Dette er en perfekt mataktivitet for barna.
• 2 kg filet av hvit fisk_x000D_
• kg purreløk_x000D_
• kg rød paprika (kan ev. bruke Amerikansk blanding)_x000D_
• 6 dl Melk_x000D_
• 2 ss Curry-pasta_x000D_
• 2 ss Grønnsaksbuljong pulver_x000D_
• ,2L kokosmelk_x000D_
• Maisenna til jevning_x000D_
• 2 kg fullkornsris, pasta eller potet_x000D_
Fremgangsmåte_x000D_
. Kutt Grønnsaker og legg i form/gastro-bakk_x000D_
2. Kutt fisk fisk i biter og legg oppå grønnsakerne_x000D_
3. bland sammen melk, kokosmelk, krydder og buljong i kjele, varm opp blandingen og jevn med maisenna_x000D_
4. Hell blandingen over formen_x000D_
5. Steketid 80 grader ca 20 minutter_x000D_
6. kok ris, potet eller pasta mens den er i ovnen. _x000D_
Server med ris, pasta eller potet_x000D_
_x000D_
Allergener: melk, fisk_x000D_
Tilpasninger: Lag en rett med grønnsaker og kikerter/bønner/linser til vegetarianere/fiskeallergikere. For _x000D_
eksempel kremet kikertgryte (se oppskrift i menyen) _x000D_
Melk: Plantebasert fløte/melk og melkefritt margarin_x000D_
Gluten: Server med ris eller potet