# 64 Omelett med grønnsaker

La barna være med å fylle muffinsformene.

Tidsbruk: 30-45 min | Letthetsgrad: enklest
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Bland sammen egg og melk, smak til med salt og pepper, eller krydder etter ønske.
2. Fyll i muffinsformer og spre de utover på et stekebrett. Man kan med fordel bruke et stekebrett for muffins om man har det tilgjengelig.
3. Skrell og rasp gulrot og brokkoli. Fordel jevnt i formene.
4. Stek på 160 grader varmluft i ca. 15 minutter.

1 barneporsjon er beregnet til: 2-3 muffins a 50 g

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Egg Økologisk M/l 10stk Eldorado
    Muffinsformer Små 100stk First Price
    Tine Lettmelk 1% Fett 1 Liter
    Laktosefri Lettmelk 1,0 % Fett 1 Liter Tine
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Brokkoli Norsk Pr Stk
    Husk å logge inn!
  • Egg Økologisk M/l 10stk Eldorado
    Muffinsformer Små 100stk First Price
    Tine Lettmelk 1% Fett 1 Liter
    Laktosefri Lettmelk 1,0 % Fett 1 Liter Tine
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Brokkoli Norsk Pr Stk
    Husk å logge inn!
  • Egg Økologisk M/l 10stk Eldorado
    Muffinsformer Små 100stk First Price
    Tine Lettmelk 1% Fett 1 Liter
    Laktosefri Lettmelk 1,0 % Fett 1 Liter Tine
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Brokkoli Norsk Pr Stk
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen