# 24 Urtebakt torsk med pasta og grønnsaker

Barna kan være med å kutte grønnsaker!

Tidsbruk: 45-60 | Letthetsgrad: enklere
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Sett stekeovnen på 200 grader varmluft. Sett en gryte med vann på kok til grønnsakene og en på kok til pasta.
2. Fordel torsken utover et stekebrett med bakepapir. Dryss over finhakket persille, salt og pepper.
3. Fisken skal bakes i ca. 15 minutter
4. Kok pasta i den ene gryten, følg anvisning på pakken.
5. Kutt brokkoli og sukkererter i grove biter. Kok grønnsakene i 3 minutter før du siler av vannet.

Server bakt torsk med pasta og grønnsaker.

1 barneporsjon er beregnet til: 100 g fisk, 115 g grønnsaker, 50 g pasta

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Torskeloins 120 -140g Møremat 1 Kg
    Sukkererter Runde 250g Pk
    Brokkoli Norsk Pr Stk
    Farfalle Tricolore 500g Eldorado
    Urt Kruspersille Bunt 200 G
    Husk å logge inn!
  • Torskeloins 120 -140g Møremat 1 Kg
    Sukkererter Runde 250g Pk
    Brokkoli Norsk Pr Stk
    Farfalle Tricolore 500g Eldorado
    Urt Kruspersille Bunt 200 G
    Husk å logge inn!
  • Torskeloins 120 -140g Møremat 1 Kg
    Sukkererter Runde 250g Pk
    Brokkoli Norsk Pr Stk
    Farfalle Tricolore 500g Eldorado
    Urt Kruspersille Bunt 200 G
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen