# 65 Omelett med laks og spinat

La barna være med å fylle muffinsformene.

Tidsbruk: 30-45 min | Letthetsgrad: enklest
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Bland sammen egg og melk, smak til med salt og pepper, eller krydder etter ønske.
2. Fyll i muffinsformer og spre de utover på et stekebrett. Man kan med fordel bruke et stekebrett for muffins om man har det tilgjengelig.
3. Kutt laks i små biter og grovhakk spinaten. Fordel jevnt i formene.
4. Stek på 160 grader varmluft i ca. 15 minutter.

1 barneporsjon er beregnet til: 2-3 muffins a 50 g

Vanskelighetsgrad: Enklest. Tid: 30-45 minutter. Barnevennlighet:

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Egg Økologisk M/l 10stk Eldorado
    Muffinsformer Små 100stk First Price
    Tine Lettmelk 1% Fett 1 Liter
    Laktosefri Lettmelk 1,0 % Fett 1 Liter Tine
    Spinat Flowpack 500g
    Laksefilet U/skinn Og Bein 8x125g Møremat 1 Kg
    Husk å logge inn!
  • Egg Økologisk M/l 10stk Eldorado
    Muffinsformer Små 100stk First Price
    Tine Lettmelk 1% Fett 1 Liter
    Laktosefri Lettmelk 1,0 % Fett 1 Liter Tine
    Spinat Flowpack 500g
    Laksefilet U/skinn Og Bein 8x125g Møremat 1 Kg
    Husk å logge inn!
  • Egg Økologisk M/l 10stk Eldorado
    Muffinsformer Små 100stk First Price
    Tine Lettmelk 1% Fett 1 Liter
    Laktosefri Lettmelk 1,0 % Fett 1 Liter Tine
    Spinat Flowpack 500g
    Laksefilet U/skinn Og Bein 8x125g Møremat 1 Kg
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen