Barna kan være med å forme kjøttbollene.
1. Bland sammen kyllingkjøttdeig med krydder etter smak. Form de til små eller mellomstore boller.
2. Stek i en stekepanne til de får en fin gyllen farge. Så steker du de ferdig i ovn på 160 grader varmluft til de er gjennomstekt.
3. Bland paprika mix med litt olje og hell i en ildfast form eller fordel de på et stekebrett. Stek på 160 grader varmluft samtidig som du steker kyllingen.
4. Kok opp vann og hell over couscous til det dekker. Dekk til med plastfolie og la couscousen trekke til den har absorbert vannet.
5. Rasp agurken, sil av litt av væsken før du blander det med yoghurten. Smak til med sitron, finhakket hvitløk og salt etter ønske.
1 barneporsjon er beregnet til: ca. 100 g kyllingkjøttdeig, 40 g couscous, 25 g paprika, 25 g tsatziki.