# 58 Fiskepudding med toast og avocadosalat

La barna være med å blande sammen og kutte til ting til avocadosalaten.

Tidsbruk: 30-45 min | Letthetsgrad: enkel
Tips: En fin måte å bruke opp fryst brød eller brødrester.
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Skjær fiskepudding i skiver og stek i panne eller ovn.
2. Rist brødet i ovn eller i brødrister
3. Fjern skall og stein på avocado og mos den med en gaffel eller blender. Bland inn biter av paprika og agurk og smak til med sitronsaft og salt.

1 barneporsjon er beregnet til: 2 skiver med ca. 100 g fiskepudding og 40 g salat.

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

Tilbake til Måltidshjelpen