# 21 Tomatsuppe med pølser og pasta

La barna være med å kutte grønnsaker!

Tidsbruk: 30-45 min | Letthetsgrad: enklest
Tips: Frys ned restene så har du suppe tilgjengelig om det trengs.
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Skrell løk og gulrot. Kutt alle grønnsaker i jevne biter, jo mindre biter, jo mindre koketid.
2. Tilsett hakkede tomater, vann og kyllingbuljong (1 terning per liter suppe). Du trenger 6 dl. vann per pakke hakkede tomater.
3. La suppen småkoke i 15-20 minutter til grønnsakene er ferdig og bland sammen med en stavmikser.
4. Kok pasta etter anvisning på pakken.
5. Kutt pølsene i biter og varm de opp i suppen et par minutter før servering sammen med pastaen.

1 barneporsjon er beregnet til: 2 dl tomatsuppe, 50 g pølse, 20 g kokt pasta.

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Hakkede Tomater 390g Eldorado
    Kyllingbuljong 80g Toro
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Løk - Antall Stk
    Kinesisk Hvitløk Stk
    Grillpølse 500g Skjeggerød Fryst
    Pasta Fusilli Fullkorn 500g Eldorado
    Husk å logge inn!
  • Hakkede Tomater 390g Eldorado
    Kyllingbuljong 80g Toro
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Løk - Antall Stk
    Kinesisk Hvitløk Stk
    Grillpølse 500g Skjeggerød Fryst
    Pasta Fusilli Fullkorn 500g Eldorado
    Husk å logge inn!
  • Hakkede Tomater 390g Eldorado
    Kyllingbuljong 80g Toro
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Løk - Antall Stk
    Kinesisk Hvitløk Stk
    Grillpølse 500g Skjeggerød Fryst
    Pasta Fusilli Fullkorn 500g Eldorado
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen