# 13 Kremet pasta med kylling, spinat og paprika

Tidsbruk: 30-45 | Letthetsgrad: enklest
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Kok opp nok vann til å koke pastaen. Kok den så etter anvisning på pakken.
2. Kutt løk og paprika i små terninger. Finn frem en vid gryte som du steker løken og paprikaen lett i.
3. Tilsett kylling, creme fraiche og 1 dl vann.
4. Tilsett spinaten og la småkoke et par minutter før du smaker til med salt og pepper før servering.

1 barneporsjon er beregnet til 35 g kyllingkjøtt, 50 g pastaskuer, 50 g spinat/løk/paprika, 1 ss. creme fraiche

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Kylling Salatkjøtt Krydr 1kg Halal Ytterøy
    Pasta Fusilli Fullkorn 500g Eldorado
    Spinat Flowpack 500g
    Paprika Rød - Stk
    Løk - Antall Stk
    Creme Fraiche 35% 300g Q
    Husk å logge inn!
  • Kylling Salatkjøtt Krydr 1kg Halal Ytterøy
    Pasta Fusilli Fullkorn 500g Eldorado
    Spinat Flowpack 500g
    Paprika Rød - Stk
    Løk - Antall Stk
    Creme Fraiche 35% 300g Q
    Husk å logge inn!
  • Kylling Salatkjøtt Krydr 1kg Halal Ytterøy
    Pasta Fusilli Fullkorn 500g Eldorado
    Spinat Flowpack 500g
    Paprika Rød - Stk
    Løk - Antall Stk
    Creme Fraiche 35% 300g Q
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen