# 81 Pai med kylling

Barna kan være med på å blande sammen paien.

Tidsbruk: 60-90 min | Letthetsgrad: enkel
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Sett ovnen på 170 grader varmluft. Ha pizzabunnen utover stekebrett, pass på at den får litt kant, det gjør du ved å presse den litt opp i kantene.
2. Legg et bakepapir over pizzabunnen, ha over tørkede erter og stek i 10 minutter.
3. Mens bunnen står i ovnen, rasper du gulrot og brokkoli. Rør sammen egg og creme fraiche, ha i litt krydder etter ønske.
4. Ta bunnen ut av ovnen, fjern bakepapir med erter. Ha i kylling og grønnsaker å hell over eggemix.
5. Stek i 15-20 minutter til eggemixen har satt seg og bunnen er ferdig.
6. Avkjøl litt og server sammen med agurk og tomat du har kuttet i biter.

1 barneporsjon er beregnet til: 200 g pai med 50 g tilbehør

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Xxl Pizzabunn 550g Eldorado
    Egg 12pk Jonas Meling
    Tine Crème Fraîche 300 Ml
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Brokkoli Pr Stk
    Kylling Salatkjøtt Nat 1kg Halal Ytterøy Fr
    Agurk Norsk Stk
    Cherry Tomat 250g
    Husk å logge inn!
  • Xxl Pizzabunn 550g Eldorado
    Egg 12pk Jonas Meling
    Tine Crème Fraîche 300 Ml
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Brokkoli Pr Stk
    Kylling Salatkjøtt Nat 1kg Halal Ytterøy Fr
    Agurk Norsk Stk
    Cherry Tomat 250g
    Husk å logge inn!
  • Xxl Pizzabunn 550g Eldorado
    Egg 12pk Jonas Meling
    Tine Crème Fraîche 300 Ml
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Brokkoli Pr Stk
    Kylling Salatkjøtt Nat 1kg Halal Ytterøy Fr
    Agurk Norsk Stk
    Cherry Tomat 250g
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen