# 25 Pinnebrød - 20 stk.

La barna lage sine egne pinnebrød

Tidsbruk: 30-45 min | Letthetsgrad: enklest
Tips: Lag spyd ferdig med deig på forhånd å pakk med deg til tur. Det er lurt å legge bakepapir imellom lagene slik at de ikke fester seg sammen
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Bland sammen 10 dl hvetemel, 2 ts salt, 4 ts sukker, 4 ts bakepulver
2. Spe inn 3,5 dl vann som du har blandet med 0,5 dl rapsolje.
3. Rør sammen deigen. Er den litt bløt, ha i mer mel. Er den litt fast, ha i mer vann.
4. Rull til avlange pølser å ha på grillspyd

1 barneporsjon er beregnet til: 1 stk. pinnebrød på ca. 50 g

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

Tilbake til Måltidshjelpen