# 60 Meksikansk gryte

Barna kan være med å kutte grønnsaker.

Tidsbruk: 30-45 min | Letthetsgrad: enklest
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Sett ris på kok, følg anvisning på pakken.
2. Stek karbonadedeig i en vid gryte. Kutt løk, hvitløk, gulrot og selleri i terninger.
3. Hakk kjøttdeigen før du tilsetter grønnsakene, mais, tomathakk og tacokrydder.
4. La gryten koke på lav varme i 20-25 minutter.
5. Bland inn ferdig kokt ris før servering.

1 barneporsjon er beregnet til: ca. 200 g cowboygryte, 50 g ris.

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Karbonadedeig 400g Skjeggerød Fryst
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Sellerirot - Kg
    Løk - Antall Stk
    Kinesisk Hvitløk Stk
    Hakkede Tomater 390g Eldorado
    Fullkornris Boil In Bag 1kg Eldorado
    Taco Kryddermiks 3-pk Old El Paso
    Maiskorn Eldorado 380g
    Husk å logge inn!
  • Karbonadedeig 400g Skjeggerød Fryst
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Sellerirot - Kg
    Løk - Antall Stk
    Kinesisk Hvitløk Stk
    Hakkede Tomater 390g Eldorado
    Fullkornris Boil In Bag 1kg Eldorado
    Taco Kryddermiks 3-pk Old El Paso
    Maiskorn Eldorado 380g
    Husk å logge inn!
  • Karbonadedeig 400g Skjeggerød Fryst
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Sellerirot - Kg
    Løk - Antall Stk
    Kinesisk Hvitløk Stk
    Hakkede Tomater 390g Eldorado
    Fullkornris Boil In Bag 1kg Eldorado
    Taco Kryddermiks 3-pk Old El Paso
    Maiskorn Eldorado 380g
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen