# 83 Pita med laks og salat

La barna lage sine egne pitabrød.

Tidsbruk: 30-45 min | Letthetsgrad: enklest
Tips: Dette er ypperlig turmat. Pitabrød til over fryser du inn og bruker ved en annen anledning.
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Fordel pitabrød utover et stekebrett og varm litt i en ovn på 160 grader.
2. Skrell avocado og mos sammen, vend inn salat, rapset gulrot og røkelaks. Smak til med limesaft og krydder etter ønske.
3. Fyll pitabrød med salaten.

Tips fra Kokken:
1 barneporsjon er beregnet til: 1 stk pitabrød, 50 g salat, 25 g avocado, 20 g røkelaks.
Vanskelighetsgrad: Enklest Tid: 30-45 minutter. Barnevennlighet:

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Hatting Pitabrød 6 Stk
    Salatblanding Lux 1 Kg
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Avocado Spisemoden Stk
    Lime Stk
    Laks Einerøkt Skiver Ca 1kg Remø
    Husk å logge inn!
  • Hatting Pitabrød 6 Stk
    Salatblanding Lux 1 Kg
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Avocado Spisemoden Stk
    Lime Stk
    Laks Einerøkt Skiver Ca 1kg Remø
    Husk å logge inn!
  • Hatting Pitabrød 6 Stk
    Salatblanding Lux 1 Kg
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Avocado Spisemoden Stk
    Lime Stk
    Laks Einerøkt Skiver Ca 1kg Remø
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen