Brun farin er en blanding av sukker og rørsukkersirup. Brun farin kan brukes blant annet i Irish Coffee eller til kaker. Den er også velegnet til matlaging med sin mildt, krydrede aroma.
Sukrose, rørsukkersirup.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 390 kcal / 1650 kJ
Fett 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 97 g
hvorav sukkerarter 100 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Pepper sort malt.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 277 kcal / 1159 kJ
Fett 3.3 g
hvorav mettede fettsyrer 1.4 g
Karbohydrater 38.7 g
hvorav sukkerarter 0.6 g
Kostfibre 25.3 g
Protein 10.4 g
Salt 0 g
Pepperot-paste med sterk og krydret smak av pepperrot.
Pepperrot 52%, vann, eddik, rapsolje, sukker, salt, stivelse, myseprotein, stabilisator: xantangummi e415, surhetsregulerende middel: sitronsyre e330, antioksidant: natriumdisulfitt e221, naturlig aroma.
Allergener: Melk ,Sulfitt eller svoveldioksid
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 163 kcal / 675 kJ
Fett 12 g
hvorav mettede fettsyrer 0.9 g
Karbohydrater 9.1 g
hvorav sukkerarter 6.7 g
Protein 1.6 g
Salt 0.27 g
Mørkt chilipulver med mild røyksmak. Opprinnelig fra Mellom-Amerika, men også populært i USA. Godt i gryteretter og kjøttretter samt i marinader.
Chipotle chili røkt.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 375 kcal / 1561 kJ
Fett 17.3 g
hvorav mettede fettsyrer 3.3 g
Karbohydrater 29.4 g
hvorav sukkerarter 10.3 g
Kostfibre 27.2 g
Protein 12 g
Salt 0.1 g
Fyldig krydderblanding med paprika, hvitløk, spisskum og med en passelig varme fra chili. En klassiker i sørstatskjøkkenet, ideell til kylling, fisk og skalldyr. Prøv den også på pommes frites og patatas bravas.
Paprika (25%), spiskummen (14%), hvitlök (13%), svart pepper, løk, chilipepper (10%), cayennepepper, timian, oregano, salt (1,2%), klumpforebyggende middel (e551).
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 335 kcal / 1398 kJ
Fett 9.9 g
hvorav mettede fettsyrer 1.5 g
Karbohydrater 36 g
hvorav sukkerarter 5.8 g
Kostfibre 24 g
Protein 13 g
Salt 1.2 g
Helios Ceylon Kanel er håndskåret ceylon kanel fra Sri Lanka med skarp og aromatisk smak. Dyrket i noen av verdens beste jordbruksområder, skånsomt behandlet og pakket i emballasje som bevarer smak, duft og farge hele veien fra jord til bord. Kan brukes på grøt, i bakeverk og gjerne også i eksotiske matretter. Boksen inneholder 18 g. Er økologisk
Kanel
Allergener:
Gurkemeie brukes ofte ikke primært for sin smak. Det er istedet den vakre gule fargen, som hever risretter, fiskesuppe, curryretter mm til en fargeopplevelse for øyet. Blir ofte kalt indisk safran.
Gurkemeie
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 0.08 g
Sukkerarter 0 g
Porsjonspakninger med Fairtrade-sertifisert brunt sukker. 4 gram per rør, og 900 rør i praktisk display.
Sukker
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Fett 0 g
- enummettede 0 g
- flerumettede 0 g
- mettede 0 g
Karbohydrater 99 g
- polyoler 0 g
- stivelse 0 g
- sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Havsalt, Natriumglutamat (smaksforsterker), fersk purre og hvitløk, Gistex (gjærekstrakt), matfett
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 148 kcal / 620 kj
Fett 0,6 g
- mettet fett 0,35 g
Karbohydrat 12 g
- sukkerarter 0,05 g
Protein 23 g
Salt 57,5 g
Ekte Bourbon vaniljestang.
Bourbon vaniljestang fra Indonesia.
Allergener:
Energi 317 kcal / 1331 kj
Fett 3,2 g
- mettet fett 0,9 g
Karbohydrat 56 g
- sukkerarter 55,5 g
- stivelse 0,5 g
Kostfiber 24,3 g
Protein 3,9 g
Salt 0,02 g
Flaksalt som er høstet for hånd fra havet utenfor sydvestkysten av England. Flaksalt passer både til matlaging og ved servering.
100 % havsalt
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
polyoler 0 g
stivelse 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 95 g
Confecta Havsalt er et naturprodukt utvunnet fra Middelhavets ramsalte sjø og brennende sol. Fint havsalt i 750 gram boks.
Fint havsalt
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Protein 0 g
Salt 46.8 g
Grovt havsalt i 4kg plastpose. naturlig havsalt som høstes fra saliner. inneholder antiklumpemiddel e535 (ferricyanid) max. 5 mg/kg.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav enummettede fettsyrer 0 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
polyoler 0 g
stivelse 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 39.3 g
Vitaminer og mineraler
Vitamin A 0 ug
Vitamin B12 0 ug
Vitamin B6 0 mg
Vitamin C 0 ug
Vitamin D 0 ug
Vitamin E 0 mg
Vitamin K 0 ug
Biotin 0 ug
Fluorid 0 mg
Fosfor 0 mg
Jern 0 mg
Jod 0 ug
Kalium 0 mg
Kalsium 0 mg
Klorid 0 mg
Kobber 0 mg
Krom 0 ug
Magnesium 0 mg
Mangan 0 mg
Molybden 0 ug
Niacin 0 mg
Pantotensyre 0 mg
Riboflavin 0 mg
Selen 0 ug
Sink 0 mg
Tiamin 0 mg
Havsalt med kvern
Salt Kvern 93g Hindu - Salt Kvern
HAVSALT (100%)
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 98.2 g
Finmalt salt med jod
HUSHOLDNINGSSALT MED JOD
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav enummettede fettsyrer 0 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
polyoler 0 g
stivelse 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 100 g
JOZO Pure er en av verdens reneste typer salt. Saltet kommer fra underjordiske saltleier i Nederland og Danmark som oppsto for flere millioner år siden gjennom fordampning av Zechstein-sjøen.
HUSHOLDNINGSSALT UTEN JOD
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav enummettede fettsyrer 0 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
polyoler 0 g
stivelse 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 100 g
Vitaminer og mineraler
Jod 0 ug
Maldonsalt i pyramideformede flak. Høstet med gode, gamle håndverksmetoder gjennom fire generasjoner. Meget god smak.
Krystallisert havsalt
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav enummettede fettsyrer 0 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
polyoler 0 g
stivelse 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 100 g
Rock Salt er et deilig bergssalt med myk og rund saltsmak. Kvern den direkte på maten.
Bergsalt
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Protein 0 g
Salt 99 g
Rock Salt er et vakkert bergsalt med myk saltsmak. Mal det direkte på kjøtt, fisk, grønnsaker eller i gryter, supper og sauser.
Salt
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Protein 0 g
Salt 100 g
Porsjonspakninger med malt salt
SALT (100%)
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 98.2 g
I Black & White finner du en blanding av den aller fineste Tellicherry Garbled Special Extra Bold og bergssalt som gir en rund og fin saltsmak. Black & White passer til det aller meste.
Peppersorten Tellicherry Garbled Special Extra Bold kommer fra den velkjente regionen Tellicherry i Kerala i India. Det som kjennetegner dette pepperet er de store velformende pepperkornene som har en god og fruktig styrke og ekstra god smak.
Bjergsalt, sort peber (tellicherry garbled special extra bold).
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 75 kcal / 315 kJ
Fett 0.9 g
hvorav mettede fettsyrer 0.4 g
Karbohydrater 11 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 6.9 g
Protein 2.8 g
Salt 72.1 g
Krydderkvernen med Tellicherry Black Pepper gir deg en fruktig og aromatisk sort pepper. Den kan brukes både til matlaging og som bordkrydder.
Peppersorten Tellicherry Garbled Special Extra Bold kommer fra den velkjente regionen Tellicherry i Kerala i India. Det som kjennetegner dette pepperet er de store velformende pepperkornene som har en herlig og fruktig styrke og ekstra god smak.
SORT PEPPER
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 277 kcal / 1159 kJ
Fett 3.3 g
hvorav mettede fettsyrer 1.4 g
Karbohydrater 39 g
hvorav sukkerarter 0.6 g
Protein 10 g
Salt 0.05 g
Roasted Garlic & Pepper inneholder ristet hvitløk som gir en rund og mild smak. Blandingen av hvitløk, svart-, hvit- og chilipeppar gjør at Roasted Garlic & Pepper passer til all mat der det ønskes hvitløksmak.
Hvitløk, løk, salt, sort pepper, ristet hvitløk, hvit pepper, chili pepper, krydderekstrakt (hvitløk, pepper), gressløk
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 260 kcal / 1097 kJ
Fett 2.2 g
hvorav mettede fettsyrer 0.3 g
Karbohydrater 43 g
hvorav sukkerarter 2 g
Protein 9.6 g
Salt 21.4 g
Svart pepper er et av de krydderne det handles mest med i hele verden.
Smaken er aromatisk og ren med en behagelig hete. Den aromatiske smaken sitter i både kjernen og skallet, og frigjøres ved kverning. Hel pepper brukes rett i gryter og lignende, eller males/knuses i kvern eller morter.
PEPPER GROVMALT
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 277 kcal / 1159 kJ
Fett 3.3 g
hvorav mettede fettsyrer 1.4 g
Karbohydrater 38.7 g
hvorav sukkerarter 0.6 g
Kostfibre 25.3 g
Protein 10.4 g
Salt 0 g
Malt, hvit pepper. Hvit pepper er den modne, skrelte og tørkede frukten fra pepperplanten Piper Nigrum. Brukes i all slags matlaging og som bordkrydder.
Pepper hvit malt.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 283 kcal / 1186 kJ
Fett 2.1 g
hvorav mettede fettsyrer 0.6 g
Karbohydrater 42.4 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 26.2 g
Protein 10.4 g
Salt 0 g
Peppermix er en krydderblanding med mye pepper. Peppermix passer til stekt og grillet mat, men også i sauser og gryter.
Sort, hvit, grønn, rød pepper, paprika, allehånde, glutamat, løk, hvitløk.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 261 kcal / 1091 kJ
Fett 3.8 g
hvorav mettede fettsyrer 1.1 g
Karbohydrater 30 g
hvorav sukkerarter 1.7 g
Kostfibre 17.6 g
Protein 18.2 g
Salt 7.2 g
Peppermix er en krydderblanding med mye pepper. Peppermix passer til stekt og grillet mat, men også i sauser og gryter.
pepper sort, pepper hvit, pepper grønn, pepper rød
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 285 kcal / 1194 kJ
Fett 3.3 g
hvorav mettede fettsyrer 1 g
Karbohydrater 40.4 g
hvorav sukkerarter 0.3 g
Kostfibre 23.5 g
Protein 9.9 g
Salt 0 g
Sitronpepper gir en frisk smak i dressinger og i fiskeretter. Brukes med fordel som bordkrydder da salt inngår i blandingen.
Salt,pepper, sitronsyre, gurkemeie, løkgranulat, sitronaroma, paprika, veg. olje.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 140 kcal / 586 kJ
Fett 1.7 g
hvorav mettede fettsyrer 0.7 g
Karbohydrater 20.2 g
hvorav sukkerarter 0.6 g
Kostfibre 12 g
Protein 5 g
Salt 41.9 g
Pepper er et av de krydderne det handles mest med i hele verden. Sort pepper er den umodne, fermenterte og tørkede frukten fra pepperplanten Piper Nigrum.
Smaken er aromatisk og ren med en behagelig hete. Den aromatiske smaken sitter i både kjernen og skallet, og frigjøres ved kverning. Hel pepper brukes rett i gryter og lignende, eller males/knuses i kvern eller morter.
Pepper sort hel.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 277 kcal / 1159 kJ
Fett 3.3 g
hvorav mettede fettsyrer 1.4 g
Karbohydrater 38.7 g
hvorav sukkerarter 0.6 g
Kostfibre 25.3 g
Protein 10.4 g
Salt 0 g
Hvit pepper er de modne bærene fra pepperplanten Piper Nigrum. Passer f.eks. til fisk og skalldyr, svine-, kalve- og lammekjøtt, bechamelsaus, spinat, blomkål og majoneser.
Hvit pepper
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 283 kcal / 1185 kJ
Fett 2.1 g
hvorav mettede fettsyrer 0.6 g
Karbohydrater 42 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 26 g
Protein 10 g
Salt 0 g
Sort pepper i porsjonsforpakninger.
Pepper sort malt.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 277 kcal / 1159 kJ
Fett 3.3 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 1.4 g
Karbohydrater 38.7 g
hvorav sukkerarter 0.6 g
Kostfibre 25.3 g
Protein 10.4 g
Salt 0 g
Vitaminer og mineraler
Jern 0 mg
Kalium 0 mg
Pepper hvit malt.
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 283 kcal / 1186 kj
Fett 2,1 g
- mettet fett 0,6 g
Karbohydrat 42,4 g
Kostfiber 26,2 g
Protein 10,4 g
Salt 0 g
Hvit Pepper er den modne, skrelte og tørkede frukten fra pepperplanten Piper Nigrum. Brukes i all slags matlaging og som bordkrydder.
Hvit pepper.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 0.01 g
PEPPER SORT MALT
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 277 kcal / 1159 kJ
Fett 3.3 g
hvorav mettede fettsyrer 1.4 g
Karbohydrater 38.7 g
hvorav sukkerarter 0.6 g
Kostfibre 25.3 g
Protein 10.4 g
Salt 0 g
Sort Pepper er den umodene, fermenterte og tørkede frukten fra pepperplanten Piper Nigrum. Smaken er aromatisk og ren med en behagelig hete. Den aromatiske smaken sitter i både kjernen og skallet, og frigjøres ved kverning.
PEPPER SORT GROVMALT
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 277 kcal / 1159 kJ
Fett 3.3 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 1.4 g
Karbohydrater 38.7 g
hvorav sukkerarter 0.6 g
Kostfibre 25.3 g
Protein 10.4 g
Salt 0 g
Sort pepper er et av krydderne det handles mest av i verden. Krydderet består av den umodne, fermenterte og tørkede frukten fra pepperplanten, og brukes i all slags matlaging og som bordkrydder.
Pepper sort hel.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 277 kcal / 1159 kJ
Fett 3.3 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 1.4 g
Karbohydrater 38.7 g
hvorav sukkerarter 0.6 g
Kostfibre 25.3 g
Protein 10.4 g
Salt 0 g
Sort pepper er et av krydderne det handles mest av i verden. Krydderet består av den umodne, fermenterte og tørkede frukten fra pepperplanten og brukes i all slags matlaging og som bordkrydder.
Pepper sort hel.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 277 kcal / 1159 kJ
Fett 3.3 g
hvorav mettede fettsyrer 1.4 g
Karbohydrater 38.7 g
hvorav sukkerarter 0.6 g
Kostfibre 25.3 g
Protein 10.4 g
Salt 0 g
Sort pepper er den umodne, fermenterte og tørkede frukten fra pepperplanten Piper Nigrum. Smaken er aromatisk og ren med en behagelig hete. Den aromatiske smaken sitter i både kjernen og skallet, og frigjøres ved kverning.
Pepper sort malt.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 277 kcal / 1159 kJ
Fett 3.3 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 1.4 g
Karbohydrater 38.7 g
hvorav sukkerarter 0.6 g
Kostfibre 25.3 g
Protein 10.4 g
Salt 0 g
Sort Pepper er den umodne, fermenterte og tørkede frukten fra pepperplanten Piper Nigrum. Smaken er aromatisk og ren med en behagelig hete. Den aromatiske smaken sitter i både kjernen og skallet, og frigjøres ved kverning.
Sort pepper.
Allergener:
Energi 0 kcal / 0 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 0 g
Protein 0 g
Salt 0,05 g
Pepper sort malt.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 277 kcal / 1159 kJ
Fett 3.3 g
hvorav mettede fettsyrer 1.4 g
Karbohydrater 38.7 g
hvorav sukkerarter 0.6 g
Kostfibre 25.3 g
Protein 10.4 g
Salt 0 g
Peppermix er en krydderblanding med mye pepper. Peppermix passer til stekt og grillet mat, men også i sauser og gryter.
Pepper sort, msg, paprika, pepper grønn, allehånde, løk, szechuanpepper, hvitløk.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 261 kcal / 1091 kJ
Fett 3.8 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 1.1 g
Karbohydrater 30 g
hvorav sukkerarter 1.7 g
Kostfibre 17.6 g
Protein 18.2 g
Salt 7.2 g
Peppermix er en krydderblanding med mye pepper. Peppermix passer til stekt og grillet mat, men også i sauser og gryter.
sort pepper 48 %, rød paprika, sukker, grønn paprika, allehånde, kajennepepper 2 %, pepperekstrakt.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 342 kcal / 1374 kJ
Fett 3.8 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 1.2 g
Karbohydrater 55 g
hvorav sukkerarter 34 g
Kostfibre 18 g
Protein 8.5 g
Salt 0 g
Vitaminer og mineraler
Jern 0 mg
Kalium 0 mg
Sort pepper er den umodene, fermenterte og tørkede frukten fra pepperplanten Piper Nigrum. Smaken er aromatisk og ren med en behagelig hete. Den aromatiske smaken sitter i både kjernen og skallet, og frigjøres ved kverning.
Sort pepper.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 0.08 g
Vitaminer og mineraler
Jern 0 mg
Kalium 0 mg
Chili Explosion er en het blanding av utvalgte typer chili, blandet med søt paprika og en touch chipotle. Smaksrike tomater runder av styrken og gir et balansert krydder som passer til det meste.
Salt, paprika, chili (rallis, goli, indofarm, new mexico), Sennep frø, tomat, sort pepper, chili ekstrakt
Allergener: Sennep
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 228 kcal / 952 kJ
Fett 7.7 g
hvorav mettede fettsyrer 0.6 g
Karbohydrater 24 g
hvorav sukkerarter 13 g
Protein 10 g
Salt 36.3 g
Chili Explosion M/kvern
Havsalt, rød peberfrugt/paprika, chilipeber (20%), sennepsfrø, tomat (8,1%), sort peber, chipotle peberekstrakt, farve (paprikaekstrakt).
Allergener: Sennep
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 241 kcal / 1008 kJ
Fett 9.1 g
hvorav mettede fettsyrer 1 g
Karbohydrater 23 g
hvorav sukkerarter 15 g
Kostfibre 13 g
Protein 10 g
Salt 36.7 g
En smakfull saus som i hovedsak er laget av chilipepper. Perfekt til asiatisk mat, men også god som smakstilsetning i andre gryte- og risretter.
Chilipepper (69%), salt, surhedsregulerende middel (eddiksyre), konserveringsmiddel (E202).
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 52 kcal / 213 kJ
Fett 1.2 g
hvorav mettede fettsyrer 0.3 g
Karbohydrater 3.5 g
hvorav sukkerarter 3.2 g
Kostfibre 8.1 g
Protein 2.6 g
Salt 11 g
Chilipulver
Chili,cumin,oregano,salt hvitløk.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 314 kcal / 1305 kJ
Fett 13.1 g
hvorav mettede fettsyrer 2.1 g
Karbohydrater 22.9 g
hvorav sukkerarter 8.6 g
Kostfibre 29.9 g
Protein 13.2 g
Salt 4.5 g
Chili,cumin, oregano,salt (4%), hvitløk.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 314 kcal / 1305 kJ
Fett 13.1 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 2.1 g
Karbohydrater 22.9 g
hvorav sukkerarter 8.6 g
Kostfibre 29.9 g
Protein 13.2 g
Salt 4.5 g
Kryddermix til popcorn med smak av smør.
Mysepulver (melk), sukker, melkepulver, salt, surhetsregulerende middel E330, gurkemeieekstrakt, aroma.
Allergener: Melk
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 314 kcal / 1332 kj
Fett 2 g
- mettet fett 1,1 g
Karbohydrat 64 g
- sukkerarter 61,7 g
- stivelse 2,3 g
Protein 10 g
Salt 16,5 g
Taco Spice Mix gjør det enda enklere for familie og venner å nyte moroa av et skikkelig smakfullt meksikansk tacomåltid.
Krydder (paprika (20%), spisskummen/spidskommen (12%), chili), grønnsakpulver (løk (13%), hvitløk (8%)), salt, maltodekstrin, stivelse, urter (oregano, merian), gjærekstrakt, paprikaekstrakt.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 306 kcal / 1300 kJ
Fett 6.1 g
hvorav enummettede fettsyrer 0 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0.8 g
Karbohydrater 52 g
polyoler 0 g
stivelse 0 g
hvorav sukkerarter 15 g
Kostfibre 0.2 g
Protein 8.9 g
Salt 18 g
Den originale Taco Spice Mix. Smaker av mild chili, oregano, hvitløk og spisskummen. Gir din taco den rette smaken.
Krydderier (27%)(chilipeber, spidskommen/spisskummen, hvidløg), druesukker, løg, salt, oregano, gærekstrakt, kartoffelstivelse, kartoffelfibre, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), krydderiekstrakt (paprika).
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 291 kcal / 1224 kJ
Fett 5.1 g
hvorav mettede fettsyrer 0.7 g
Karbohydrater 46 g
hvorav sukkerarter 22 g
Kostfibre 12 g
Protein 9.7 g
Salt 17.3 g
Taco Spice Mix gjør det enda enklere for familie og venner å nyte moroa av et skikkelig smakfullt meksikansk tacomåltid. Den nye og forbedrede oppskriften (mer av det gode) gir bedre smaksopplevelse!
Krydder (33%) (paprika (20%), spisskummen/spidskommen, cayennepepper), salt, løkpulver (13%), maltodekstrin, stivelse, hvitløk pulver (8%), oregano, klumpeforebyggende midler (trikalciumfosfat), gjarekstrakt, paprikaekstrakt, merian.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 286 kcal / 1199 kJ
Fett 7.2 g
hvorav enummettede fettsyrer 0 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0.8 g
Karbohydrater 38 g
polyoler 0 g
stivelse 0 g
hvorav sukkerarter 20 g
Kostfibre 18 g
Protein 8.4 g
Salt 16.5 g
Hindu Allroundkrydder 69g glass
Salt,paprika, timian,muskat, pepper,løk, ingefær,hvitløk, allehånde, selleri, koriander, gurkemeie, stjerneanis, cumin,chili, kardemomme, bukkehornsfrø.
Allergener: Selleri
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 101 kcal / 420 kJ
Fett 3.9 g
hvorav mettede fettsyrer 1.2 g
Karbohydrater 8.6 g
hvorav sukkerarter 2.5 g
Kostfibre 9.6 g
Protein 3.8 g
Salt 67.7 g
Anisfrø krydder.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 385 kcal / 1613 kJ
Fett 15.9 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 35.4 g
hvorav sukkerarter 33.6 g
Kostfibre 14.6 g
Protein 17.6 g
Salt 0.04 g
Knorr Aromat er et allround krydder som fremhever den gode smaken i maten. Aromat kan brukes til all matlagning - både som bordkrydder eller i selve matlagningen. Knorr Aromat piffer opp gryteretten, sausen eller suppen.
Salt, smaksforsterker (mononatriumglutamat), melkesukker, stivelse, gjærekstrakt, løk, palmefett, solsikkeolje, krydder og urter (bl.a. hvitløk, gurkemeie og sellerifrø), steinsopp.
Allergener: Melk ,Selleri
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 169 kcal / 710 kJ
Fett 3.6 g
hvorav mettede fettsyrer 0.3 g
Karbohydrater 16 g
hvorav sukkerarter 7.3 g
Protein 13 g
Salt 59 g
Basilikum, lik som mange andre urtekrydder, bør smules i hånden før bruk for å få frem all smaken. Basilikum er spesielt godt med kalv, kylling og annet lyst kjøtt, grønnsaksretter og pastaretter.
Basilikum
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 244 kcal / 1013 kJ
Fett 4.1 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 2.2 g
Karbohydrater 10 g
hvorav sukkerarter 1.7 g
Kostfibre 37.7 g
Protein 23 g
Salt 0.2 g
Rent krydder av beste klasifisering. Redusert salt- og sukkerinnhold.
Cayennepepper
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 376 kcal / 1562 kJ
Fett 17 g
hvorav mettede fettsyrer 3.3 g
Karbohydrater 29 g
hvorav sukkerarter 10 g
Kostfibre 27 g
Protein 12 g
Salt 0.08 g
Gir med dominans av urter en mild, aromatisk smak. En klassisk krydderblanding som er god å lage kryddersmør med, og fin til å smaksette både kalde og varme sauser.
Rød og grøn peberfrugt/paprika, urter (28%)(persille, merian, basilikum, estragon, timian, oregano), løg, sennepsfrø, knoldselleri/knollselleri, sort peber, rosépeber, hvidløg.
Allergener: Selleri ,Sennep
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 339 kcal / 1418 kJ
Fett 8 g
hvorav mettede fettsyrer 1 g
Karbohydrater 39 g
hvorav sukkerarter 17 g
Kostfibre 23 g
Protein 17 g
Salt 0.54 g
Cumin Malt 31G Gl Hindu. Spisskummen er en viktig del av smakssammensettingen i mange indiske og meksikanske retter. Smaken er sterk, krydret og nesten litt besk. Med en frisk, urtete avslutning.
cumin
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 375 kcal / 1569 kJ
Fett 22.3 g
hvorav mettede fettsyrer 1.5 g
Karbohydrater 44.2 g
hvorav sukkerarter 2.3 g
Kostfibre 10.5 g
Protein 17.8 g
Salt 0.42 g
Dill er en populær urte å bruke til fisk, skalldyr og poteter, samt i sauser og dressinger. Frysetørket dill benyttes der fersk dill ellers inngår. Smaken forsterkes under tilberedning.
Dild/dill.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 316 kcal / 1329 kJ
Fett 4.4 g
hvorav mettede fettsyrer 0.2 g
Karbohydrater 42 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 14 g
Protein 20 g
Salt 0.52 g
Estragon er et klassisk urtekrydder som er spennende å lage kryddersmør av. Er dessuten godt på stekt kylling og selvsagt i bearnaisesaus. Estragon gir en utsøkt smak til potetsalat.
Estragon.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 342 kcal / 1441 kJ
Fett 7.2 g
hvorav mettede fettsyrer 1.9 g
Karbohydrater 43 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 7.4 g
Protein 23 g
Salt 0.16 g
Hovedregelen til urter er: bruk masse! Det er nesten umulig å bruke for mye. Varier og prøv flere sorter! Smaksforskjellene er store fra urt til urt. Friske urter i kesam er supert følge til både kjøtt, fugl og fisk.
En av de viktigste krydderblandingene i det indiske kjøkkenet. Et aromatisk og smaksrik krydder med tydelig karakter av kardemomme og spisskummin.
Nellik, pepper sort, chili, allehånde, kanel, kardemomme, cumin, koriander.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 321 kcal / 1340 kJ
Fett 14.7 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 1.3 g
Karbohydrater 45.3 g
hvorav sukkerarter 1.4 g
Kostfibre 29.2 g
Protein 12.3 g
Salt 0.2 g
Smaksrikt krydder av god kvalitet
Frysetørket gressløk.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 0.13 g
Vitaminer og mineraler
Jern 0 mg
Kalium 0 mg
Frysetørket gressløk passer bra i alle retter der fersk gressløk ellers inngår. Smaken av gressløk forsterkes ved tilberedning.
Purløg/gressløk.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 321 kcal / 1347 kJ
Fett 3.5 g
hvorav mettede fettsyrer 0.6 g
Karbohydrater 38 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 26 g
Protein 21 g
Salt 0.18 g
Gressløk.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 311 kcal / 1301 kJ
Fett 3.5 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0.6 g
Karbohydrater 64.3 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 26.2 g
Protein 21.2 g
Salt 0.18 g
Gurkemeie brukes ofte ikke primært for sin smak. Det er istedet den vakre gule fargen, som hever risretter, fiskesuppe, curryretter mm til en fargeopplevelse for øyet. Blir ofte kalt indisk safran.
GURKEMEIE
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 291 kcal / 1222 kJ
Fett 3.2 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 1.8 g
Karbohydrater 44.4 g
hvorav sukkerarter 3.2 g
Kostfibre 22.7 g
Protein 9.7 g
Salt 0.1 g
Gurkemeie brukes ofte ikke primært for sin smak. Det er istedet den vakre gule fargen, som hever risretter, fiskesuppe, curryretter mm til en fargeopplevelse for øyet. Blir ofte kalt indisk safran.
Gurkemeie
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 291 kcal / 1222 kJ
Fett 3.2 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 1.8 g
Karbohydrater 44.4 g
hvorav sukkerarter 3.2 g
Kostfibre 22.7 g
Protein 9.7 g
Salt 0.1 g
Tørket basilikum passer bra til alle italienske retter og retter som ellers inneholder fersk basilikum.
Basilikum, lik som mange andre urtekrydder, bør smules i hånden før bruk for å få frem all smaken. Basilikum er spesielt godt med kalv, kylling og annet lyst kjøtt, grønnsaksretter og pastaretter.
Basilikum.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 244 kcal / 1013 kJ
Fett 4.1 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 2.2 g
Karbohydrater 10 g
hvorav sukkerarter 1.7 g
Kostfibre 37.7 g
Protein 23 g
Salt 0.2 g
Salt,paprika, pepper,msg, muskat,løk, timian,hvitløk, sennep,allehånde, selleri, koriander, ingefær, gurkemeie, stjerneanis, cumin, bukkehornsfrø, chili,kardemomme.
Allergener: Selleri ,Sennep
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 135 kcal / 564 kJ
Fett 4 g
hvorav mettede fettsyrer 1.2 g
Karbohydrater 11.7 g
hvorav sukkerarter 2.4 g
Kostfibre 10.6 g
Protein 8.5 g
Salt 55.41 g
Dill
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 253 kcal / 1059 kJ
Fett 4.4 g
hvorav mettede fettsyrer 0.2 g
Karbohydrater 55.8 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 13.6 g
Protein 19.9 g
Salt 0.52 g
GRESSLØK
Allergener:
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 311 kcal / 1301 kj
Fett 3,5 g
- mettet fett 0,6 g
Karbohydrat 64,3 g
Kostfiber 26,2 g
Protein 21,2 g
Salt 0,18 g
Grillkrydder er en krydderblanding som kan brukes til svært mye. Tilsett god smak på grillet og stekt kjøtt, til kylling og kjøttdeigretter.
Salt,paprika,msg, timian,muskat, pepper,løk, ingefær,hvitløk, allehånde, selleri, koriander, gurkemeie, stjerneanis, cumin, bukkehornsfrø, chili,kardemomme.
Allergener: Selleri
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 113 kcal / 472 kJ
Fett 3.2 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 1 g
Karbohydrater 7.2 g
hvorav sukkerarter 2.1 g
Kostfibre 8 g
Protein 10.4 g
Salt 61.7 g
Grillkrydder er en krydderblanding som kan brukes til svært mye. Tilsett god smak på grillet og stekt kjøtt, til kylling og kjøttdeigretter.
salt, paprika, msg, timian, muskat, pepper, løk, ingefær, hvitløk, allehånde, selleri, koriander, gurkemeie, stjerneanis, cumin, bukkehornsfrø, chili, kardemomme
Allergener: Selleri
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 113 kcal / 472 kJ
Fett 3.2 g
hvorav mettede fettsyrer 1 g
Karbohydrater 7.2 g
hvorav sukkerarter 2.1 g
Kostfibre 8 g
Protein 10.4 g
Salt 61.7 g
Krydderblanding spesielt utviklet for bruk med bl.a. viltkjøtt, sauser og marinader.
Paprika (rød og grønn),sennepsfrø, løk,hvitløk.
Allergener: Sennep
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 381 kcal / 1588 kJ
Fett 16.1 g
hvorav mettede fettsyrer 1.5 g
Karbohydrater 32.8 g
hvorav sukkerarter 7.6 g
Kostfibre 21.9 g
Protein 17.4 g
Salt 0.1 g
Malte frø av korianderplanten. Korianderfrø er en viktig ingrediens i indiske krydderblandinger og i de fleste karryblandinger. De har en fruktig smak og minner om bergamot, sitron og salvie.
Brukes også mye i meksikansk matlaging, i for eksempel salsa og guacamole. I det nordiske kjøkken bruker vi også koriander i brød, supper, marinader osv.
Koriander malt.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 298 kcal / 1247 kJ
Fett 17.8 g
hvorav mettede fettsyrer 1 g
Karbohydrater 54.9 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 41.9 g
Protein 12.4 g
Salt 0.09 g
Kardemomme er et mildt og aromatisk krydder. Dens fyldige smak passer bra både i matretter, drikker og bakverk. Araberne har ofte kardemomme i kaffen sin. Det kan anbefales!
KARDEMOMME MALT
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 321 kcal / 1343 kJ
Fett 6.7 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0.7 g
Karbohydrater 40.5 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 28 g
Protein 10.8 g
Salt 0 g
Karri er godt til høns, svinekjøtt, kylling, ris, majones og saus. Aller best blir det hvis du først blander karrien i smør.
Koriander, gurkemeie, cumin, pepper, bukkehornsfrø, chili, kardemomme.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 312 kcal / 1305 kJ
Fett 12.5 g
hvorav mettede fettsyrer 1.4 g
Karbohydrater 47.6 g
hvorav sukkerarter 1.6 g
Kostfibre 29.1 g
Protein 12.8 g
Salt 0.13 g
OREGANO
OREGANO
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 246 kcal / 1018 kJ
Fett 4.3 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 1.6 g
Karbohydrater 21.6 g
hvorav sukkerarter 4.1 g
Kostfibre 42.5 g
Protein 9 g
Salt 0.1 g
OREGANO
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 246 kcal / 1018 kJ
Fett 4.3 g
hvorav mettede fettsyrer 1.6 g
Karbohydrater 21.6 g
hvorav sukkerarter 4.1 g
Kostfibre 42.5 g
Protein 9 g
Salt 0.1 g
Piffikrydderet lever i beste velgående! Dette allkrydderet tilsetter salt og god smak til det aller meste.
Salt,msg,paprika, løk,chili,timian, muskat,pepper, cumin,hvitløk, ingefær, sitronsyre, oregano, allehånde, selleri, koriander, gurkemeie, stjerneanis, bukkehornsfrø, kardemomme.
Allergener: Selleri
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 114 kcal / 474 kJ
Fett 2.7 g
hvorav mettede fettsyrer 0.9 g
Karbohydrater 9.8 g
hvorav sukkerarter 1.8 g
Kostfibre 7 g
Protein 10.2 g
Salt 61.5 g
Salt,msg,paprika, løk,chili,timian, muskat,pepper, cumin,hvitløk, ingefær, sitronsyre, oregano, allehånde, selleri, koriander, gurkemeie, stjerneanis, bukkehornsfrø, kardemomme.
Allergener: Selleri
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 114 kcal / 474 kJ
Fett 2.7 g
hvorav mettede fettsyrer 0.9 g
Karbohydrater 9.8 g
hvorav sukkerarter 1.8 g
Kostfibre 7 g
Protein 10.2 g
Salt 61.5 g
Oregano, basilikum, timian, merian, rosmarin.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 265 kcal / 1098 kJ
Fett 5.6 g
hvorav mettede fettsyrer 2.1 g
Karbohydrater 25.8 g
hvorav sukkerarter 3.3 g
Kostfibre 41.3 g
Protein 9.9 g
Salt 0.11 g
Krydderblanding som er god til fisk- og kjøttretter, gryter og farseretter. Den franske karakteren kommer av en perfekt balansert blanding.
Oregano,basilikum,estragon,timian,merian,rosmarin.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 277 kcal / 1150 kJ
Fett 6.3 g
hvorav mettede fettsyrer 2.7 g
Karbohydrater 24 g
hvorav sukkerarter 2.3 g
Kostfibre 38.9 g
Protein 13.7 g
Salt 0.14 g
Rosmarin ble opprinnelig brukt for sine konserverende egenskaper. Den gode viltsmaken fikk man på kjøpet. Passer til vilt, lam, svin, farseretter, marinader og supper.
Rosmarin.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 427 kcal / 1776 kJ
Fett 15.2 g
hvorav mettede fettsyrer 7.4 g
Karbohydrater 46.4 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 42.6 g
Protein 4.9 g
Salt 0.1 g
Timian er en av de klassiske urtene og passer til alle typer retter. Smaken er kraftig og aromatisk med litt sitronaktig preg. Brukes til kjøtt, fisk, grønnsaker, pasta, pizza, supper, marinader m.m.
TIMIAN
Allergener:
Fett 7.4 g
- mettede 2.7 g
Karbohydrater 26.9 g
- sukkerarter 1.7 g
Kostfibre 37 g
Protein 9.1 g
Salt 0.1
Valmuefrø brukes mest som dekorasjon på brød og bakverk men kan også brukes i f.eks. desserter.
VALMUEFRØ
Allergener:
Energi 497 kcal / 2050 kj
Fett 41,6 g
- mettet fett 4,5 g
Karbohydrat 3 g
- sukkerarter 3 g
Kostfiber 19,5 g
Protein 18 g
Salt 0,1 g
HOFF Pommes Frites Krydder er spesielt utviklet for å gi en ekstra god smak på pommes frites og andre potetprodukter. HOFF Pommes Frites Krydder grill er et komplett blandingskrydder, og egner seg også svært godt til alle typer kjøtt, og mange typer fiskeretter. HOFF Pommes frites krydder, grill egner seg også som smaksetter til marinader og dressinger. Rør ganske enkelt krydderet ut i rømme, kesam, yoghurt eller olje.
Salt, smaksforsterker (e621), paprika, sukker, løk, aroma, selleri, hvit pepper, karri (inneholder bl.a. bukkehornsfrø), gurkemeie, allehånde, karve.
Allergener: Selleri
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 140 kcal / 600 kJ
Fett 2.4 g
hvorav mettede fettsyrer 0.5 g
Karbohydrater 23 g
hvorav sukkerarter 11 g
Protein 3.7 g
Salt 54.3 g
Granulert hvitløk fremstilles av førsteklasses hvitløk som tørkes og så males til pulver. Ved tilberedning kommer hele den fyldige aromaen frem.
Hvitløk
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 346 kcal / 1463 kJ
Fett 0.7 g
hvorav mettede fettsyrer 0.2 g
Karbohydrater 64 g
hvorav sukkerarter 2.4 g
Kostfibre 9 g
Protein 17 g
Salt 0.15 g
Hvitløkspulver passer godt til all slags matlaging der fersk hvitløk ellers er inkludert. F.eks. til steking, grilling, gratinering, marinader m.m.
Hvitløkpulver
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 346 kcal / 1464 kJ
Fett 0.7 g
hvorav mettede fettsyrer 0.2 g
Karbohydrater 63.7 g
hvorav sukkerarter 2.4 g
Kostfibre 9 g
Protein 16.6 g
Salt 0.2 g
Rent krydder av beste klasifisering Redusert salt og sukkerinnhold
Hvidløg
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 346 kcal / 1463 kJ
Fett 0.7 g
hvorav mettede fettsyrer 0.2 g
Karbohydrater 63.7 g
hvorav sukkerarter 2.4 g
Kostfibre 9 g
Protein 16.6 g
Salt 0.15 g
Hvitløkpulver.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 346 kcal / 1464 kJ
Fett 0.7 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0.2 g
Karbohydrater 63.7 g
hvorav sukkerarter 2.4 g
Kostfibre 9 g
Protein 16.6 g
Salt 0.2 g
ingefær malt
Allergener:
Energi 342 kcal / 1442 kj
Fett 4,2 g
- mettet fett 2,6 g
Karbohydrat 60 g
- sukkerarter 19,8 g
Kostfiber 14,1 g
Protein 9 g
Salt 0,1 g
Ingefær er fint følge til svinekjøtt, prøv å tilsette litt ekstra i marinaden til spareribs. Ingefær setter også en spiss på vispet kremfløte til fruktdesserter og i smoothies og grønnsaksshots.
Ingefær kommer fra en liljevekst og det er roten som brukes til krydder. Smaken er aromatisk krydret med en touch av sitrus.
Ingefær malt.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 342 kcal / 1442 kJ
Fett 4.2 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 2.6 g
Karbohydrater 60 g
hvorav sukkerarter 19.8 g
Kostfibre 14.1 g
Protein 9 g
Salt 0.1 g
Hel kanelstang gir god smak til bakverk og desserter. Prøv også å legge en kanelstang i gryteretter for en ekstra varm smak.
Kanel.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 243 kcal / 1005 kJ
Fett 1.2 g
hvorav mettede fettsyrer 0.3 g
Karbohydrater 27 g
hvorav sukkerarter 2.2 g
Kostfibre 53 g
Protein 4 g
Salt 0.03 g
Kanel er et søtt og aromatisk krydder som passer utmerket i desserter og bakverk. Kanel setter også god smak i indiske og andre eksotiske gryteretter.
Bark fra Cassiatreet.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 0.03 g
Vitaminer og mineraler
Jern 0 mg
Kalium 0 mg
Søtt og aromatisk krydder som passer utmerket i desserter og bakverk. Kanel setter også god smak i indiske og andre eksotiske gryteretter.
KANEL MALT
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 246 kcal / 1016 kJ
Fett 1.2 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0.3 g
Karbohydrater 28.1 g
hvorav sukkerarter 2.2 g
Kostfibre 53.1 g
Protein 4 g
Salt 0 g
Kanel er et søtt og aromatisk krydder som passer utmerket i desserter og bakverk. Kanel setter også god smak i indiske og andre eksotiske gryteretter. Økologisk variant.
KANEL MALT
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 246 kcal / 1016 kJ
Fett 1.2 g
hvorav mettede fettsyrer 0.3 g
Karbohydrater 28.1 g
hvorav sukkerarter 2.2 g
Kostfibre 53.1 g
Protein 4 g
Salt 0 g
Kardemomme er et mildt og aromatisk krydder. Dens fyldige smak passer bra både i matretter, drikker og bakverk.
Kardemomme malt.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 321 kcal / 1343 kJ
Fett 6.7 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0.7 g
Karbohydrater 40.5 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 28 g
Protein 10.8 g
Salt 0 g
Koriander, gurkemeie,pepper,cumin, bukkehornsfrø, chili,kardemomme.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 312 kcal / 1305 kJ
Fett 12.5 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 1.4 g
Karbohydrater 47.6 g
hvorav sukkerarter 1.6 g
Kostfibre 29.1 g
Protein 12.8 g
Salt 0.13 g
Koriander malt.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 298 kcal / 1247 kJ
Fett 17.8 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 1 g
Karbohydrater 54.9 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 41.9 g
Protein 12.4 g
Salt 0.09 g
Malte frø av korianderplanten. Inngår i Garam Masala og andre curryretter. I det nordiske kjøkken bruker vi også koriander i brød, supper, marinader osv.
Koriander.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 346 kcal / 1427 kJ
Fett 18 g
hvorav mettede fettsyrer 1 g
Karbohydrater 13 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 42 g
Protein 12 g
Salt 0.09 g
Smaksrikt krydder av god kvalitet
Persilleblader
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Salt 0.4 g
Vitaminer og mineraler
Kyllingkrydder er en smaksrik krydderblanding til grillet, stekt eller ovnsstekt kylling. Et utmerket alternativ til allround- eller grillkrydder.
Salt, paprika, msg, koriander, gurkemeie,løk, hvitløk,pepper, cumin, bukkehornsfrø, chili, kardemomme.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 128 kcal / 535 kJ
Fett 3.8 g
hvorav mettede fettsyrer 0.6 g
Karbohydrater 7.6 g
hvorav sukkerarter 2.8 g
Kostfibre 10.2 g
Protein 11.9 g
Salt 56.2 g
Kyllingkrydder er en smaksrik krydderblanding til grillet, stekt eller ovnsstekt kylling. Smaken er en blanding av grillkrydder og curry, og dette gjør kyllingkrydder til et utmerket alternativ til allround- eller grillkrydder.
Salt, løk (17%), paprika (14%), sort peber, cayennepeber (6,6%), koriander, gurkemeje, bukkehornsfrø/bukkehornkløver, fennikel, spidskommen/spisskummen.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 194 kcal / 810 kJ
Fett 4.9 g
hvorav mettede fettsyrer 0.8 g
Karbohydrater 22 g
hvorav sukkerarter 3.4 g
Kostfibre 15 g
Protein 7.3 g
Salt 40.9 g
En utvikling av tradisjonelt grillkrydder som er spesielt laget for å sette god smak på kylling. Den gode smaken kommer bl.a. fra paprika, løk og sort pepper.
Salt, urter (rosmarin, persille, merian, timian, oregano), paprika, løg, sort peber, chilipeber, spidskommen/spisskummen, sellerifrø, hvidløg, koriander, gurkemeje, bukkehornsfrø/bukkehornkløver, cayennepeber, fennikel, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxi.
Allergener: Selleri
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 115 kcal / 480 kJ
Fett 3.3 g
hvorav mettede fettsyrer 0.6 g
Karbohydrater 12 g
hvorav sukkerarter 2 g
Kostfibre 9.9 g
Protein 4.7 g
Salt 64.2 g
Laurbærblad brukes for eksempel til koking av fisk og pølse, til kjøttgryter, nedlegging av sild i lake og i marinader.
Laurbærblad
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 353 kcal / 1477 kJ
Fett 8.4 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 2.3 g
Karbohydrater 48.6 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 26.3 g
Protein 7.6 g
Salt 0 g
Smaksrikt krydder av god kvalitet
Løk
Allergener:
Energi 0 kcal / 0 kJ
Flerumettede 0 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Mettede 0 g
Protein 0 g
Salt 0.43 g
Vitaminer og mineraler
Jern 0 mg
Kalium 0 mg
Nellik har en søt smak med kraftig karakter. Malt nellik anvendes i kjøttretter, gryter og sauser, men passer også til bakverk.
nellik malt
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 335 kcal / 1391 kJ
Fett 13 g
hvorav mettede fettsyrer 4 g
Karbohydrater 31.6 g
hvorav sukkerarter 2.4 g
Kostfibre 33.9 g
Protein 6 g
Salt 0.7 g
Merian er en urte i slekt med oregano og har en lett parfymert lukt og en aromatisk smak. Bruk den som smaksetter til kjøtt, fisk og grønnsaksretter.
Merian.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 276 kcal / 1142 kJ
Fett 7 g
hvorav mettede fettsyrer 0.5 g
Karbohydrater 20 g
hvorav sukkerarter 4.1 g
Kostfibre 40 g
Protein 13 g
Salt 0.19 g
Eksklusiv smak som setter sitt særpreg på kjøttkaker, potetmos, spinat og risretter. Passer også fint til marinader og syltelaker. Muskatnøtt er for øvrig ingen nøtt, men kjernen på en frukt.
Muscatnøtt malt.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 506 kcal / 2093 kJ
Fett 36.3 g
hvorav mettede fettsyrer 25.9 g
Karbohydrater 28.5 g
hvorav sukkerarter 3 g
Kostfibre 20.8 g
Protein 5.8 g
Salt 0 g
Smaksrikt krydder av god kvalitet, som setter sitt særpreg på kjøttkaker, potetmos, spinat og risretter. Passer også fint til marinader og syltelaker.
Muskatnøtt
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 0.04 g
Vitaminer og mineraler
Jern 0 mg
Kalium 0 mg
Natvigs krydderblanding fra TORO Krydderiet er en populær krydderblanding av blant annet sort pepper, paprika, salt, karri, muskat, kjennepepper og ingefær. Natvigs passer perfekt både til kjøtt, kylling og fisk. Lett å like, lett å lage.
Salt 88 % (nacl), sort pepper, antiklumpemiddel (e554), aromaer (inneholder proteinekstrakt av soya og hvete-glutenfri), paprika, fargestoff (karamell og paprikaekstrakt), rapsolje, karri, sennep, worchestershiresaus (inneholder fisk), sukker, syre (eddiksyre), muskatnøtt, kajennepepper, ingefær, løkekstrakt, laubærblad.
Allergener: Soya ,Fisk ,Sennep
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 25 kcal / 106 kJ
Fett 0.9 g
hvorav mettede fettsyrer 0.1 g
Karbohydrater 3 g
hvorav sukkerarter 1.4 g
Kostfibre 0 g
Protein 0.8 g
Salt 88 g
Nellik har mye duft og aroma. Smaken av nellik er varm, fruktig og aromatisk. Hel nellik brukes ekstra mye i det franske og kreolske kjøkkenet, til å smaksette gryter. De skal koke med eller brukes i buljongen, og plukkes ut før servering.
Nellik hel.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 335 kcal / 1391 kJ
Fett 13 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 4 g
Karbohydrater 31.6 g
hvorav sukkerarter 2.4 g
Kostfibre 33.9 g
Protein 6 g
Salt 0.7 g
Nellik har mye duft og aroma. Smaken av nellik er varm, fruktig og aromatisk. Hel nellik brukes ekstra mye i det franske og kreolske kjøkkenet, til å smaksette gryter. De skal koke med eller brukes i buljongen, og plukkes ut før servering.
Nellik hel.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 335 kcal / 1391 kJ
Fett 13 g
hvorav mettede fettsyrer 4 g
Karbohydrater 31.6 g
hvorav sukkerarter 2.4 g
Kostfibre 33.9 g
Protein 6 g
Salt 0.7 g
Nellik har en søt smak med kraftig karakter. Malt nellik anvendes i kjøttretter, gryter og sauser, men passer også til bakverk.
Nellik malt.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 335 kcal / 1391 kJ
Fett 13 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 4 g
Karbohydrater 31.6 g
hvorav sukkerarter 2.4 g
Kostfibre 33.9 g
Protein 6 g
Salt 0.7 g
Oregano er pizzaens og tomatens faste følgesvenn. Smaken er kraftig og aromatisk. Den kalles gjerne for 'fjellets fryd' på grunn av sine vakre blå blomster som lyser opp bergknattene der den vokser. I Santa Marias oregano finner du bare blader og blomster. ikke stilker og strå. Knus gjerne oreganoen i hånden for å frigjøre smak og aroma før bruk. Ha den på pizza. grillet kjøtt. i pastasauser og supper.
Oregano.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 265 kcal / 1101 kJ
Fett 4.3 g
hvorav mettede fettsyrer 1.6 g
Karbohydrater 26.4 g
hvorav sukkerarter 4.1 g
Kostfibre 42.5 g
Protein 9 g
Salt 0.06 g
Paprika er mild og smakrik. Krydderet er godt til gryter, kjøtt, kylling, egg, fisk og skalldyr.
Paprika malt.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 315 kcal / 1308 kJ
Fett 12.9 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 2.1 g
Karbohydrater 18.3 g
hvorav sukkerarter 10.3 g
Kostfibre 34.9 g
Protein 14.1 g
Salt 0.2 g
Vitaminer og mineraler
Jern 0 mg
Kalium 0 mg
Paprika malt.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 315 kcal / 1308 kJ
Fett 12.9 g
hvorav mettede fettsyrer 2.1 g
Karbohydrater 18.3 g
hvorav sukkerarter 10.3 g
Kostfibre 34.9 g
Protein 14.1 g
Salt 0.2 g
Røkt paprika brukes i marinader og kjøttretter. Gir en naturlig svak og balansert preg av grill/røyk.
Paprika røkt.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 315 kcal / 1308 kJ
Fett 12.9 g
hvorav mettede fettsyrer 2.1 g
Karbohydrater 18.3 g
hvorav sukkerarter 10.3 g
Kostfibre 34.9 g
Protein 14.1 g
Salt 0.2 g
Rent krydder av beste klasifisering Redusert salt og sukkerinnhold
Paprika, chilipeber, cayennepeber (2,0%).
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 327 kcal / 1360 kJ
Fett 13 g
hvorav mettede fettsyrer 1.6 g
Karbohydrater 25 g
hvorav sukkerarter 11 g
Kostfibre 30 g
Protein 14 g
Salt 0.21 g
Klass. indisk curryrett. Krydderpaste krydret med koriander, karve, gurkemeie, sukker og chili. Autentisk indisk smak, passer like godt i gryter, som i sauser og marinader.
Forslag til indiske retter:
https://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/butter-chicken---indisk-smorkylling/
https://www.matprat.no/oppskrifter/kos/indisk-lammekorma/
Rapsolje, krydder (koriander 10%, paprika, gurkemeje 3%, kumin, bukkehornskløver, krydder, ingefær, fennikel, kanel), salt, vann, konsentrert tomatpure 4%, maismel, sennepspulver, syre (eddik, laktose), sukker, tamarin, hvitløkspulver.
Allergener: Sennep
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 559 kcal / 2304 kJ
Fett 55 g
hvorav mettede fettsyrer 3.6 g
Karbohydrater 9.7 g
hvorav sukkerarter 3.2 g
Protein 4.8 g
Salt 6.97 g
Tørket persille passer bra til alle retter der fersk persille ellers inngår. Smaken av persille forsterkes under tillagingen.
Persille.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 305 kcal / 1276 kJ
Fett 5.5 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 1.4 g
Karbohydrater 23.9 g
hvorav sukkerarter 7.3 g
Kostfibre 26.7 g
Protein 26.6 g
Salt 1.1 g
Smaksrikt krydder av god kvalitet. 1000 kuverter i displayesken.
Havsalt, sort pepper, løk, paprika, chilipepper, antiklumpemiddel (e341), krydderekstrakter (inneholder selleri).
Allergener: Selleri
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Salt 80 g
Salt,msg, paprika, løk,chili,timian, muskat,pepper, ingefær, sitronsyre, hvitløk, allehånde, selleri, koriander, gurkemeie, stjerneanis, cumin,oregano, bukkehornsfrø, kardemomme.
Allergener: Selleri
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 114 kcal / 474 kJ
Fett 2.7 g
hvorav mettede fettsyrer 0.9 g
Karbohydrater 9.8 g
hvorav sukkerarter 1.8 g
Kostfibre 7 g
Protein 10.2 g
Salt 61.5 g
Santa Maria pizzakrydder spesielt utviklet for å brukes på pizza. I tillegg er det godt på varme smørbrød og i pastasaus. Blandingen er en harmonisk miks av oregano, basilikum og merian.
Oregano, basilikum, merian.
Allergener:
Fett 4.7 g
- mettede 1.6 g
Karbohydrater 19 g
- sukkerarter 3.1 g
Kostfibre 40 g
Protein 15 g
Salt 0.14 g
Rosmarin ble opprinnelig brukt for sine konserverende egenskaper. Den gode viltsmaken fikk man på kjøpet. Passer til vilt, lam, svin, farseretter, marinader og supper.
Rosmarin.
Allergener:
Fett 15 g
- mettede 7.4 g
Karbohydrater 21 g
- sukkerarter 0 g
Kostfibre 43 g
Protein 4.9 g
Salt 0.13 g
Safran er de tørkede arrene fra en krokusart. Det er et godt krydder til baking. Passer også til risretter, blåskjell, skalldyr, fiskesaus og fiskesuppe. Samt i ekte spansk paella.
SAFRAN
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 310 kcal / 1297 kJ
Fett 5.9 g
hvorav mettede fettsyrer 1.6 g
Karbohydrater 65.4 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 3.9 g
Protein 11.4 g
Salt 0.4 g
Smaksrikt krydder av god kvalitet
Salt 32 % (nacl), paprika, rosmarin, hvitløk, tomat, sort pepper, basilikum, persille, antioksidant (sulfitt).
Allergener: Sulfitt eller svoveldioksid
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 216 kcal / 914 kJ
Fett 3.5 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 1.3 g
Karbohydrater 30 g
hvorav sukkerarter 21 g
Kostfibre 0 g
Protein 9.1 g
Salt 32 g
Vitaminer og mineraler
Jern 0 mg
Kalium 0 mg
Salvie.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 315 kcal / 1318 kJ
Fett 12.7 g
hvorav mettede fettsyrer 7 g
Karbohydrater 60.7 g
hvorav sukkerarter 1.71 g
Kostfibre 40.3 g
Protein 10.6 g
Salt 0.03 g
Fenikkel brukes mye i brød og grønnsaksretter. Hel Fenikkel er fenikkelurtens tørkede frø. Smaken er tydelig av lakris.
Fennikelfrø.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 327 kcal / 1351 kJ
Fett 15 g
hvorav mettede fettsyrer 0.5 g
Karbohydrater 12 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 40 g
Protein 16 g
Salt 0.22 g
Fenikkel brukes mye i brød og grønnsaksretter. Malt Fenikkel er laget av fenikkelurtens tørkede frø. Smaken er tydelig av lakris.
Fennikelfrø
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 327 kcal / 1351 kJ
Fett 15 g
hvorav mettede fettsyrer 0.5 g
Karbohydrater 12 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 40 g
Protein 16 g
Salt 0.22 g
Hele frø av korianderplanten. Inngår i Garam Masala og andre curryretter. I det nordiske kjøkken bruker vi også koriander i brød, supper og marinader
Koriander
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 346 kcal / 1427 kJ
Fett 18 g
hvorav mettede fettsyrer 1 g
Karbohydrater 13 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 42 g
Protein 12 g
Salt 0.09 g
Spisskummen er en viktig del av smakssammensettingen i mange indiske og meksikanske retter. Smaken er sterk, krydret og nesten litt besk. Med en frisk urtete avslutning.
Spidskommen/spisskummen
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 428 kcal / 1785 kJ
Fett 22.3 g
hvorav mettede fettsyrer 1.5 g
Karbohydrater 33.7 g
hvorav sukkerarter 2.3 g
Kostfibre 10.5 g
Protein 17.8 g
Salt 0.42 g
Smaksrikt krydder av god kvalitet
Sukker 85 %, kanel 15 %.
Allergener:
Energi 0 kcal / 0 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g
En fyldig og svært typisk indisk krydderblanding til kylling med smak av bl.a.ingefær, kardemomme og spiskummen. Forbedret resept med mindre salt.
Krydderier (spidskommen/spisskummen, ingefær, chilipeber, koriander, kanel, sort peber, kardemomme, nellike), salt, paprika, hvidløg, sukker, tomat, citronjuicepulver, paprikaekstrakt, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 281 kcal / 1176 kJ
Fett 7.2 g
hvorav mettede fettsyrer 1.1 g
Karbohydrater 37 g
hvorav sukkerarter 16 g
Kostfibre 16 g
Protein 9 g
Salt 19.1 g
Smaksrikt krydder av god kvalitet
salt 46 % (NaCl), løk, spisskummen, gurkemeie, koriander, dillfrø, bukkehornskløver, hvitløk, antiklumpemiddel (silisiumdioksid), chili, kajennepepper, kanel, muskatnøtt, laurbærblad, gjærekstrakt, aroma, fargestoff (paprikaekstrakt), syre (sitronsyre), hvitløkekstrakt, ingefærekstrakt, pepperekstrakt.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 185 kcal / 776 kJ
Fett 8 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 1.3 g
Karbohydrater 19 g
hvorav sukkerarter 5.6 g
Kostfibre 0 g
Protein 6.9 g
Salt 46 g
Vitaminer og mineraler
Jern 0 mg
Kalium 0 mg
Tikka Masala er en skikkelig klassiker, som til tross for at den regnes som en indisk rett, ble oppfunnet i hjertet av Skottland. Tikka Masala kjennetegnes av den milde og kremete masalasausen med smak av spisskummen, koriander og hvitløk. Legg til kylling og créme fraiche og du har en herlig, smaksrik Tikka Masala på 20 minutter.
Krydderier (spidskommen/spisskummen, koriander, ingefær, gurkemeje, kardemomme, sort peber, kanel, nellike, cayennepeber), salt, paprika, tomat, sukker, løg, korianderblade, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), naturlig aroma.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 283 kcal / 1187 kJ
Fett 5.8 g
hvorav mettede fettsyrer 0.8 g
Karbohydrater 41 g
hvorav sukkerarter 23 g
Kostfibre 16 g
Protein 8.6 g
Salt 17.1 g
Timian er en av de klassiske urtene og passer til alle typer retter. Smaken er kraftig og aromatisk med litt sitronaktig preg. Brukes til kjøtt, fisk, grønnsaker, pasta, pizza, supper, marinader m.m.
Timian.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 285 kcal / 1183 kJ
Fett 7.4 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 2.7 g
Karbohydrater 26.9 g
hvorav sukkerarter 1.7 g
Kostfibre 37 g
Protein 9.1 g
Salt 0.1 g
En klassiker! Knorr Aromat både fremhever og forsterker råvarenes naturlig smak, samtidig som den gir ekstra god smak på maten. Passer godt i både varme og kalde retter. 1,2kg tørt krydder.
Salt, smaksforsterker (mononatriumglutamat), melkesukker, gjærekstrakt, løk 3,4%, solsikkeolje, palmefett, antiklumpemiddel (silisiumdioksid), krydder (hvitløk, gurkemeie, nellik), steinsopp, laurbærblad.
Allergener: Melk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 151 kcal / 633 kJ
Fett 3.5 g
hvorav mettede fettsyrer 1.1 g
Karbohydrater 12 g
hvorav sukkerarter 8.9 g
Kostfibre 0.6 g
Protein 13 g
Salt 63 g
Basilikum, liksom mange andre urtekrydder, bør smules i hånden før bruk for å få frem all smaken. Basilikum er spesielt godt med kalv, kylling og annet lyst kjøtt, grønnsaksretter og pastaretter.
Basilikum.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 245 kcal / 1016 kJ
Fett 4.1 g
hvorav mettede fettsyrer 2.2 g
Karbohydrater 10 g
hvorav sukkerarter 1.7 g
Kostfibre 38 g
Protein 23 g
Salt 0.19 g
ENEBÆR
Allergener:
Energi 384 kcal / 1613 kj
Fett 15 g
- mettet fett 0,6 g
Karbohydrat 37 g
- sukkerarter 7,5 g
Protein 20 g
Salt 0,05 g
Smaksrikt krydder av god kvalitet. God til saus, fisk og oljebaserte dressinger
Estragonblader
Allergener:
Næringsinnhold per 100g
Energi
1235 kJ
Energi
295 kcal
Fett
Hvorav:
- Mettede fettsyrer
7,2 g
1,9 g
Karbohydrat
Hvorav:
- Sukkerarter
50 g
0 g
Kostfiber
7,4 g
Protein
23 g
Salt
0,16 g
Kryddermix til en klassisk fajita. Smaken har et urtepreg med løk, sort pepper, hvitløk, cayenne og en anelse curry. Passer til både tortilla- og tacofyll med både kylling, kjøtt eller skalldyr.
Krydderier og urter (37%) (paprika, chilipeber, koriander, gurkemeje, sort peber, bukkehornsfrø/bukkehornkløver, oregano, spidskommen/spisskummen, fennikel, rosmarin), løg, salt, citronjuicepulver, sukker, hvidløg, cayennepeber, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 262 kcal / 1100 kJ
Fett 4.9 g
hvorav mettede fettsyrer 0.7 g
Karbohydrater 38 g
hvorav sukkerarter 12 g
Kostfibre 16 g
Protein 8.5 g
Salt 20.1 g
Hvitløkspulver passer til mange retter, men står særdeles godt til kjøtt av lam, svin og kylling. Dessuten passer hvitløk godt til pizza, pastaretter, samt asiatiske og meksikanske gryteretter. Hvitløk i pizzasauser og tomatsauser til pasta blir spesielt pikant dersom man surrer hvitløken i olivenolje sammen med basilikum før man tilsetter de øvrige ingrediensene. Ellers passer hvitløk til dressinger, salater, kryddersmør, supper og sauser. Lett å like, lett å lage.
Hvitløk
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 0.15 g
Vitaminer og mineraler
Jern 0 mg
Kalium 0 mg
Ingefær er godt til svinekjøtt, for eksempel skinkestek og ribbe.
Ingefær.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 0.07 g
Vitaminer og mineraler
Jern 0 mg
Kalium 0 mg
Bør freses i olje eller smør i en godt oppvarmet gryte før den brukes i sauser eller supper. Karri passer godt til kylling, lam og retter av fisk. Krydderet kan brukes også i smaksetting av fiskeboller, ris og asiatiske gryteretter, sauser og dressinger. Lett å like, lett å lage.
Gurkemeie, bukkehornskløver, koriander, chilipepper, nellik, dill.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 0.13 g
Vitaminer og mineraler
Jern 0 mg
Kalium 0 mg
Puré av hvitløk. Gir alltid den samme myke, runde smaken av hvitløk og den samme smaksstyrken. Tilsettes når som helst, og eventuelt litt ekstra på slutten for å øke hvitløksmaken. Ideell i gryter, supper, sauser, marinader, dressinger og vinaigretter. Brukes også som smaksetter i et bredt utvalg av retter som kjøtt, pastaretter og i pizza. Også svært enkelt å bruke i hvitløksmør, hvitløksmajones, osv.
Vann, hvitløk 18 %, salt, sukker, maltodekstrin, vegetabilsk olje (palme), eddik, fibre fra sitrusskall, aroma, fortykningsmiddel (xanthangummi).
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 160 kcal / 650 kJ
Fett 7 g
hvorav mettede fettsyrer 3 g
Karbohydrater 20 g
hvorav sukkerarter 13 g
Kostfibre 4 g
Protein 1 g
Salt 7.5 g
Kardemomme er et mildt og aromatisk krydder. Dets fyldige smak passer bra både i matretter, drikker og bakverk.
Kardemomme.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 0.05 g
Vitaminer og mineraler
Jern 0 mg
Kalium 0 mg
Natron passer godt til baking. Smaksrikt krydder av god kvalitet
Natriumkarbonat
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 68 g
Vitaminer og mineraler
Jern 0 mg
Kalium 0 mg
Nellik er de tørkede blomsterknoppene fra et tropisk tre. Både smak og lukt er kraftig og aromatisk. Nellik er et av de klassiske julekrydderne, og er med i alt fra pepperkaker til pynt i appelsinen.
Nellik
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 381 kcal / 1578 kJ
Fett 20 g
hvorav mettede fettsyrer 5.4 g
Karbohydrater 27 g
hvorav sukkerarter 2.4 g
Kostfibre 34 g
Protein 6 g
Salt 0.61 g
Mild og smaksrik paprika av beste kvalitet. Vår paprika har en dyp rødfarge og gir både flott farge og god smak til gryteretter, supper osv.
Paprika.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 319 kcal / 1321 kJ
Fett 13 g
hvorav mettede fettsyrer 2.1 g
Karbohydrater 19 g
hvorav sukkerarter 10 g
Kostfibre 35 g
Protein 14 g
Salt 0.17 g
Pepper oppdelt i 1500 små porsjonspakker i en praktisk og dekorativ serveringseske. Hygienisk alternativ til gjester som vil ha litt ekstra pepper.
Svart pepper.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 277 kcal / 1159 kJ
Fett 3.3 g
hvorav mettede fettsyrer 1.4 g
Karbohydrater 39 g
hvorav sukkerarter 0.6 g
Protein 10 g
Salt 0.05 g
Glimrende til pizza og ostesmørbrød, men også velegnet til pastaretter. Pizzakrydder har en deilig smak av blant annet oregano, paprika, basilikum og timian. Lett å like, lett å lage.
Salt, sukker, smaksforsterker (natriumglutamat), sesamfrø, persille, rosmarin, basilikum, timian, oregano, aroma, ingefær, salvie, løk, bønneurt, hvitløk.
Allergener: Sesam
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 0 kcal / 0 kJ
Fett 0 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 31 g
Vitaminer og mineraler
Jern 0 mg
Kalium 0 mg
Kryddermix til den indiske yoghurtsausen som alltid serveres sammen med indiske retter. Tilsett kun en fyldig matlagingsyoghurt og du får en mild saus som balanserer heten i de indiske rettene.
Se oppskrifter på indiske retter på https://www.santamariaworld.com/no/oppskrifter/5-raske-indiske-oppskrifter/
Løg, krydderier (hvidløg, chilipeber, spidskommen/spisskummen, koriander, gurkemeje), salt, råsukker, citronjuicepulver, grøn peberfrugt/paprika, mynte, korianderblade.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 285 kcal / 1201 kJ
Fett 2.3 g
hvorav mettede fettsyrer 0.4 g
Karbohydrater 52 g
hvorav sukkerarter 16 g
Kostfibre 11 g
Protein 8.5 g
Salt 17.9 g
Safran av beste kvalitet i laminatpose
Safran
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 365 kcal / 1542 kJ
Fett 5.9 g
hvorav mettede fettsyrer 1.6 g
Karbohydrater 65 g
hvorav sukkerarter 0 g
Kostfibre 3.9 g
Protein 11 g
Salt 0.37 g
Spiskum er en viktig del av smakssammensettingen i mange indiske og meksikanske retter. Smaken er sterk, krydret og nesten litt besk, men med en frisk, urtete avslutning.
Spidskommen/spisskummen.
Allergener:
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 428 kcal / 1785 kJ
Fett 22 g
hvorav mettede fettsyrer 1.5 g
Karbohydrater 34 g
hvorav sukkerarter 2.3 g
Kostfibre 11 g
Protein 18 g
Salt 0.42 g
Pepper, sennep, koriander, nellik, muskat, oregano, timian, gressløk, persille, hvitløk.
Allergener: Sennep
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 359 kcal / 1498 kJ
Fett 16.5 g
hvorav mettede fettsyrer 2 g
Karbohydrater 34.1 g
hvorav sukkerarter 2.5 g
Kostfibre 24.9 g
Protein 14.8 g
Salt 0.07 g