Barna kan være med å kutte grønnsaker
• 2 kg kikerter_x000D_
• dl olivenolje_x000D_
• 5 st løk_x000D_
• dl tomatpure_x000D_
• kg spinat_x000D_
• L vann_x000D_
• ½ dl grønnsaksbuljongpulver_x000D_
• salt & pepper_x000D_
• oregano_x000D_
• basilikum_x000D_
• ½ kg hakket tomat_x000D_
• 5 dl matfløte_x000D_
• 2-2,5 kg penne pasta, kokes etter anvisning_x000D_
Fremgangsmåte_x000D_
. Ha kikertene i en sil, skyll dem i kaldt vann og la dem renne av seg._x000D_
2. Stek hakket hvitløk, løk i skiver, tomatpuré og chiliflak i olivenolje i en gryte eller dyp stekepanne i noen _x000D_
minutter på middels varme._x000D_
3. Hell i vann, grønnsaksbuljong, matfløte, hakket tomat og kikerter._x000D_
4. Smak til med salt, pepper, oregano og basilika. La småkoke i 5 til 0 minutter._x000D_
5. Server med pasta._x000D_
_x000D_
Allergener: melk, gluten_x000D_
Tilpasninger: Retten er vegetar, vegansk ved bruk av melkefri fløte_x000D_
Melk: Bruk plantebasert fløte/melk eller kokosmelk_x000D_
Gluten: server med glutenfri pasta