# 97 Matmuffins med kylling og erter ca. 60 stk.

La barna være med å fylle muffinsformene.

Tidsbruk: 30-45 min | Letthetsgrad: enkel
Tips: Husk muffins-stekebrett.
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Ha 1 kg. hvetemel, 80 gram havregryn, 2 ts salt og 2ss. bakepulver i en eltebolle
2. Rør inn 1 liter melk og 4 stk. egg til du får en klumpfri røre.
3. Ha i kyllingkjøtt, erter og raspet gulrot. Smak til med krydder etter ønske.
4. Fyll 2/3 opp i muffinsformer, stek på 200 grader varmluft i 20-25 minutter til muffinsene er gjennomstekt.

En barneporsjon er beregnet til en muffins, ca. 50g

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Hvetemel 2kg Regal
    Bjørns Havregryn 1,1kg Lettkokt Axa
    Jozo Salt U/jod 1 Kg
    Bakepulver 250g Freia
    Tine Lettmelk 1% Fett 1 Liter
    Spis Meg Egg L Brett 20 Stk
    Muffinsformer Små 100stk First Price
    Kylling Salatkjøtt Ytterøy 200g
    Selskapserter 250g Eldorado
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen