Barna kan være med å lage sine egne enchiladas.
1. Skrell og kutt grønnsakene i terninger.
Stek raskt i en vid gryte og ha i hakkede tomater.
2. La tomatsausen småkoke på middels varme.
3. Kutt kyllingen i grove strimler og bland med tacokrydder.
Stek raskt i stekepanne med litt olje til den får litt farge.
4. Ha kyllingen i tomatsausen og la alt småkoke til sausen tykner.
5. Fyll lefser med kylling- og tomatsaus, og brett de sammen.
Dryss ost over og stek i en forhåndsvarmet ovn på 200 grader
til osten smelter og lefsene er sprø.
6. Mens enchiladas står i ovnen:
skrell avocado og bland sammen med saften av lime.
Bruk en stavmikser eller blender og lag en krem.
7. Kutt tomater og agurk i biter og riv salaten i grove blader.
1 barneporsjon er beregnet til:
1stk enchilada med ca. 150 gram tomatsaus med grønnsaker,
50 gram kylling og 25 gram salat.