Barna kan være med å forme rundstykkene.
1. Ha 1 kg mel, 1 pose tørrgjær, 2 ts salt og 2 ts sukker i en eltebolle.
2. Begynn eltingen på lav hastighet og spe inn 8 dl. romtemperert vann. Øk hastigheten og elt deigen i 10-15 minutter.
3. La deigen heve i minst 60 minutter til den har doblet seg i størrelse.
4. Skrap deigen utav bollen, bruk en slikkepott. Fordel den så i 30 like emner.
5. Dryss mel over å rull de til rundstykker, legg de på et stekebrett med bakepapir.
6. Press de flat og dekk de til med et kjøkkenhåndkle. De bør etterheve i 30 minutter før du steker de i 10-12 minutter i en forhåndsvarmet ovn på 220 grader varmluft.
7. Avkjøl rundstykkene på rist.
1 barneporsjon er beregnet til: 1stk. rundstykke