La barna være kreative med sine egne grillspyd!
OBS! Grillspyd er ikke inkludert i oppskriften, disse må kjøpes ved siden av.
1. Fyr opp grillen eller sett stekeovnen på 180 grader.
2. Kutt laksen i jevne biter, på en lakseporsjon får du 5 biter, regn med 4 biter per syd.
3. Kutt squash i en cm tykke skiver og del de i to, paprikaen kutter du i firkanter som er ca. like store som laksestykkene.
4. Sett risen på kok og la den koke mens du gjør klar laksespydene.
5. Stek på grill til de er ferdig eller i ovn i ca. 10-15 minutter til laksen er gjennomstekt.
6.Server med yoghurt naturell og agurk i tynne skiver.
Er det fint vær ute kan du gjerne grille spydene, men de kan like greit stekes i ovnen.
1 barneporsjon er beregnet til: 100 g laks, ca. 30 g squash/paprika, 60 g kokt ris og 1 ss yoghurt.