La barna være med å kutte grønnsaker!
1. Kutt fisken i grove biter, de må ikke være for små. Dryss litt salt over fisken. La de ligge i 10 minutter.
2. Skrell gulrot og skjær dem i jevne biter, gjør deretter det samme med brokkoli. Hakk løk og hvitløk fint. Sett risen på kok.
3. Stek grønnsakene med litt olje sammen med karripulveret i en stor gryte. Tilsett kokosmelk og la det koke på middelsvarme i 10 minutter.
4. Ha i fisken og la alt småkoke på lav varme i 10 minutter til fisken er klar. Trenger den lenger tid så la den stå litt til. Rør om ved jevne mellomrom.
1 barneporsjon er beregnet til: 100 g fisk, 40 g ris og 40 g grønnsaker
Vanskelighetsgrad: Enklere. Tid: 45-60 minutter. Barnevennlighet: Ja, de kan være med å kutte grønnsaker