# 61 Kremet fiskesuppe

La barna være med å kutte grønnsaker og fisk.

Tidsbruk: 45-60 min | Letthetsgrad: enklere
Tips: Fiskesuppe er en god mulighet til å bruke opp rester fra fisk.
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Skrell og kutt alle grønnsakene i jevne terninger. Stek raskt i en vid panne.
2. Ha i vann, beregn 2 dl vann per barn. Tilsett fiskebuljong og fløte å kok til grønnsakene er ferdig.
3. Bruk litt maizena til å jevne suppen til ønske tykkelse.
4. Mens suppen koker kutter du fisken i terninger og lar denne småkoke i suppe de siste par minuttene før servering. Smak til med krydder etter ønske

1 barneporsjon er beregnet til: 2 dl. suppe med 50 gram fisk og 50 gram grønnsaker.

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Fiskebuljong Klar 5l Maggi - 10 St/pk
    Torskeloins 120 -140g Møremat 1 Kg
    Laksefilet U/skinn Og Bein 8x125g Møremat 1 Kg
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Fennikel 1kg Pose
    Purre - Stk
    Løk - Antall Stk
    Matfløte 3dl
    Maizena Maisstivelse
    Stangselleri Stk
    Husk å logge inn!
  • Fiskebuljong Klar 5l Maggi - 10 St/pk
    Torskeloins 120 -140g Møremat 1 Kg
    Laksefilet U/skinn Og Bein 8x125g Møremat 1 Kg
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Fennikel 1kg Pose
    Purre - Stk
    Løk - Antall Stk
    Matfløte 3dl
    Maizena Maisstivelse
    Stangselleri Stk
    Husk å logge inn!
  • Fiskebuljong Klar 5l Maggi - 10 St/pk
    Torskeloins 120 -140g Møremat 1 Kg
    Laksefilet U/skinn Og Bein 8x125g Møremat 1 Kg
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Fennikel 1kg Pose
    Purre - Stk
    Løk - Antall Stk
    Matfløte 3dl
    Maizena Maisstivelse
    Stangselleri Stk
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen