# 55 Torsk «tacostyle» med avocadokrem og tortillachips

La barna være med og krydre fisk og mikse avocadokrem.

Tidsbruk: 45-60 min | Letthetsgrad: enklere
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Sørg for at torskestykkene er tint for du begynner å lage maten.
2. Dryss tacokrydder over torskestykkene. Legg de over på et stekebrett med bakepapir.
3. Stek i en forhåndsvarmet ovn på 160 grader varmluft i 15-20 minutter til fisken er ferdig og flaker seg lett
4. Mens fisken står i ovnen gjør du klart tilbehøret. Fjern skall og stein på avocadoen og mos med en gaffel eller i en blender sammen med saften av lime. Smak til med salt og mer limesaft om det trengs.
5. Kutt tomaten i fine biter og riv salaten grovt.

Server torsken med avocadokrem, salat, tomat og tortillachips

1 barneporsjon er beregnet til: 100 g fisk, 25 g avocadokrem, 15 g chips og 30 g salat.

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Torskeloins 120 -140g Møremat 1 Kg
    Avocado Spisemoden Stk
    Tortilla Chips Orginal 450g First Price
    Taco Kryddermix 28g First Price
    Lime Stk
    Tomat - Antall Stk
    Isbergsalat Bama Stk Norge
    Husk å logge inn!
  • Torskeloins 120 -140g Møremat 1 Kg
    Avocado Spisemoden Stk
    Tortilla Chips Orginal 450g First Price
    Taco Kryddermix 28g First Price
    Lime Stk
    Tomat - Antall Stk
    Isbergsalat Bama Stk Norge
    Husk å logge inn!
  • Torskeloins 120 -140g Møremat 1 Kg
    Avocado Spisemoden Stk
    Tortilla Chips Orginal 450g First Price
    Taco Kryddermix 28g First Price
    Lime Stk
    Tomat - Antall Stk
    Isbergsalat Bama Stk Norge
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen