# 17 Pølsespyd med grønnsaker

La barna lage sine egne grillspyd.

Tidsbruk: 30-45 min | Letthetsgrad: enklest
Tips: Lag grillspydene på forhånd og ta med deg på tur.
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Skrell poteter og kutt i terningstore biter. Kok disse bitene på lav temperatur i 5-6 minutter til de er nesten ferdig kokt.
2. Kutt pølser og paprika i biter når potetene koker.
3. Lag pølsespyd med poteter og paprika. Disse kan du enten grille eller steke i ovnen på 180 grader i 10-15 minutter.
4. Server med brokkoli og gulrot som du har kuttet i grove biter og kokt raskt i lettsaltet vann.

1 barneporsjon er beregnet til: 75 g potet, 1,5 stk. pølser, 75 g grønnsaker.

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Grillpølse 500g Skjeggerød Fryst
    Potet Løsvekt Hele Kilo
    Paprika Gul - Stk
    Brokkoli Norsk Pr Stk
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Husk å logge inn!
  • Grillpølse 500g Skjeggerød Fryst
    Potet Løsvekt Hele Kilo
    Paprika Gul - Stk
    Brokkoli Norsk Pr Stk
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Husk å logge inn!
  • Grillpølse 500g Skjeggerød Fryst
    Potet Løsvekt Hele Kilo
    Paprika Gul - Stk
    Brokkoli Norsk Pr Stk
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen