalldyr
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 100 kcal / 426 kJ
Fett 0.8 g
hvorav mettede fettsyrer 0.1 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Protein 23.3 g
Salt 0 g
Spiseklare reker i lake.
Reker (Pandalus borealis), vann, salt, surhetsregulerende middel E330, konserveringsmidler (E211, E202).
Allergener: Skalldyr
Energi 76 kcal / 320 kj
Fett 1,3 g
- mettet fett 0,3 g
Karbohydrat 0 g
Protein 16 g
Salt 2,3 g
Ferskpillede premiumreker i lake. Rekeinnhold 1,5 kg.
reker, lake av vann, salt, surhetsregulerende middel (e331, e330), konserveringsmiddel (e211, e202, e262).
Allergener: Skalldyr
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 65 kcal / 275 kJ
Fett 1 g
hvorav mettede fettsyrer 0.2 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 14 g
Salt 2.4 g
Store, pillede luksusreker i lake. Til bruk for eksempel i sandwich, baguetter og salater.
Pillede reker (Pandalus borealis), vann, salt, surhetsregulerende middel E330, konserveringsmidler (E211, E202).
Allergener: Skalldyr
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 75 kcal / 316 kJ
Fett 1.2 g
hvorav mettede fettsyrer 0.3 g
Karbohydrater 0 g
polyoler 0 g
stivelse 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 16 g
Salt 2.3 g
Store, rå, scampi uten skall. Det er mellom 31 og 40 scampi per pund. Passer godt til supper, wok og tapas. Må varmebehandles.
Hvitfotreke (penaeus vannamei), beskyttende vannglassering, salt og stabilisator (e451, e452)..
Allergener: Skalldyr
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 64 kcal / 273 kJ
Fett 0.3 g
hvorav mettede fettsyrer 0.1 g
Karbohydrater 0 g
polyoler 0 g
stivelse 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0.1 g
Protein 16 g
Salt 0.94 g
Vitaminer og mineraler
Vitamin A 0 ug
Vitamin C 0 ug
Jern 1 mg
Kalsium 45 mg
Unil har levert informasjonen over.
Lettvint og spiseklart fiskeprodukt med krabbesmak. Til bruk i for eksempel salater, sushi, wraps eller som pålegg.
Surimi 42 % [hvitfisk 39 % (Alaska pollock og/eller Stillehavslysing), sukker], vann, stivelse (potet, hvete), eggehvite, sukker, salt, rapsolje, aroma (inneholder skalldyr og smaksforsterker E635), eggeplomme, fargestoff (E120, E160c).
Allergener: Gluten ,Fisk ,Skalldyr ,Egg
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 98 kcal / 415 kJ
Fett 1.3 g
hvorav mettede fettsyrer 0.2 g
Karbohydrater 14.4 g
polyoler 0 g
stivelse 9.1 g
hvorav sukkerarter 5.3 g
Kostfibre 0 g
Protein 7.2 g
Salt 1.75 g
Surimi Chunks, et spiseklart fiskeprodukt med hummersmak. Til bruk i supper, salater, sushi, wraps og småretter.
Surimi 53 % (hvitfisk 48 % (Alaska pollock og/eller Stillehavslysing), stabilisator (E420, E450, E451, E452), sukker), vann, modifisert stivelse (tapioka, potet), eggehvite, stivelse (hvete), aroma, japansk sausaroma (glukosesirup, gjærekstrakt, fargestoff 150c), salt, sukker, smaksforsterker (E621, E635), eggeplomme, fargestoff (E120, E160c).
Allergener: Gluten ,Fisk ,Egg
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 96 kcal / 406 kJ
Fett 0.6 g
- mettede 0.1 g
Karbohydrater 13.6 g
- polyoler 0 g
- stivelse 10.6 g
- sukkerarter 3 g
Kostfibre 0 g
Protein 9 g
Salt 1.9 g
Store, ASC-sertifiserte varmtvannsreker. Rå og uten skall.
Hvitfotreke (penaeus vannamei), beskyttende vannglassering, salt og stabilisator (e451, e452)..
Allergener: Skalldyr
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 64 kcal / 273 kJ
Fett 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
polyoler 0 g
stivelse 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0.1 g
Protein 16 g
Salt 0.94 g
Vitaminer og mineraler
Vitamin A 0 ug
Vitamin C 0 ug
Jern 1 mg
Kalsium 45 mg
Blåskjell finnes langs hele norskekysten. De er enkle å tilberede og kan serveres på mange kreative måter – som forrett, hovedrett eller som en ingrediens i en annen sjømatrett. Levende blåskjell har kort holdbarhet, og må brukes på leveringsdagen eller senest dagen etter.
Energi kJ
2290 / kJ
Energi kcal
540 / kcal
Fett
14 / g
Hvorav mettede fettsyrer
3 / g
Énumettet fett
0 / g
Protein
104 / g
Salt
7 / g
Folat
370 / µg
Kobber (Cu)
22 / mg
Kolesterol
410 / mg
Retinol
140 / µg
Kalsium (Ca)
380 / mg
Flerumettet fett
6 / g
Jern (Fe)
58 / mg
Kalium (K)
3200 / mg
Magnesium (Mg)
230 / mg
Natrium (Na)
2900 / mg
Niacin
12 / mg
Fosfor (P)
2400 / mg
Vitamin A
140 / RAE
Vitamin B1 (tiamin)
2 / mg
Vitamin B6
8 / mg
Vitamin B12
250 / µg
Vitamin E
8 / alfa-TE
Sink (Zn)
25 / mg
Riboflavin
27 / mg
Selen (Se)
510 / µg
God og fersk kvalitetsfisk. Pris per kg.
Laks filet superior e-trim u/ben u/skinn og bein
Allergener:
Fiskeburger med paprika og purre
Fisk* 65% (kvitlaks, steinbit), melk, potetmel, tapiokastivelse, rapsolje, purre 2 %, salt, konserveringsmiddel (e326, e261), løk, rød paprika 0,3 %, sitrusfiber, krydder (hvit pepper, muskatnøtt, løk, paprika, timian, hvitløkpulver).
Allergener: Fisk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 119 kcal / 497 kJ
Fett 4 g
hvorav mettede fettsyrer 0.9 g
Karbohydrater 8.6 g
polyoler 0 g
hvorav sukkerarter 1.3 g
Kostfibre 0.4 g
Protein 12 g
Salt 1.3 g
God og fersk kvalitetsfisk. Seifileter uten skinn
Seifilet uten skinn, med ben
Allergener:
Energi 292 kJ/ 69 kcal
Fett 0,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
- Flerumettede fettsyrer 0,10 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 16,50 g
Salt 0,19 g
Natrium 0,07 g
Kalium 0,40 mg
* av daglig referanse inntak
Lettsaltet torskfilet med skinn.
Røkt laks av superior norske fileter. Modnet, røkt og tørket ved hjelp av vår egen resept. Et mørt og godt produkt. Tradisjonelle skiver. Kun fantasien setter en stopper for bruken av røkt laks!
Laks (oppdrett)(salmo salar), salt, sukker.
Allergener: Fisk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 166 kcal / 698 kJ
Fett 8.2 g
hvorav mettede fettsyrer 1.8 g
Karbohydrater 0.1 g
hvorav sukkerarter 0.1 g
Protein 23.2 g
Salt 2.5 g
Saftige biter av MSC-sertifisert tunfisk nedlagt i vann, klar til bruk. Passer til salater, buffeter og har et naturlig høyt innhold av protein. Leveres i praktisk pose som stabler lett.
Skipjack tunfisk (katsuwonus pelamis) 96 %, vann, salt.
Allergener: Fisk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 109 kcal / 462 kJ
Fett 1 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
polyoler 0 g
stivelse 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 25 g
Salt 1 g
Ørretfilet røkt på tradisjonell måte. Norsk, superior kvalitet
Ørretfilet røkt, ørret, fossen,
Allergener: Fisk
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi 938 kJ/ 24 kcal
Fett 14,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,20 g
- Enumettede fettsyrer 4,30 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 4,80 g
Karbohydrat 1,40 g
hvorav
- Sukkerarter 1,40 g
Protein 24,40 g
Salt 3,00 g
Varmrøkt Pepperlaks fra Troll Salmon er godkjent som Spesialitet fra Norge for unik smak,og kjennetegnes av en mild smak av pepper, salt og røk. Pepperlaksen smaksettes med en grovkornet pepperblanding, og røking med flis fra bøk er med på å gi produktet en dempet røksmak. Varmrøkt pepperlaks passer godt både som forrett og hovedrett, i sandwicher, salater og pastaretter.
Varmrøkt laks, produsert av fersk, norsk laks (salmo salar), tilsatt salt sukker, sort pepper og varmrøkt over bøkeflis.
Allergener: Fisk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 225 kcal / 938 kJ
Fett 14.7 g
hvorav mettede fettsyrer 2.5 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Protein 23.2 g
Salt 2.5 g