# 94 Kyllingbryst med bakt søtpotet, agurk og karridressing

Barna kan være med å lage og smake til dressingen.

Tidsbruk: 60-90 min | Letthetsgrad: enkel
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Tone Ilstad Hågensen - Norlandia

Fremgangsmåte

• 5 kg kokte poteter_x000D_
• 5 stk. purre_x000D_
• margarin eller olje til steking_x000D_
• Salt & pepper, 2-3 ts_x000D_
• 60 stk. egg_x000D_
• L fløte/plantebasert fløte_x000D_
• L vann_x000D_
• 3,2 kg valgfri grønnsaksblanding (amerikansk blanding funker fint eller bruk diverse grønnsaker dere har til _x000D_
overs)_x000D_
Fremgangsmåte_x000D_
. Kutt kokte poteter i terninger, og purre i ringer_x000D_
2. Legg i form, sammen med grønnsaksblanding_x000D_
3. Bland sammen egg, gryr, vann, salt pepper og olje, og hell over_x000D_
4. Stekes i ovn på 200 grader i 20-30 minutter. Følg med. _x000D_
Serveres eventuelt med brød og smør og gjerne litt frisk tomat eller annen salat_x000D_
_x000D_
Allergener: melk, egg, gluten (i brød)_x000D_
Tilpasninger: Benytt grønnsaker etter ønske. Kan gratineres med litt ost hvis man ønsker. _x000D_
Gluten: Server glutenfritt, grovt brød _x000D_
Melk: Bruk gryr fløte eller plantebasert drikk og melkefri margarin_x000D_
Egg: Her må man lage en egen rett uten egg. Kanskje en kremet pastarett med grønnsaker og ost eller _x000D_
ostesmørbrød med noe grønnsaker til.

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

Tilbake til Måltidshjelpen